Napsat recenzi

Slavyanski

Recenze hotelu Slavyanski Hotel *** (Bulharsko - Slunečné pobřeží - Slunečné pobřeží)

Hodnocení:
průměrně: 3,6/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2015
Přečteno: 506x
Recenze se líbila: 499 čtenářům
Fotografie: 4
Videa: 0
Komentáře: 0
  • bazének bazének
  • výhked z pkoje výhked z pkoje

Dovolená se mi líbila, všude bylo blízko

Ubytování  průměrně (3,4/5)

Pokoj malý, ale pěkný, postel dobrá, povlečení čisté, byla jsem tam 10 nocí a po 5 dnech převlékali. Chyběla zásuvka, musela jsem vždy vytáhnout televizi nebo malou ledničku, abych si dobila mobil. Koupelna taky malá, podlaha kluzká, ale řešila jsem to hadrou na zem. Balkon byl hezký, s výhledem na moře a na hlavní promenádu.

V televizi bylo 99 programů !!! Jinak v pokoji bylo denně uklizeno, čisto.

Strava a stravování  průměrně (3/5)

Takže nejhorší kapitola dovolené. Zaplatila jsem si polopenzi, ale kdybych věděla, jaké tam bude jídlo, už bych to neudělala. První den celkem pohoda, na snídani rajčata, okurky, vajíčka, párečky, marmeláda, máslo, sýry. Pečivo bylo po celou dobu stejné - veka. Večeře děs běs, všechno mastné, jako příloha třeba jen studená rýže s kuřetem, jitrnice nebo co to bylo, zase rajče, okurek, šopák...ke konci jsem nevěděla, co si vybrat. Spousta lidí zvracelo, měli průjmy, já jen jeden den, ale jedna paní skončila na kapačkách v nemocnici,..špatné jídlo se snažila řešit přímo na místě s delegátem, ten jí řekl, že aspoň na dovolené shubne. Vedle ve 3.hvězd. hotelu bylo jídlo super, úplně jsme čuměli, výběr, vše popsané...u našeho jídla nebylo napsáno, co to je, takže jsme si nabrali a pak se divili !!! Jako jídlo fakt katastrofa.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,4/5)

Každý den čistá osuška i ručník, toaletní papír. Na recepci byly celkem příjemné až do doby, když jsem si šla pro klíč od pokoje a paní mi tvrdila, že tam prostě není. Trvala jsem si na svém a řekla jí, že jsem si jistá, že jsem ho tam po snídani odkládala..dohadovala se se mnou, nakonec ho našla v jiné přihrádce. Ale jinak OK.

V jídelně na nás koukali jako na vetřelce.

Dole byl bar s příjemným barmanem, malý obchůdek se základními věcmi.

U bazénu personál příjemný. Pozor !! Kdo má polopenzi, dostane zelený náramek na ruku a kartičku od recepční a lehátka a slunečník u bazénu jsou zdarma.

Kdo má jen snídaně, nosí žlutý a platí 8 leva za lehátko (na celý den). Jo a bazén byl krásně čistý, voda příjemná, sladká. Denně ji čistili.

Bazén využívá ještě jeden hotel (Bellevue), ale ti mají jen modrá lehátka - na ty nelehejte

Dole směnárna, příjemný chlápek.

Výtah - co jízda, to jiná národnost, byla docela sranda.

Všichni tam umí anglicky - v hotelu, v obchodech, na pláži - to v Primorsku na mě hleděli jak na tatara.

Pláž a moře  průměrně (4,1/5)

Moře chladnější, první den samé řasy, pak bylo lepší, ale vždy tak od 14.hodiny plno medúz a žahaly. Loni v Primorsku vůbec.

Pláž velká, za lehátka a slunečníky jsem denně platila 16 leva, což je dost, ale než aby jsme se s mamkou válely v písku...chlapi, co to mají na starost si to pořádně hlídali, nikdo jim neproklouzl. K moři to bylo od hotelu kousíček, jen pár metrů, kousek je

stánek s jídlem palačinky, burgery, takže fajn.

Okolí hotelu  průměrně (4,2/5)

Měli jsme krásný výhled z balkonu, takže jsme pozorovali, co se děje v okolí a opravdu jsme se bavili. Kousek od našeho hotelu je hlavní promenáda, samý stánek, obchůdek, všude spousta blbinek, atrakcí.

Doporučuji chodit až později, klidně po 22.hodině, to už není takové vedro a méně lidí.

POZOR - neměňte na ulici, protože vymýšlejí, jak vás ošidit. Měnila jsem jen 1000 Kč a chlápek peníze schoval pod pultík, čachroval s tím a čekala jsem, že mi řekne, že je falešná..naštěstí ne, ale slyšela jsem, že dělají fakt problémy. s policií se tam nedohodnete.

Celkový dojem  průměrně (3,6/5)

Když pominu to jídlo, tak dovolená se mi líbila, ale už jsem nepojedu, bylo tam přelidněno.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 6
z 8 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Slunečné pobřeží - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání