Napsat recenzi

katastrofa

Recenze hotelu Imperial Palace Hotel (ex Victoria Palace) ***** (Bulharsko - Slunečné pobřeží - Slunečné pobřeží)

Hodnocení:
průměrně: 3/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2021
Přečteno: 282x
Recenze se líbila: 130 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Jeden velký hnus!!!!

Ubytování  průměrně (3,1/5)

Vybydlené špinavé pokoje. Tvrdé, proležené matrace, jedna skříň bez polic, v nohách postele truhla. Koupelna s odřenou vanou, kývající se WC, kam se bojíte usednou. V koupelně po celou dobu pobytu žádný úklid. Toaletní papír a ručníky jsme si brali z vozíku!

Na balkóně jsme po celou dobu měli nedopalky z cigaret, prázdné krabičky od cigaret a jiný nepořádek, který nikdo před příjezdem nových hostů neuklidil.

Úklid pokoje žádný!

Strava a stravování  průměrně (3,1/5)

Vždy se dalo něco vybrat, ale nešlo o kvalitu potravin. V 5*hotelu v jídelně plastové talíře, na kávu /dáli-se té špinavé tekutině říct káva/ velmi slabé plastové kelímky, které ani ke stolu nemůžete donést, protože se spálíte, tak jsme používali 3-4 kelímky v sobě!

V jídelně nejsou příbory, a když už nějaké donesli, vypadaly jak neumyté!

Stoly špinavé, sklízení použitého nádobí vázlo, personál to nezajímalo. Když přišli ke stolu, odnesli jen něco, nikdy se nevrátili aby sklidili celý stůl.

Chápu, že je to hodně o klientele hotelu a tady byla fakt dost hustá. Většinu klienteli tvořili Bulhaři a Rumuni a těm čistota, pořádek a hygiena nic neříká.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,6/5)

Hotel se tváří velmi luxusně, prý pro náročnou klientelu!!!! Ale jenom tváří. Už při vstupu do recepce je vám jasné, že je všechno jinak. Vše je špinavé, zaprášené.

Smrad z připáleného oleje od bazénového bufetu se line celým prostorem. Bufet jedna velká mastná, špinavá katastrofa.

Bazény velké, ale všude kolem plíseň, ve vodě plavou kelímky. V baru u bazénu jedna obsluha, která naprosto nestíhá, tak se neustále tvoří velké fronty. Večer už toho má dost, tak v 21.30 bar zhasne a zavře!! Lehátka obsazená už od časného rána. Jsou špinavá od jídla, kam si to nosí z bufetu. Nikdo je večer neumyje o nějaké dezinfekci v hotelu se nedá mluvit, protože se žádná neprovádí!! Večer si nemáte kam sednout, protože stolky a židle se nekonají, jenom špinavá a mastná lehátka.

Animační programy žádné.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Moře fajn, teplé, pláž hezká písčitá, pozvolný vstup do moře. Ráno vždy uklizená.Lehátka od velmi časných hodin obsazená, placená. Jeden set 14 Leva. Lehátka i slunečníky v dobrém stavu.

Na pláži nejsou sprchy, ty jsou jenom u bazénu, tak že všichni, kdo jdou z pláže nosí na nohách písek až k bazénu.

Lázeňské služby  průměrně (1/5)

Žádné nejsou.

Okolí hotelu  průměrně (4,3/5)

Jedna přelidněná pobřežní promenáda. Ale dá se.

Celkový dojem  průměrně (3/5)

Nikdy více!!!

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 24
z 51 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Slunečné pobřeží - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání