Napsat recenzi

Už nikdy CK Krasim a Hotel Amfora

Recenze hotelu Hotel Amfora *** (Bulharsko - Slunečné pobřeží - Slunečné pobřeží)

Hodnocení:
průměrně: 3,8/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2013
Přečteno: 945x
Recenze se líbila: 554 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Objednal jsem si pro sebe a svou rodinu ALL INCLUSIVE u CK RASIM v hotelu AMFORA.

Nezažil jsem horší dovolenou v cizině. Delegátka - lámaná čeština, ub.yování průměrné, hluk a rambajz od dopoledne do pěti ráno. Vyřvávání amplóny v ruštině a bulharštině do 23:00. Kuchyně slabá, obsluha mizerná, Neustálé fronty v restauraci, Dlouhé čekání (až 30 min. na doplnění např polévky, fronty na teplé a studené nápoje). 20 min po otevření restaurace došlo pečivo a čekání nebylo krátké. Drzá a nepříjemná obsluha na barech vymáhající spropitné.

Moc bych přál 14-ti denní pobyt jako řadový dovolenkář majitelům CK KRASIM!

Ubytování  průměrně (3,5/5)

Průměrné, u nás výměna lůžkovin 1x, ručníky 2x. Ale byly etže, že po celou dobu nebylo měněno nic. Dokonce chyběl i toaletní papír. Příjezd do hotelu kolem 10 dopoledne - ubytování až ve 14:00, což je při cestování s malými dětmi dost drsné.

Strava a stravování  průměrně (4,3/5)

Kuchyň slabší - malý výběr jídel, prakticky neustále jako příloha tukem nasáklé hranolky.

Doplňování velmi, velmi pomalé - po bulharsku. Fronty na teplé a studené nápoje - vše natlačeno do jednoho koutu. Jednou vařené brambory a jednou krokety - což je velmi málo za 11 dní. Jídlo většinou studené, někdy vlažné.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,6/5)

Vybavení hotelu průměrné, služby velmi slabé, počínaje recepcí - vše po bulharsku - liknavé, pomalé a neochotné. Animace pouze v ruštině nebo bulharštině, řev ampliónů tzv. animátorů jak u hotelu tak na pláži.

Pláž a moře  průměrně (3,8/5)

Pláž dobrá, nepříliš daleko od hotelu, vstup do moře dobrý, dlouho mělké. Prakticky neustálý vítr, cca 50 procent pobytu vítr silnější. Slunečník + 2 lehátka 15 leva (od hotelu Amfora) malá neplacená část pláže a pak Placená část kde Slunečník za 8 leva a každé lehátko za dalších 8 leva.

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

Přes den ucházející, v noci, zejména na láži v okolí dun několik přepadení s noži v rukou -/informace přímo od přepadených a oloupených/

Celkový dojem  průměrně (3,8/5)

V poměru cena/výkon přímo mizerné

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 40
z 54 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Slunečné pobřeží - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání