Napsat recenzi

Hruza

Recenze hotelu Sun Palace Hotel **** (Bulharsko - Slunečné pobřeží - Slunečné pobřeží)

Hodnocení:
průměrně: 2,5/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2016
Přečteno: 460x
Recenze se líbila: 426 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Dobrý den,

kde začít, asi tak ze maminka jezdí do Bulharska posledních 10let a takhle hrozny hotel ještě neměla, 4 hvězdickovy hotel bychom nazvali turistickou ubytovnou, nejdříve nás přivítala ne zrovna upravena a příjemne naladena recepční, výtah byl na vlastní nebezpečí, každy den nám priskrtil kočárek nebo jednoho z nas, chodba i vytah zapachajici, koupelna na nás čekala neuklizena, spinava, do sprchy jsem pustila děti jediné v zabkach kvuli plísni, umyvadlo rozbite, ručníkem, který nám byl poskytnut bych doma nevytrela podlahu( vše pošlu v emailu na fotkách).... Hmm dále u bazénu plesniva lehátka, zaměstnanci nepříjemný a když jste o něco požádali jako třeba o výměnu ručníků, stejně se nestalo, delegatce jsem si stěžovala hned první den, největší vrchol všeho bylo, když jsme každy den bojovali o zákusky či melouny( což bylo s pomeranči jediné ovoce) jidlo průměrne, pravidelně chyběly pribory a hrnicky či talíře byly všechny opryskane, takze jsme museli dávat pozor, aby se děti neporezali, lzicky pouze plastove! Proste všude bordel! Na kávu z automatu jste čekali frontu a jedno kafe trvalo než se připraví asi 10minut, nepozivatelne! Jediné pitné bylo víno, které dost často nebylo! Ostatní drinky jsme raději nezkusili! Jedine pozitivum byl 30minutovy animační program pro děti! Shrnutí = velké zklamaní a rozhodne nebudeme doporučovat, poté co mě delegátka řekla, ze chcete zakoupit více pokojů v tomto hotelu, nedoporučuji, s delegáty jsme byly spokojeni

Ubytování  průměrně (2,5/5)

Spina, smrad... Rucnikama byste ani podlahu doma nevytreli, plisen ve sprchach, rozbite umvyadlo, pri prijezdu koupelna spinava a nemyta, cekalo na nas prekvapeni od predeslych hostu ve sprse na zemi - kryt na ziletku, chodba a vytah zapachajici, toalety v prizemi byly katastrofalni, v jedne z nich dira do steny plna pouzitycj vlozek a toaletaku, proste wow, vytah pustil jednoho cloveka a druheho temer umackl, matrace u bazenu plisnive

Strava a stravování  průměrně (3/5)

Strava prumerna, o zakusku ci melouny jsme se museli temer prat, vyber ovoce dva druhy melounu a pomerance, jidlo temer furt stejne a malo chucene,talire a hrnicky otlucene, sklenicky a lzicky plastove, temer kazdy den nebyl dostatek priboru

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,3/5)

Personal neprijemny, neupraveny, vybaveni neodpovidajici 4 hvezdickam, vse spinave, rozbite, otlucene ci plesnive

Pláž a moře  průměrně (3/5)

Okolí hotelu  průměrně (3,1/5)

Celkový dojem  průměrně (2,5/5)

Nikdy vice

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 7
z 22 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Slunečné pobřeží - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání