Napsat recenzi

odpočinková dovolená

Recenze hotelu Mena Palace Hotel **** (Bulharsko - Slunečné pobřeží - Slunečné pobřeží)

Hodnocení:
průměrně: 4,4/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2014
Přečteno: 401x
Recenze se líbila: 500 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Přesně takovou dovolenou jsme si přáli,hotel jsme pečlivě vybírali a v cestovce jsme řekli svuj požadavek,jsme 50 ti letý manželé,takže klidný hotel v centru dění a né veliký panelák,hotel kde se o nás dobře postarají a vyšlo to perfektně.

Ubytování  průměrně (4,4/5)

Pokojje velké,vybavení dostačující,každý den uklid,výměna ručníku i osušek,vše fungovalo.Měli jsme pokoj 512,v nejvyšším patře,výhled na bazén vedlejšího hotelu a i na rušnější ulici a i když se v baru z boku hrálo dlouho do noci,zavřeli jsme dveře balkonu,nebylo nic slyšet,dokonce ani žádné sousedy(splachování,bouchaní dveří atd...)nebylo slyšet,na chodbách naprostý klid,nevím jestli je to nejklidnější patro nebo měli všichni tak vychované děti,žádný ožralý turisté z východu(z toho jsme měli obavu),byli jsme od cestovky ********** a naprosta spokojenost!

Strava a stravování  průměrně (4,5/5)

Jídlo skvělé,vybere si snad každý,pořád se doplnuje,hodně ovoce.Jídelna čistá,na stolech pořád čisté bílé ubrusy látkové s ubrousky,personál usměvavý,pořád kmital na vše dohlížel hlavní manažer přes stravování,pořád uklízely stoly aby bylo čisto.Jídla kolik kdo chce,žádné omezení,nandaly jsme si jídlo a šly si sednout na terasu u baru.Za barem ochotný kluci,pití nealko i alko,pivo,drinky vše perfekt.Dortíčky a mini zákusky neskutečně dobré i když dost sladké,velká poklona cukrářum hotelu.Jídlo i pití zajištěno po celý den,zmrzlina každý den 3 druhy,každý si nabírá sám.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,4/5)

Bazén jsme nevyužívali,takže nemohu posoudit,animační program pro děti byl,viděli jsme večer že nosily zvířátka z balonku a měli namalované obličejíčky ale ani jsme neviděli kde s nima jsou,čas jsme trávily hlavně u moře.Animační programy super(pro dospělé)

Pláž a moře  průměrně (3,9/5)

Pláž 150m od hotelu,jen jsme prošli uličky,kde bylo pořád na co koukat.Na pláži byly lehátka a slunečník placené za set 24 L,no a každý den je velky zásah do peněženky ale my jsme s tím počítali,jinak jsme mohli jít kus dál kam si dávali své slunečníky a osušky na písek ale jelikož dáváme přednost pohodli starších lidí,tak jsme to každý den platili.Pláž uklízeli pruběžně celý den.

Okolí hotelu  průměrně (4,3/5)

Krásně upravené,zahrádka u hotelu krásná.Obchudky po celé ulici,v každém baru večer živá hudba,představení,bylo zkrátka na co koukat,ruzné atrakce,prostě místo kde se žije,pokud jsme chtěli klid šly jsme do hotelu,zavřely dveře od balkonu pustily klimatizaci a relaxovali v klidu.

Celkový dojem  průměrně (4,4/5)

dovolená jakou jsme chtěli,užily jsme si,odpočinuly.Jídlo jsme měli až do doby odjezdu,pokoj jsme meli vyklidit ve 12 hod,za dvě hodky přijel autobus a po celou dobu jsme mohli být u baru,v bazénu,pít,jíst nikdo nás nevyhnal jak mají zkušenost někteří naši známý z jiných destinací.NAPROSTA SPOKOJENOST-nebo nejsme tak náročný :-) Určitě se sem toužíme opět vrátit.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 36
z 38 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Slunečné pobřeží - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání