Napsat recenzi

Hotel Melia sunny beach resort

Recenze hotelu Meliá Sunny Beach Resort (ex Iberostar Sunny Beach) **** (Bulharsko - Slunečné pobřeží - Slunečné pobřeží)

Hodnocení:
průměrně: 4,9/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2023
Přečteno: 7x
Recenze se líbila: 50 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Nebylo to vůbec špatný, ale některý věci by se zlepšit dali. V našem případě asi delegátka, byli jsme tu s ***. První schůzka proběhla až druhý den, byla milá, vstřícná a ochotná. Dala nám číslo na tel. ale chtěla bych vědět jak se ji dovolat když měla vypnutý telefon. Zaplatili jsme si výlet do Nesebaru ale bylo to ve spolupráci s *** a průvodkyně od nich nás provázela po Nesebaru. Od začátku jsme nestíhali tak nám namluvila že ochutnávka vín není v ceně a stejně to nestíháme. Když jsme to sdělili naší delegátce, omluvila se a že ji hned zavolá ale nikdy jsme se nedozvěděli jak to dopadlo. Že by nám nabídla nějakou kompenzaci se nestalo. Z tohoto přístupu jsem hodně zklamaná, jen tak na dovolenou s blue stylem zase nepojedu.

Ubytování  průměrně (4,9/5)

Na to, že je to čtyřhvězdičkový hotel tak už něco odslouženo má. Třeba kryt na vaně z boku jednoho dne prostě upadl, neboť šroubky co ho drželi byli buď uhnilé nebo tam nebyli vůbec. U vstupních dveří do pokoje byli zase pohyblivé kachličky. Ale jinak se nedá nic moc vytknout. Postýlku pro malou prďolku jsme měli přichystanou. Bylo v pokoji čisto a uklizeno. Měli jsme pokoj do ulice a hluk nebyl, tak strašný aby se nedalo spát. Dávkovače na sprchový gel a šampon byli umístěny za pevnou sprchovou zástěnou, takže bylo téměř nemožné se k nim dostat, ale měli jsme svoje takže dobrý ale vtipný to docela je.

Strava a stravování  průměrně (4,9/5)

V každé budově je jídelna, můžete jít kam chcete a nikdo vás nevyhodí. Snídaně jsou od půl 8 do 10, ale když zůstanete ještě sedět nikdo vás nebude vyhazovat. Většinou je to stejné, pečivo slané i sladké, ovoce, jogurty, vajíčka, slanina, fazole, různá zelenina, salámy, sýry. Obědy jsou od půl jedné do asi tří, nejsem si jistá, každý si tam najde to co mu chutná pokud není až moc vybíravý. Na mě bylo docela dlouho jít na oběd o půl jedné, když zhruba v tu dobu dávám malou spát, takže už byla většinou protivná a nechtěla moc jíst, ale to je můj problém. Pro malé děti mají i přesnídávky takže i prcek se nají. Dělají různé úpravy masa, ryby, mořské plody, někdy pizzu, těstoviny různě to obměňovali a stejný to bylo i na večeři. Ta byla od půl šesté do devíti. Asi v neděli a ve středu byl večer i fondán s čokoládou. Když si chcete něco vzít na pokoj, většinou večer sýry a uzeniny, mají tam papírové talířky a můžete si to odnést ale často krát tam už nebyli takže když si to vezmete na normální talíř nikdo vám nic neřekne. Mají tam též vietnamskou restauraci kam můžete volně jít na večeři ve stejný čas, ale tam my jsme nebyli takže nevím jak to tam funguje. A indická restaurace byla v té době zavřená. U bazénu je snack bar ale tam my jsme se nepohybovali takže jsme ho ani nevyužívali. My byli u moře a tam je stánek otevřený od deseti do půl páté, což si myslím že by klidně mohl být otevřený dýl. Už jenom kvůli pití, všude je zákaz čepovat si nápoje do flašek tak by měl být přistup k pití mnohem delší.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,8/5)

Úklid pokoje byl každý den, ale jen vynesli koš, případně ručníky dali nové pokud jste chtěli ale ani neměli snahu luxovat nebo vytřít koupelnu. O zvířátkách co měli dělat každý třetí den z ručníků jsme si mohli leda tak nechat zdát. Za celou dobu ani neotřeli stolek.

Hned při příjezdu jsme měli dostat kartu na osušky, ale dostali jsme ji až druhý den po schůzce s delegátkou, která se dost divila, že nám je nedali. Prostě co si nepohlídáš nemáš a jelikož jsme byli na dovolené poprvé tak jsme ani nevěděli, že si to pohlídat máme.

Personál byl vždy usměvavý a snažil se vyhovět. Občas záleželo jaká směna zrovna přijde v době jídla, někteří stíhali uklízet a chystat stoly, jiní měli dost problémy.

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

Lehátka u bazénu byla hrozně obsazená, musela bych vstát v pět ráno abych je zabrala. Nikdo zákaz obsazování nerespektoval. S lehátkama u moře to bylo stejný, často tam ani nikdo nebyl ale lehátka zabraný byli. Někdy jsme místo našli ale někdy se to prostě nedalo. Taky jsou docela daleko od moře. S tímhle jsem vůbec spokojená nebyla. A taky cesta k moři nebyla 200 m, bylo to rozhodně víc.

Lázeňské služby  průměrně (4,7/5)

nevyužili jsme

Okolí hotelu  průměrně (4,5/5)

Všude je spousta obchůdků nabízející prakticky to samí. Mají tam dost neodbytný taxikáře. Každý hlídá aby jste v obchodě nekradli ale nemají problém okrást vás, ale to sem asi nepatří.

Celkový dojem  průměrně (4,9/5)

Celkově jsme si to užili, nestalo se nic hrozného.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 14
z 15 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Slunečné pobřeží - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání