Napsat recenzi

Iskar 06/2013 - SPOKOJENOST!!!

Recenze hotelu Iskar Hotel *** (Bulharsko - Slunečné pobřeží - Slunečné pobřeží)

Hodnocení:
průměrně: 3,9/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2013
Přečteno: 436x
Recenze se líbila: 541 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

První dojem: panelák, druhý dojem: spokojenost. Moře blízko, bazén s tobogány perfektní. Možná pojedu příští rok zase.

Ubytování  průměrně (4/5)

Pokoj malinký. Dvě postele a přistýlka. Koho to ale zajímá, když jde o to, užít si hezký teplý den. Za pár stotinek všimného vám pokojská vykouzlí překvapení z ručníků. Čisto. Měli jsme balkón i klimatizaci, ale ani jedno jsme za celý pobyt nevyužili. Nebyl důvod.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Jídlo perfektní. Výběr byl dostatečný jak u teplých jídel, příloh, zákusků i předkrmů. Ochutnal jsem toho více, než bych měl a pouze 1x jsem nebyl spokojený, ale těžko říct, zda to bylo nekvalitou jídla nebo chutí, na kterou nejme zvyklí. Široký výběr nápojů vše jen podrhuje. Bar otevřený do 23 hodin byl po celý týden klidným přístavem. Nevýhodou, alespoň pro mne bylo: nemají radler a káva, která mne vůbec neuspokojila.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Hotel má výtah, ale v době jídel je lepší chodit pěšky. S personálem se domluvíte prioritně anglicky, ale s některými lze německy, okrajově i rusky. Pokud je personál nadmíru ochotný (a já při svém pobytu na takový narazil), je ochoten se s turisty domluvit doslova rukama nohama. Když chcete nějaké nadstandardní služby, za pár dní si otipujete, na koho se obrátit, kdo je chápavý a kdo ne. Já si například "vyráběl" vlastní radle z džusu a piva a s některou obsluhou to prostě nešlo vykomunikovat snadno. Zásadně musím vyzdvihnout personál baru, jejich klid, ochotu, toleranci a ostražitost při rozlévání alkoholu mladistvým (já se setkal s: Iveta, Kiko-německy + anglicky, Eve a Martin-hlavně anglicky). Musím dodat, že hotel má velký bazén s tobogány, brouzdaliště se skluzavkou a ve dvoře ještě malý bazének. Všude jsou lehátka. Pozor! Počet lehátek nekorespondruje s kapacitou hotelu, občas lze vidět hotelové hosty jen na trávě. A pro sportovce: já nenašel posilovnu. Pokud jí hotel má, hledal jsem špatně.

Pláž a moře  průměrně (3,8/5)

Pláž blízko, část placená, za provazem volná. Slunečníky a lehátka poměrně drahé. Kdo zná itálii a jede s dětmi, pozor, mezi vodou a prvními lehátky je opravdu jen pár decimetrů a stavět hrad z písku je téměř nemožné - hodně lidí. Pokud není zelený praporek, plavčíci hlídají nafukovací lehátka nekompromisně, což třeba v itálii tak striktní nebylo... Pláž není jen písek, narazili jsme na kusy cihel, betonu a při stavbě hradu manželka narazila i na kus asfaltu. (a byl pak problém ho dostat z paty, tak dřela pískem, dřela...)

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

Hned vedle je karaoke, které funguje pozdě do noci. Máte-li lehké spaní, tak opatrně. My jsem spali jako dudci, hudba nehudba. Problém celé lokality je v tom, že je to městečko spíš turistické a bulharsko je země obecně chudá. V okolí je spousta krámků se zbožím, ale je to spíš něco mezi matějskou a tureckou tržnicí. Kde také nakoupíte značkové hodinky breithlingy za 20 leva? S prodávajícími se domluvíte jakkoli: anglicky, německy, rusky, polsky. S dětmi je výlet na první křižovatku záležitostí na půl hodiny, my nekteré obchody brali pro jistotu se zastávkou tam i zpět... :-) Některé nonstopky berou i karty. Pokud si budete chtít přivést pitný suvenýr domů, vyplatí se obejít v okolí více takových marketů. Já koupil rakiji, která byla v baru na hotelu a rozdíl mezi obchody byl více než 20%. Také velký pozor na prodavače vážené zmzliny. Na nás to jeden zkoušel, na váze byla cena 3,14 a řekl si o více než 6 leva. A to zvážení bylo tak raketové, že jste skoro neměli šanci cenu přečíst....

Celkový dojem  průměrně (3,9/5)

Zásadně doporučuji plnou penzi nebo all inclusive obecně pro celou oblast. Pro místní jste jako turista chodící peněženka, a proto je dobré mít jídlo a pití pořešené. Moře hezké, okolní příroda je o něco dále (pohoří), Nesebar blízko. Večer to zde žije, není problém vidět třeba i v 11 hodin večer rodiny s dětmi. Já se nebál chodit i po půlnoci po ulicích se zrcadlovkou. Jelikož se místo za chvíli okouká, doporučuji absolvovat nějaký celodenní výlet. My byli ve Varně a delfináriu. A spokojenost. Mám-li srovnat podobnou turistickou destinaci Bulharsko a Itálie (např. Bibione), je Itálie hezčí, kultivovanější, upravenější, pláž hezčí a pro prodejce jsem zákazník. Naopak Bulharsko je levnější a voda čistější, pro prodejce jste pouhý nositel peněz. Záleží tedy jen na vás.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 19
z 24 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Slunečné pobřeží - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání