Napsat recenzi

Všem doporučuji

Recenze hotelu MPM Kalina Garden Hotel **** (Bulharsko - Slunečné pobřeží - Slunečné pobřeží)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2013
Přečteno: 383x
Recenze se líbila: 498 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Naprosto luxusní služby.Hodně výborného jídla,prostorné pokoje s klimatizací a pohodlnými postelemi.

Ubytování  průměrně (4,3/5)

Naprostá spokojenost.Výborná dovolená především pro rodiny s dětmi.

Strava a stravování  průměrně (4,1/5)

Luxusní.Denně výběr ze spousty druhů vařených jídel,těstovinových salátů,studených mís,moře ovoce a zeleniny.Ke všem jídlům k dispozici velké množství ovoce a zeleniny,melounů.ananasů...snad všeho na co si vzpomenete.A taky zákusků a sladkých i slaných pomazánek...

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,8/5)

Jediná připomínka snad k výtahům.Na tak velký hotel pouze dva výtahy a ještě v kapacitě max.dva dospělý a dvě děti.Takže jsme většinou běhali do 5.patra po schodech,ale nevadilo nám to,alespoň jsme vykompenzovali nějak ty kvanta dobrého jídla kterému nešlo odolat :-) .

Velký bazén-a zde po celý den program animátorů.Nejen pro děti,ale i pro dospělé(aqua aerobic,různé hry a soutěže).

Pláž a moře  průměrně (3,5/5)

To nás trochu zklamalo.Po celé délce pobřeží je zona placených slunečníků.Pokud si chcete lehnou jen tak na ručník,a slunečník nechcete,máte smůlu a musíte zůstat za touto zonou,která je oddělená přes den provazem.Je to asi 30m od moře.Máte-li sebou malé děti na které musíte pořád vidět,počítejte s tím,že zaplatíte každý den 8lv za slunečník abyste mohli ležet hned u moře.

Moře taky žádná sláva.Mělké a v místech kde se trochu svažuje už jsou zase bojky a jakmile se ocitnete za nimi,plavčík už na Vás píská.Na plavání to není,ale pro děti ideální.Navíc tam plavaly neustále nějaké řasy a občas i nějaká medůza.Jen jednou byly pořádné vlny.

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

V okolí spousta obchůdků,kde se dalo celkem levně nakoupit,především napodobeniny značkových oděvů.Na každém rohu supermarket.V ulicích jezdí vláčky,spousta restaurací.Ani žádný velký ruch jsme nezaznamenali.A taky hned za hotelem autobusové nádraží.

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Celkově jsme byli velmi spokojeni.A ubytování v tomto hotelu bych doporučila každému kdo touží po klidné rodinné dovolené,dobrém jídlu,pití a odpočinku.

S námi zde byli ubytováni převážně rusové a občas si od bazénu večer odnášeli i věci,které jim nepatřili.Tak pozor na to :-)

Jinak opravdu doporučuji.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 23
z 30 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Slunečné pobřeží - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání