Napsat recenzi

HOTEL VIAND...NEJEZDĚTE!!!!!

Recenze hotelu Viand Hotel **** (Bulharsko - Slunečné pobřeží - Slunečné pobřeží)

Hodnocení:
průměrně: 3,4/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2015
Přečteno: 1 702x
Recenze se líbila: 464 čtenářům
Fotografie: 4
Videa: 0
Komentáře: 0
  • LEHÁTKO U HOTELU...TO JE HNUS,CO!!!TO SI MUSÍTE OTŘÍT,PROTOŽE HOTELOVÉMU PERSONÁLU JE TO JEDNO...!!! LEHÁTKO U HOTELU...TO JE HNUS,CO!!!TO SI MUSÍTE OTŘÍT,PROTOŽE HOTELOVÉMU PERSONÁLU JE TO JEDNO...!!!
  • OKOLÍ HOTELU...NIC MOC OKOLÍ HOTELU...NIC MOC
  • TAK TO JSOU HOTELOVÁ LEHÁTKA...HOLÁ ŠPINAVÁ ZEM,ŽÁDNÉ DLAŽDICE PRO LEPŠÍ ČISTOTU,SLUNEČNÍKY ROZBITÉ A NA VŠEM JEN ŠPÍNA A ZNÁMKY VELKÉHO OPOTŘEBENÍ TAK TO JSOU HOTELOVÁ LEHÁTKA...HOLÁ ŠPINAVÁ ZEM,ŽÁDNÉ DLAŽDICE PRO LEPŠÍ ČISTOTU,SLUNEČNÍKY ROZBITÉ A NA VŠEM JEN ŠPÍNA A ZNÁMKY VELKÉHO OPOTŘEBENÍ
  • PLACENÁ PLÁŽ S OPĚT ŠPINAVÝMI LEHÁTKY... PLACENÁ PLÁŽ S OPĚT ŠPINAVÝMI LEHÁTKY...

Tento hotel jistě neodpovídá 4 hvězdičkám,stěží 3,vybavení hotelu je takřka nulové,hotelová lehátka si musíte nejdříve očistit než si na ně lehnete a personálu to je jedno.

Není divu,personál jsou jen mladí lidé bez zkušeností a určitě bez jakéhokoliv vztahu k hotelnictví.

Úklid pokojů,to je také na té nejnižší úrovni,bez vysávání a vyčištění koberce,na kterém jsou viditelné stopy všech předešlých návštěvníků.

Mám nějaké fotky,které vám rád pošlu,pokud tam chcete cestovat a jistě vám rád popravdě vše zodpovím co se týká tohoto hotelu.

Češtinu tam nečekejte,neumějí a ani moc nechtějí...bez zájmu

WI-FI tam funguje pouze u recepce a to špatně pokud je připojeno více lidí a jakmile jdete na pokoj tak už za to chtějí peníze.

Za mě už nikdy na hotel VIAND...píši pravdu

Sluneční pobřeží je lokalita spíše pro mladé,kteří milují noční rušný život ...není tam zle,ale rozhodně ne na hotel VIAND...VIAND NIKDY...pokud se chcete ptát,pište si pro odpovědi na patockada@email.cz

Ubytování  průměrně (3,8/5)

NEVYSÁVAJÍ,KOBERCE ŠPINAVÉ A HLÍDAT SI RUČNÍKY,NEBO BUDETE MÍT VELKÉ PROBLÉMY,STLANÍ POSTELÍ NENÍ TAKÉ ZÁZRAK A DOPLNĚNÍ TOALETNÍHO PAPÍRU TAKÉ POKULHÁVALO...A TO JSOU ZÁKLADNÍ PRÁCE

Strava a stravování  průměrně (3,5/5)

TO BYLO JEDINÉ KTERÉ OPRAVDU UŠLO...BOHUŽEL VÁZNE RYCHLÉ DOPLNĚNÍ JAK NÁDOBÍ TAK I PITÍ DO ZÁSOBNÍKŮ

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,3/5)

PERSONÁL JE MLADÝ BEZ RESPEKTU A TAKTU K HOTELNICTVÍ,SLUŽBY NULOVÉ,HŘIŠTĚ PRO DĚTI HRŮZA,VYBAVENÍ TÉŽ 0

Pláž a moře  průměrně (3,5/5)

PLÁŽ BOHUŽEL NE PRO HOTELOVÉ HOSTY JAK BY KDO ČEKAL...AČ JE TENTO HOTEL BLÍZKO U MOŘE,NEMÁ KOUSEK SVÉ PLÁŽE K MOŘI PRO SVÉ HOTELOVÉ HOSTY,ALE MUSÍTE SI OPĚT ZA PENÍZE PRONAJÍMAT LEHÁTKA A SLUNEČNÍK,JINAK MUSÍTE LEŽET AŽ ZA TOUTO ZONOU CO JE PRO PLACENÁ LEHÁTKA...LEHÁTKO 8 LEVA,SLUNEČÍK 8 LEVA...OPĚT ALE ŠPINAVÉ A HODNĚ,HODNĚ OPOTŘEBOVANÉ.

Okolí hotelu  průměrně (3,5/5)

V OKOLÍ JEN SAMÉ DALŠÍ HOTELY,ROZBITÉ DŘEVĚNÉ LÁVKY K MOŘI,BACHA NA ZREZIVĚLÉ HŘEBÍKY...

Celkový dojem  průměrně (3,4/5)

CELKOVÝ DOJEM JE SMUTNÝ,ZA 20 000KČ CO JSEM ZA TO DAL LITUJI ŽE JSEM BYL V TOMTO HOTELU A POPRAVDĚ SKUTEČNĚ POPŘEMÝŠLEJTE O JINÉM HOTELU,JSOU V BLÍZKÉM OKOLÍ A TŘEBA SNAD I LEPŠÍ...HOTEL VIAND S KLIDEM V SRDCI NEDOPORUČUJI NIKOMU A TO NEJSEM NIKTERAK NÁROČNÝ HOST...HOTEL VIAND OPRAVDU NE...!!!!!

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 14
z 22 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Slunečné pobřeží - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání