Napsat recenzi

Velké zklamání na konci dovolené!!!

Recenze hotelu Kotva Hotel *** (Bulharsko - Slunečné pobřeží - Slunečné pobřeží)

Hodnocení:
průměrně: 3,3/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2014
Přečteno: 1 731x
Recenze se líbila: 495 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 8

Bohužel i přesto,že se nám v hotelu moc líbilo, naprosto jsme změnili názor, když jsme se večer před odletem začali balit domů a zjistili jsme, že nám zmizelo necelých 200 euro, které jsme měli zamknuté v kufru! Ano,mají tam moc šikovné uklízečky, které dokážou rozdělat zapnutý zip kufru a vemou si co je libo. Takže představa, že máte vše bezpečně uloženo v zamknutém kufru, je naprosto milná!!!! A reakce delegáta ******? :,,Bohužel, pokud nebily překonány žádné překážky, což jsou např. rozbité dveře, tak vám nemůžeme nijak pomoci a tudíž žádná satisfakce nebude!!!" Takže dávejte si pozor na své věci a určitě si připlaťte za TREZOR, což by podle mě měla být na pokoji samozřejmost v ceně!

Ubytování  průměrně (3,5/5)

bohužel, tím že nám ukradli peníze, nemůžu hodnotit pozitivně:-(

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,4/5)

Vybavení dobrý, personál špatný!

Celkový dojem  průměrně (3,3/5)

špatný

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 63
z 102 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

František: Raději nic nepište... - 6. 7. 2014 18:34

Milná představa, překážky nebily..... ach jo!!! reagovat

Jarka: Re: Raději nic nepište... - 6. 7. 2014 19:40

Milý Františku,mění to něco na situaci? reagovat

František: Re: Re: Raději nic nepište... - 14. 7. 2014 16:23

Milostivá, na situaci asi nic, pouze to zcela mění pohled na vás, jako autorku.... je to ostuda, nic ve zlém. Bohužel, nejste sama. reagovat

Jarka: Re: Raději nic nepište... - 7. 7. 2014 10:37

Milý Františku, mění to snad něco na podstatě věci?! :( reagovat

iva: mame se bat? - 7. 7. 2014 13:05

za týden tam letime na dovolenou, moc se tesime, ale toto mne nemile prekvapilo reagovat

Jarka: Re: mame se bat? - 8. 7. 2014 8:38

Kždopádně si zaplat´te trezor. Jinak bylo vše fajn:-) reagovat

ivana: Re: Re: mame se bat? - 15. 7. 2014 8:55

díky za odpověd reagovat

alena: ZLODEJI - 27. 7. 2016 15:43

Proc jste si to nechali libit, trvala bych na privolani policii to je kradez reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Slunečné pobřeží - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání