Napsat recenzi

slušný 2 hvězdový hotel

Recenze hotelu Chaika Beach Resort **** (Bulharsko - Slunečné pobřeží - Slunečné pobřeží)

Hodnocení:
průměrně: 2,7/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2012
Přečteno: 862x
Recenze se líbila: 584 čtenářům
Fotografie: 2
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Takhle vypadal rošt každé ráno s propadlou matrací - i bez divočin :) Takhle vypadal rošt každé ráno s propadlou matrací - i bez divočin :)
  • Pláž Pláž

Dovolená je celkem slušná. kdo nečeká zázraky, tak bude asi spokojený..až na postel..nevyspíte se

Ubytování  průměrně (2,5/5)

postel jsem v životě horší neviděl...:-)..měkká rozbitá matrace s vylézajícími péry..propadá se rošt..velmi nekvalitní..v koupelně nefunkční fén..jinak slušný pokoj..prostorný..

Strava a stravování  průměrně (3/5)

Voda z kohoutku natočená do plastových barelů v automatu, k snídani čaj a káva z nápojů..víc nic.. k večeři zaplatit dvě eura za pivo..jedno euro za limonádu, kdo má all inclusive, ten samozřejmě neplatí.. jídlo jednoduší, ale v pořádku.. venku na zahradě vám kradou ptáci jídlo přímo z talíře..málo pestrosti..

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,2/5)

Zaseklý výtah v mezipatře a následné čekání na vysvobození mě vyléčilo jej po zbytek dovolené použít. Na recepci nic moc ochota, ubytování nekompromisně až po 14 hodině. Moje žádost o nižší patro byla ohodnocena pokojem v sedmém patře. Při odjezdu celý autobus lidí nedostal snídani, sdělili nám, že si ji stačí ráno před odjezdem vyzvednout, ráno nám řekli, že jsme si ji museli objednat.

Pláž a moře  průměrně (3,7/5)

Moře čisté a teplé, pláž čistá a pozvolný vstup do moře. Pokud nechcete platit 13 euro každý den za slunečníky, nezbývá vám nic jiného než se mačkat s ostatními lidmi na malém prostoru určeném na ležení. Takže vám lidi chodí okolo hlavy a všude hází a kopou písek. Na jiných místech pláže se nedalo ležet, museli jste zaplatit slunečníky a lehátka, jinak vás s ručníkem na ležení vyhazovali.

Okolí hotelu  průměrně (3,5/5)

Málo odpadkových košů, na promenádě, na pláži totéž. Válející se papírky, pet lahve a přeplněné odpadkové koše. Hodně lidí, spoustu restaurací a barů..

Celkový dojem  průměrně (2,7/5)

4 hvězdičkový hotel to nebyl, spíše lepší dvouhvězdový ("šito horkou jehlou").. Díky snížené ceně zájezdu jsme byli spokojeni, za 14 tis Kč na osobu, polopenze opravdu kvalita neodpovídá.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 16
z 42 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Slunečné pobřeží - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání