Napsat recenzi

Recenze hotelu Kotva, Slunečné pobřeží

Recenze hotelu Kotva Hotel *** (Bulharsko - Slunečné pobřeží - Slunečné pobřeží)

Hodnocení:
průměrně: 3,3/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2014
Přečteno: 1 033x
Recenze se líbila: 481 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Rodinná dovolená 2 dospělí + 2 děti (5 a 8 let).

Ubytování  průměrně (3,5/5)

Měli jsme dvoupokojové studio,kromě měkkých postelí nemám výhrady. Akorát děti nám padaly z přistýlek, byly užší, než jsou zvyklé doma. Není problém dát matraci na zem, pak vše ok. Hotel opravdu velký, bazény super, mají to večer krásně nasvícené, je to luxusní. To se nám líbilo.

Strava a stravování  průměrně (3/5)

Měli jsme pouze snídaně. Výběr jídel velký, všeho dost, personál postupně doplňoval celou dobu. Vadil nám příšerný chaos - mraky lidí, kteří se tlačí jeden přes druhého. Stojí zato si buď přivstat a jít hned kolem 8 hodiny (to se najíte v klidu), nebo si přispat a jít až v 9:30 (ale počítat s tím, že v 10 začínají sklízet, takže si nabrat a pak už jen v klidu jíst). Trochu mě naštavala situace, kdy syn rozbil talíř a skleničku a hned nám naúčtovali za každou věc 3 leva (nejobyčejnější nádobí z Ikea!). Přece musí počítat se ztrátami.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,4/5)

Personál příjemný, úklid standart, ručníky vymění, nic se nám neztratilo. Bazény perfektní, tobogány taky, děcka se vyřádí (dospělí taky). Lehátek, slunečníků u bazénu dost. Každý večer diskotéka, děcka se vyblbnou. Kulečník, fotbálek, ping pong, všechno si zaplatíte. Ceny v restauracích v areálu hotelu na můj vkus vysoké. Kafe 3 leva, pivo 2,5 až 3 leva. Pizza 8 leva se dala, polívka otřesná (voda - nebrat). Těstoviny se daly, ale bůh ví co to nebylo. Za ty peníze bychom v ČR dostali jídlo lepší. Co nám vadilo, byla hudba, která hrála od 10 do 22 hod celý den. Jedno cédéčko s hudbou typu ducduc a to posloucháte opravdu pořád dokola. To byl masakr. Myslím, že přece není problém pro kolos jako je hotel Kotva udělat hudbu tak, aby byla příjemná celý den. Ale člověk si zvykne na všechno :-) Voda v bazénech byla krapet studenější, ale jak se oteplilo, tak to bylo dobrý. Takže pokud jste zvyklí na 30° vodu v bazénu budete klepat zubama :-). Odhadovali jsme to na takových maximálně 25°. Ale když je venku přes 30 je to v pohodě.

Jste-li vinaři a chcete si víno dopřát na pokoji, pak nezapoměňte na vývrtku! Personál si řekne za otevření 2 leva s tím, že se to nesmí. Prostě rejžujou úplně na všem.

Pláž a moře  průměrně (3,7/5)

Ceny slunečníků a lehátek na pláži jsou vysoké. Dáte 8 leva za slunečník, 8 za lehátko. Kdybyste to chtěli třeba na týden každý den, tak kdybych si to chtěla pronajmout pro dvě osoby, že se nějak popasujem, dám skoro 3500,- což je masakr. Takže buď si koupit slunečník tam nebo vzít z domu. V plážovém stanu je strašný vedro, ten ani neberte:-) Měli jsme ho rozdělaný jednou. Všude opět mraky lidí, ale místa na lehnutí je celkem dost. Jinak moře super, relativně čisté, řasy byly, ale to by až tak nevadilo. Viděli jsme i pár medůz, ale asi nic nedělají :-) Ale příjemný mi to nebylo. Bazény u hotelu to vynahradily :-) Jinak WC na pláži opět za poplatek. Vodní atrakce opět na náš vkus drahé, ale je pravda, že srovnáváme s Balatonem, což samozřejmě není moře. K moři je to kousek, hezká prochajda pískem. Nic hroznýho.

Okolí hotelu  průměrně (3,7/5)

Obchůdky dobrý, nakupovat běžte do normálního obchodu, je to kousek, ceny podstatně nižší než ve stáncích. U pláže koupíte broskve za 80kč/kg, v obchodě za polovičku. U pláže je všechno predražené. Suvenýry to samé. Nebojte se jezdit jejich MHD, platí se přímo v autobuse, jsou u každého vchodu lidi, kteří vás zkasírují 1 leva za osobu. To se dá a jedete kam chcete. Za předpokladu, že se do toho busu narvete :-) Výletní vláček jedna cesta do Nessebaru s dvouma děckama 150 kč. Necelých 10 minut. Jinak Nessebar pěknej, ale opět mraky lidí. Jídlo v restauracích taky nic levnýho. Prostě ceny jako u nás, za speciality vyšší. Pivo 2,5 leva, Šopák kolem 5 leva, velké saláty kolem 8 leva. Dětský meníčka kolem 8 leva. Fast food v okolí hotelu předraženej (hot dog 4 leva, výsek pizzy 6 leva a za chvilku děcka řvou, že mají hlad). Zmrzlina na váhu 1,59 leva za 100gramů. Nakydnou vám samozřejmě podstatně víc než 100gramů, tak jsem se pak divila, kolik jsem dala za zmrzku :-) Kdo vykládá, jak je to všechno za pusu, tak byl asi někde jinde nebo nevím. Když někdo řekne, že je tam levno, tak člověk očekává, že to bude levnější jak u nás, ale to o Slunečném pobřeží určitě neplatí. Možná v Primorsku je to levnější, tvrdila známá, která tam teď byla. V našem hotelu převaha rusů (snad 3/4), pak poláci a v menšině češi a slováci. Takže s manželem odhadujem, že ceny nastavený na movitější rusáky. Jinak jsme se v restauracích v okolních městečkách a centrech najedli v průměru za 50 leva, takže asi jako u nás. Podle toho, co si dáte. Pokud vám stačí salát s pečivem, tak dáte do 100 kč, pokud i maso, připlatíte.

Celkový dojem  průměrně (3,3/5)

Kdo hledá klidnější místo, tak asi nic pro něj. Kdo miluje blbnutí v bazénech, čistý hotel, udržované okolí, bude spokojenej. Pokud máte děcka už v solidním věku (jako teď my), tak si pod slunečníkem přečtete knížku, občas na ně kouknete do bazénu, na odpočinek opravdu perfektní. Pokud pojedete s děckama a omezeným rozpočtem, tak se připravte na to, že jim budete muset vysvětlovat proč jim zmrzku nekoupíte přímo na pláži. Příklady - skákací hrad 6 leva za 20 minut (trochu nesmysl, protože to naše děcka po 10 minutách už nebaví a vystřídat se nemohly), minigolf pro celou rodinku za 350 kč. Lákadel je tam opravdu hodně. My tam za ten týden utratili 400 euro s tím, že jsem dovezla suvenýry, děcka si koupily pár kravin, měla jsem každý den kafe, každý den jsme zašli na jídlo do restaurace, děcka měly 3 nanuky denně, hráli jsme šprtec, fotbálek, kulečník, apod. Myslím, že jsme si to užili. Tak snad to někomu pomůže v rozhodování. Když jsme to s manželem zhodnotili, tak dovolená bezvadná, přičemž jsme se vešli do rozpočtu, který jsme měli, takže spokojenost. Když si dáte pozor na ulicích na pofiderní osoby nabízející vám parfémy či výhodnou směnu peněz a budete se od nich držet dál, tak budete spokojení. Nicméně jednou stačilo. Je třeba vyzkoušet i jiné země. Takže příště nashle třeba v Řecku.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 63
z 102 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Slunečné pobřeží - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání