Napsat recenzi

Hotel Kotva Slunečné pobřeží Bulharsko

Recenze hotelu Kotva Hotel *** (Bulharsko - Slunečné pobřeží - Slunečné pobřeží)

Hodnocení:
průměrně: 3,3/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2016
Přečteno: 731x
Recenze se líbila: 411 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel vyhledávají rodiče s dětmi, často i hodně malými. Animační program je přizpůsoben dětem do večerních hodin. Hluk od bazénu je až do pozdních hodin. Příplatek polopenze - večeře byla zbytečná, výběr jídla byl hodně omezený, skutečně se dá chutněji a levněji najíst v okolí hotelu. Pláž byla dobrá.

Ubytování  průměrně (3,5/5)

V pokoji pro 2 dospělé +1 větší dítě ve skříni 1 ramínko na šaty. Takže věci v kufru, které ale nebylo zrovna kam moc odložit. Od druhého dne v pokoji páchla kanalizace... později jsme zjistili vytékání vody z WC, nikdo to při úklidu neřešil. V hotelu hodně dětí, malé děti do noci po hotelu. animační program večer spíš pro děti než dospělé. Hluk od bazénu celý den, v noci až do hodně pozdních hodin. Každý den stále stejná muzika.

Strava a stravování  průměrně (3/5)

Polopenze - jídla skoro bez obměny, výběr velmí malý. Kdo má rád maso, nebude vůbec spokojený. Většina dětí jedla celý týden hranolky..... Ovoce bylo u večeře i snídaně, snídaně byly lepší, větší výběr. PItí pouze z automatů. Pro celý hotel pouze 1 jídelna, takže

se tvořily fronty.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,4/5)

Personál zásadně nezdraví, nevšímá si. V jídelně naopak hlídají vynášení jídla, ovoce při snídani berou, když si ho chcete snít později. Úklíd každý den.

Pláž a moře  průměrně (3,7/5)

Tentokrát bylo moře docela čisté, pláž byla dostupná pěšky.

Okolí hotelu  průměrně (3,7/5)

Dobrá dostupnost na pláž, v okolí možnost nákupů jídla, vody, suvenýrů. Blízko zastávka vlačků a autobusu.

Celkový dojem  průměrně (3,3/5)

Připlácení polopenze po naší zkušenosti zbytečné, levněji a chutněji se dá najíst v okolí hotelu. Kdo by chtěl věčer mít klid, ať radši zvoli jiný hotel. Překvapení pak bylo i na letišti, vážili zavazadla a kdo měl byť i 1 kilo přes 15kg platil příplatek 6 EUR za každý kg navíc. Průvodkyně na to upozornila až při odjezdu na letiště v autobusu. Pokud měli zavazadlo rodiče a děti vážili každý zvlášť, pak dohromady, jen aby se jim podařilo získat nadváhu.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 63
z 102 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Slunečné pobřeží - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání