Napsat recenzi

NEDOPORUČUJI!!!

Recenze hotelu Sun Palace Hotel **** (Bulharsko - Slunečné pobřeží - Slunečné pobřeží)

Hodnocení:
průměrně: 2,5/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2018
Přečteno: 445x
Recenze se líbila: 247 čtenářům
Fotografie: 9
Videa: 0
Komentáře: 1
  • Promočený strop v koupelně. Promočený strop v koupelně.
  • Plíseň v koupelně. Plíseň v koupelně.
  • Podlaha v pokoji. Podlaha v pokoji.
  • Židle v pokoji. Židle v pokoji.
  • Balkon Balkon
  • Balkon podruhé Balkon podruhé
  • Okolí bazénu Okolí bazénu
  • Koberce v patrech před pokoji. Koberce v patrech před pokoji.
  • Bazén Bazén

Nejsem běžným pisatelem recenzí, ale před tímto hotelem musím varovat. Uvědomila jsem i CK.

Ubytování  průměrně (2,5/5)

Jedním slovem - špína

Strava a stravování  průměrně (3/5)

Výběr OK, jídlo doplňováno průběžně pořád. Zmrzlina podávána jen některé dny. Nápoje podávány v plastových kelímcích :-(. Čisté talíře a příbory je potřeba pořádně hledat. Případně před použitím očistit ubrouskem.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,3/5)

Hrůza! Vše je v havarijním stavu. Personál jak kdy, neupravený, ušmudlaný.

Pláž a moře  průměrně (3/5)

V pořádku. Pláž je plná lidí, ale s tím jsme počítali. Moře jak kde. Jsou místa, kde je průzračně čisté a o pár metrů dál není vidět na dno už u břehu. Je dobré popojít po pláži podél morě a najilt si čistý plácek. Pláž vzdálena od hotelu cca 10 min přes hlavní ulici.

Okolí hotelu  průměrně (3,1/5)

Hotel je v centru Slunečného pobřeží. Žije to tam. Spoustu nákupních možností. Restaurace bary na každém kroku. Po 19 hodině není na hlavní ulici k hnutí.

Celkový dojem  průměrně (2,5/5)

Po přečtení recenzí dostupných na internetu, jsme nečekali zázraky, říkali jsme si, že lidé jsou uremcaní a nic jim není dobré. Navíc dle fotografií hotel vypadal dobře, ale to co nás čekalo po příjezdu do hotelu bylo ještě 100x horší než všechny recenze!

Pokoj a balkon v katastrofálním stavu, všude špína. Musím říci, že jsme se štítili čehokoliv dotknout. Hotel jsme navštívili i s 5 letým dítětem! Ihned po prohlídce pokoje jsme na recepci žádali výměnu. Nový pokoj nám byl přislíben na další den. A tak se i stalo. Byl nám ukázán náhradní pokoj, ale ten byl ve stejně žalostném stavu jako původní a to jsme si platili příplatek za rekonstruovaný pokoj!!! Žádali jsme tedy pokoj jiný, načež nám bylo řečeno, že jiný pokoj nemají volný. Vzniklou situaci jsme řešili i s paní delegátkou a ta nás odbyla s tím, že tento hotel nabízí jen pěkné, zrekonstruované pokoje.

Špinavé nádobí, které bylo určeno k novému použití, špinavé děravé ubrusy připravené jako nové. O kobercích v patrech, čalounění židlí a bazénu ani nemluvě. Promočené, plesnivé stropy a protíkající WC i sprchový kout. Jsou realitou tohoto hotelu. Obsluha dokonce zametala jídelní stoly smetákem na podlahu! O tom, že jsou držiteli zdravotních průkazů silně pochybuji.

Pro představu reálného stavu hotelu posílám v příloze fota ke srovnání s fotogalerií dostupnou na internetu.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 7
z 22 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Libor Boukal: Hotel - 10. 8. 2021 22:42

Bohužel jsem si nepřečetl zdejší recenze a v době koronaviru také nebylo mnoho možností. Nicméně: 1) Hotel totálně vybydlený v katastrofálním stavu = Zásuvky sotva držely ve zdi! Sadrokartonové stěny pomalu nedrželi k rastru. Výtah nikdo nepoužíval protože to vapadalo že každou chvíli v něm někdo uvízne a jeho rychlost bal atk 1 patro za den! Všude špína! 2) Personál tvořily prakticky děcka z ulice! Takže at se jednalo o snídaně,obědy, večeře tak neustále chybějící nádobí, bordel takový že jsme šlapali po jídle na podlaze, nestíhali uklízet nádobí ze stolů takže si nebylo kam sednout, brutální zastar=é a nečištěné automaty na kafe a pití takže chut kafe a obyčejné vody příšerná až zapáchající. Prakticky to dopadlo tak že byt jsme měli všichni all inclusive tak jsme chodili jíst ven! nové nádobí špinavé a každý den stejné jídlo.. 3) Ve 4hvězdičkovém hotelu nebyla wifi!!! V 231 století pouze za příplatek ale stím že personál nám řekl at si jdeme koupit simkartu že jejich internet je pomalý :D 4) Hotel a služby naprosto neodpovídaly 4hvězdičkám. O all inclussive nemůže být ani řeč. 5) Personál šílený. Ředitel hotelu neumí ani mluvit anglicky! Delegátka k ničemu jen všem dávala najevo že ji otravujeme. Zájezd koupen od *** ale ve finále se ukázalo že jde o přeprodej od ***! reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Slunečné pobřeží - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání