Napsat recenzi

Hotel Kondor - Slunečné pobřeží

Recenze hotelu MPM Condor Hotel *** (Bulharsko - Slunečné pobřeží - Slunečné pobřeží)

Hodnocení:
průměrně: 3,1/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2012
Přečteno: 1 018x
Recenze se líbila: 610 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

V tomto hotelu jsem bydlel již v roce 2007, kdy se mi líbil. Zvolil jsem ho tedy i pro rodinnou dovolenou v roce 2012. Ovšem musím konstatovat, že se hotel zhoršil a již bych ho nedoporučil. Všeobecně Bulharsko již přestává být levnou oázou pro českého klienta. V cenách dohánějí západní standard, bohužel pouze v cenách. Služby jsou na tradiční bulharské úrovni. Ale ještě se to dá....

Ubytování  průměrně (3/5)

S ubytováním jsem byl vpodstatě spokojen, co se týká pokoje, odpovídá tříhvězdičkovému standartu po Bulharsku, klima zdarma. Výhodou hotelu je umístění pár metrů od pláže. Vadilo mi však, že v hotelu bydlelo větší množství rusky mluvící omladiny, protože jejich chování a hluk byl daleko za hranicí slušnosti. Dá se tomu prý vyhnout, pokud do Bulharska nepojedete v červnu.

Strava a stravování  průměrně (2,7/5)

Hotelovou restauraci neprovozuje prý hotel, ale je provozována zvlášť. Měl jsem PP. Snídaně vpodstatě každý den stejná, výběr veškerý žádný (párky, salám, párky , salám...). Velmi omezená nabídka. To samé platí o večeři. Velmi omezený výběr, ne moc vábného jídla, mizerné přílohy, přetahovaná s personálem o základní ingredience jako kečup a hořčice, které se před hosty schovávaly. Po intervenci delegáta se stav k mé osobě vylepšil a byl mi navrhnut jiný jídelníček.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,2/5)

Odpovídá tomu, co jsem očekával. U hotelu je příjemný bar s milou obsluhou a slušný bazén.

Pláž a moře  průměrně (3,7/5)

Moře je slušné, pro děti a jejich hry jako stvořené. Poplatky za lehátka a slunečníky kopírují ceny v západní evropě, ale kvalita pláže a služby tomu neodpovídají. Sprchy, na západě běžné jsou zde vzácnost.

Okolí hotelu  průměrně (3,7/5)

Nedaleká promenáda u pláže je v poho, nemám co bych výrazněji vytkl, ale ani vyzvihl. Pořádek a úklid po Bulharsku.

Celkový dojem  průměrně (3,1/5)

Až na problémy se stravou, které jsem popsal, hodnotím celkový dojem spíše kladně, avšak hotel bych tak, jak funguje nyní a jakou poskytuje stravu spíše nedoporučil.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 5
z 9 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Slunečné pobřeží - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání