Napsat recenzi

Pěkná odpočinková dovolená

Recenze hotelu MPM Kalina Garden Hotel **** (Bulharsko - Slunečné pobřeží - Slunečné pobřeží)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2015
Přečteno: 232x
Recenze se líbila: 443 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Celkový názor na hotel velmi dobrý, spokojenost se službami, menší již s občasným nevhodným chováním některých turistů(což se nedá ovlivnit).

Ubytování  průměrně (4,3/5)

Všude čisto, denní úklid, výměna ručníků, 2x za pobyt (11 dnů) převlečení postelí.

Strava a stravování  průměrně (4,1/5)

Strava byla velmi pestrá.

Snídaně - bez připomínek.

Obědy - velký výběr, možná bych přivítala více ovoce - broskve, melouny (ovoce byl sice dostatek, ale mnohdy byla jablka a hrušky příliš tvrdé).

Večeře - již nabízen více melounů.

Výborné zákusky.

Zmrzlina po celý den - občas bychom přivítali častější výměnu prázdných nádob( docházela vždy vanilková a čokoládová).

Bar u bazénu - velmi liknavá obsluha u dodávaní pečené pizzy a pirohů, vaflí. Hodně často byly zásobníky prázdné, teprve pak začali teprve chystat do pece další!!!

Nápojů dost, i když dost ředěné.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,8/5)

Vstřícný, milý, ochotný.

Pouze v baru u bazénu se mi zdálo, že jsou velmi pomalí - při výdeji nápojů to bylo v pohodě, ale jídlo na fronty a dlouhé čekání, než dodají další.

Večerní animační programy v cizím jazyce, pouze občas zazněla slovenština, ruština, čeština vůbec!

Animátoři se snažili i během dne, kdo měl zájem mohl si " hrát", aquaaerobik v bazénu byl dobrý, ale méně připravený, možná by neškodilo jej spojit s hudbou.

Výtky máme také k výtahům, jsou sice dva, ale pokud by je lidé používali správně( a rodiče dohlédli zejména na své děti, jak se baví na chodbě -když pomačkali při otevření dveří kolik knoflíků mohly a výtah jezdil sem tam - dokonce měl i poruchu!!!).

Pláž a moře  průměrně (3,5/5)

V prospektech bylo uváděno, že je vzdálenost 150 m k moři. Což není pravda, možná tak vzdušnou čarou !!! jistě e to více, ať jsme de snažili hledat tu nejkratší, ale nevadilo nám to. Nikam jsme na dovolené nespěchali a pořád bylo co vidět.

Více nás podráždily ceny slunečníků a lehátek - za dvě lehátka a slunečník 24 leva/ nezlobte se, ale to jsou mírní vyděrači. Chodili a vybírali ještě i v 5. hod odpoledne - bez slevy!!!

Kdo si chtěl lehnout blíže k moři - bez "poplatků" musel využít jen úzkého pruhu - free zony( hlava na hlavě).

My během pobytu měli smůlu ? nebo štěstí? na velké vlny, takže nás první tři dny doslova vyháněli plavčíci pískáním neustále z moře, hodně se všichni na pláží zlobili a hádali s plavčíky, do doby než jsme se stali očitými svědky topení muže - podle mínění všech v hloubce po krk!!!

My dospělí jsme neměli s čistotou moře problémy, ale dětem vadily chaluhy a řasy, kterých zejména odpoledne plavalo u břehu opravdu dost ( nechtěly občas do vody). Voda krásně teplá, vstup hodně pozvolný, nabídka sportů pro nás dostatečná.

V písku je jinak spousta malých mušliček, občas nějaký ten krabík či medúza.

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

I když je hotel téměř v rušném centru, po zavření dveří na balkon - ticho.

Za zábavou, nákupy to nebylo daleko.

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Pěkná, bezproblémová dovolená.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 23
z 30 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Slunečné pobřeží - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání