Napsat recenzi

Slušná dovolená za slušné peníze

Recenze hotelu Hotel Colosseum **** (Bulharsko - Slunečné pobřeží - Slunečné pobřeží)

Hodnocení:
průměrně: 2,8/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2015
Přečteno: 416x
Recenze se líbila: 402 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Nelze smíchávat recenzi hotelu a místa ve kterém je umístěn. Proto na začátek napíšu, že pokud někdo nechce jet do přeplněného přímořského střediska, ve kterém to opravdu žije - do půlnoci pulzuje hudba, všude spousta stánků s oblečením a cetkami, nemůže očekávat, že hotel je od všech těchto vlivů izolován. Slunečné pobřeží je na bulharské poměry dražší a hlučnější. Od půlnoci byl ale klid.

Ubytování  průměrně (3,2/5)

Pokoje jsou velké, postele s matracemi na poměrně slušné úrovni. K dispozici lednice TV. Koupelna má své mouchy - odtok sprchy, ale jinak je v pohodě. Pokoj má přes celou stěnu obrovské okno za kterým je balkon - velice užitečné. Osobně jsme dostali pokoj ve třetím patře s částečným výhledem na moře a bazén. Za bazénem je ještě hotel Blue pearl, takže není možné čekat výhled jak z kalednáře. Při porovnání s ostatními hotely v Slunečném pobřeží ho má ale málokdo

Strava a stravování  průměrně (2,2/5)

Formou bufetu, rozhodně dostačující, výběr ze tří mas včetně ryb, dvě tři přílohy, pečené cukety a lilky, skoro vždy tzaziky a šopský salát plus krájená zelenina (rajčata naprosto dokonalá) ----- Vždy jsme si vybrali a pochutnali. Jediná věc na zlepšení dle mého je káva na hotelu - vždy instantní. V porovnání ze skušeností z jiných zemí hodnotím jako nadprůměr.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3/5)

Personál hotelu vždy vlídný a slušný, co jsem potřeboval bylo splněno. Nutno ale podotknout, že vždy přihlížím k pracovnímu tempu v dané zemi a nevyvolávám konflikty za každou cenu - takových hostů tam je vždy dost.

animace nás vcelku nezajímali - tancování pro děti a jednou kabaret - mám radši individuální plán.

Hodně jsme si užívali vcelku veký bazén s barem (all inclusive) - odtud jsme čas od času zašli k moři - u bazénu bylo v horku daleko lépe.

Pláž a moře  průměrně (3,4/5)

Chodili jsme na volnou pláž hned naproti hotelu, prostě se nám nechtělo platit za 2lehátka a jeden slunečník 24 leva. Jinak kdo rád leží na osušce nebo plážovém prostěradle bude v pohodě. Moře bylo čisté v okolí spousta barů a restaturací - úroveň nehodnotím - nevyužili jsme. Spousta atrakcí - vodní skútry, parasailing, a spousta dalších hned vedle volné pláže.

Pláž se nachází asi 50-100 metrů od pláže a v porovnání s ostatními hotely v tomto středisku je to opravdu za rohem

Okolí hotelu  průměrně (3,4/5)

V širším okolí bary, restaurace, půjčovny elektrických tříkolek (super zábava), obchody, zmrzlina ..........

Hotel leží z jedné strany směrem k moři a z druhé strany pulzuje život viz. výše.

Celkový dojem  průměrně (2,8/5)

Shrnuji - nejlepší devizou hotelu je kuchyň a areál venkovního bazénu. Velikost pokoje je samozřejmě příjemná. K moři kousek a můžete si k němu odskočit, kdy se Vám zamane. Večer stačí vyjít hlavním vchodem hotelu do rušného městečka které je zaměřené pouze na turisty.

Příště chceme zkusit spíše klidnější bulharké středisko - rozhodně ale nelitujeme, dovolenou jsme si užili.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 15
z 40 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro obchodníky
  • Pro mládež
  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Slunečné pobřeží - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání