Napsat recenzi

Pohodová dovolená

Recenze hotelu TSB Sunny Victory Apartmány *** (Bulharsko - Slunečné pobřeží - Slunečné pobřeží)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2018
Přečteno: 35x
Recenze se líbila: 191 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Byli jsme spokojeni.

Ubytování  průměrně (4,5/5)

Ubytovali nás téměř hned po prijezdu. Prijeli jsme dopoledne,ale ubytováni jsme měli být oficiálně až po 14 hodině.Do půl hodiny jsme mohli vybalovat. Studio čisté,jeden velký pokoj s kuchyňským koutem a balkonem.Koupelna s oddelenym sprchovým koutem.Byli jsme tam jediní Češi,jinak Angličané a Rusové.Komplex má vlastní ochranku,kontroluje při vstupu,což bylo super.Clovek se cítí bezpečně.Uklid každý den,jednou za pobyt převlékli povlečení a vyměnili ručníky.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Stravovali jsme se sami.U hotelu výborná a levná pekárna.Nakupovat jsme chodili do supermarketu Aldo,byl kousek od hotelu.A jedli jsme i v restauracích kolem,např. v hotelu Severina nám chutnalo, vše čerstvé a dokonce nám donesli všem jídlo téměř najednou a nebylo studené,jak se to často v některých bulharských restauracích stava.Ve Svatém Vlasu ceny v restauracích nekdy i o 20 procent levnější.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,5/5)

V areálu dva bazény, čisté,udržované.Moc jsme nevyužívali. Chybělo nám dětské hřiště, jelikož jsme měli sebou dvě malé děti a v areálu bylo spousta dětí. jinak areál krásný,udržovany, plno květin.V areálu bar,dalo se tam koupit i jídlo,hamburger kolem10 leva.Pivo kolem 2- 3 leva.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Pláž pěkná,celkem čistá, moře taky.Byly vlny-parada,poslední dva dny stipalky a občas řasy. Pozvolné klesání, vhodné pro děti.Plavcici zodpovědně hlídali.WC placené, kousíček od pláže,ale sprchy chyběli.

Okolí hotelu  průměrně (3,5/5)

Hotel na hotelu, prostě Sluneční pobřeží.Kousek od hotelu zastávka MHD,do Nessebaru nebo Sv.Vlasu.Jizdenka do Nessebaru 1,2leva, prodává ji průvodčí v autobusu.

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Pohodová dovolená u moře. Myslim,že služby v Bulharsku se pořád zlepšují. Ve srovnání s ostatními oblastmi Bulharska je zde o něco dráž.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 2
z 2 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Slunečné pobřeží - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání