Napsat recenzi

Amfora

Recenze hotelu Hotel Amfora *** (Bulharsko - Slunečné pobřeží - Slunečné pobřeží)

Hodnocení:
průměrně: 3,8/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2012
Přečteno: 3 998x
Recenze se líbila: 652 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 6

Krásná dovolená v Bulharsku,jela jsem tam původně s nedůvěrou a radši jsem si od toho moc neslibovala,ale byli jsme mile překvapeni s výbornými službami a čistým mořem.

Ubytování  průměrně (3,5/5)

Odpovídalo třem hvězdám,ale bylo čisto útulno,klimatizace v ceně,každý den úklid,výměna ručníků,v polovině nám převlekli postele,takže nemám výhrady.Bydleli jsme v přízemí bez výhledu na moře,z počátku jsem byla zklamaná,ale postupem času jsme v tom spatřili výhody,protože se nám tam vůbec neopíralo slunce a měli jsme to 6m k bazénu.

Strava a stravování  průměrně (4,3/5)

Strava vynikající,pestrá,spoustu druhů mas(vepřové,kuřecí,ryby,játra,králík)všelijaké úpravy mas,ryba každý den mini.dva druhy,přílohy, vynikající rýže,hranolky,těstoviny,opěkané brambory,krokety atd.ovoce,zeleniny,saláty,čajové pečivo zákusky,polévky no prostě bomba.Postihla nás faraonova pomsta jeden den,ale to bylo asi proto,že náš organismus není navyklý na takový nápor dobrot.V areálu hotelu se nacházela námi nazvaná palačinkárna,kde jsme dostali od jedenácti do tří palačinky,vafle,vynikající pizu,hranolky gril.specialit.,ovoce sušenky,tak jsme v plavkách si chodili a baštili u bazénu,což ocení hlavně děti,ty naše tam byli pořád.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,6/5)

Personál milý,jak v jídelně tak u barů,vynikající nápoje ,pivo cola,sprite atd.koktejly,ty jsme si obzvláště oblíbili,neředěné např.Campari orange,Vodka,Martiny atd.animační programy každý den,volejbalové hřiště+fotbalové,bazén+bazén pro děti,kulečníky,před hotelem minigolf.

Pláž a moře  průměrně (3,8/5)

Nad očekávání čisté bez řas,ale u našeho hotelu.Kilometr dál po pláži masy zeleného špenátu.Naše pláž u hotelu Oasis,čistá,krásný moře asi 100m od hotelu,na pláži allinclusive bar pro hotelové hosty na pivo a nealko nápoje,takže bomba.Moře bylo teplé,nemám co vytknout.

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

My byli spokojeni,byli jsme na začátku letoviska,takže klid,kdo chtěl noční život tak musel do centra kde jezdil od hotelu vláček každých 20min. za 3leva.

Celkový dojem  průměrně (3,8/5)

Bulharsko mě mile překvapilo,ale hlavně díky vynikajícím službám v tomto hotelu.Krásná dovolená,opravdu jsme si to užila a odpočinula.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 40
z 54 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Šteiner Pavel: ??? - 28. 8. 2012 18:03

V Amfoře jsem byl s rodinou a přáteli 17. - 24.8. 2012. Nechápu jak ho můžete hodnotit tak kladně. Naše zkušenost naprosto opačná. Po ubytování v 1 hodinu ráno, zjišťujeme, že neodtéká umyvadlo, protéká a neustále hlučně dopouští vodu WC. Závěs na sprše zatuchlý, až třetí výměnou se jim podařilo donést závěs "čistý". (výměna trvala 3 dny) To neodtékající umyvadlo a protékající WC jsem si ještě v noci po příjezdu opravil sám. Co se jídla týče, první snídaně a oběd super. Ovšem večeře hrůza. Nahnali tam lidi snad ze všech hotelů z okolí. 20 minut fronta, než se člověk dostal k talíři. V neděli fronta už 40 minut. Nedoplněné sklo u nápojů. Když člověk vystál bezmála hodinovou frontu, neměl si kam sednout, protože bylo buď obsazeno, nebo stoly nebyly odklizené. Obědy byly od 12 do 14 hodin. Pokud někdo přišel do jídelny ve 13,15, tak než vystál frontu bylo 14 hodin a v tu dobu se vypnuly nápojové automaty. Vše mohu doložit fotem.(fronty, neodklizené stoly, nápojové automaty bez čistých sklenic atd.) Jinak moře super, sice hlava na hlavě. Starý Nesebr taky paráda. Jen ten hotel se nějak nepovedl.... reagovat

ih: Re: ??? - 31. 8. 2012 13:47

Vážený pane přidávám se k vašemu názoru dnes jsme se z hotelu vrátili. Bulharsko jsme navštívili naposledy pořed 30 lety, ale to co nás čekalo nemá v evroipské unii obdoby nebo měří každému jiným metrem, Už nikdy více za 11 dnů jsme prostáli min. 35hodin na jídlo a pití a to se nezminuji o baru u moře včetně obsluhy reagovat

MK: ????? - 1. 2. 2013 9:21

Stejná zkušenost - pokud chce někdo čekat polovinu dovolené ve frontě na jídlo, zde se toho dočká. Byli jsme tam v červenci 2012. reagovat

Ivule: Od loňského roku nenastala žádná změna - bohužel p - 27. 6. 2013 14:52

My jsme byli v Amfoře od 17.6. do 24.6.2013 a mám stejnou zkušenost jako většina nespokojených klientů. Protíkající a neustále dopouštějící wc jsme měli taky, úklid pokojů se nekonal dle avizovaných řečí delegátky, ale podle nálady místního personálu. Povlečení neměnili vůbec, ručníky až 5-tý den na mou žádost. Pokoj byl cítit zatuchlinou a dvoupokojový apartmán si představuji jinak než velký pokoj přečleněný skříní na 2 části. Skříň se nedala používat, protože v ní bylo ložní prádlo a deky a navíc před ní stálo rozkládací křeslo, které nebylo možné přestěhovat jinam. V pokoji jsme během posledního dne museli usmrtit i švába, který bydlel pod jednou postelí. Fronty na jídlo úděsné, ovoce byl nedostatek a na zmrzlinu fronty, pokud jste měli štěstí, že vůbec byla. Jako příloha jen hranolky, 1x za pobyt jsme měli štěstí i na těstoviny (kolínka), jinak značně omezený výběr příloh. Neustálé dohadování s personálem jídelny, že něco není nebo chybí a že si pro dítě budu čepovat džuš a né vodu, bylo na denním pořádku. Když už jsme měli štěstí na dezert (minizákusky, pudink apod), tak jsme byli rádi, že jsme jej aspoň viděli, protože 10 misek pudinku jídelnu se stovkou lidí absolutně neuspokojí. Číšníci v baru ochotní, hlavně když jim nejdřív vhodíte "příspěvek" do krabičky na baru. Moře jinak bylo v dané oblasti naštěstí čisté, bazén byl kalný, ale snažili se ho čistit aspoň co 2 dny. WC na pláži absolutně chybí a náš plážový bar byl od hotelu vzdálen cca 500 metrů a né hned u hotelu, jak avizovala cestovní kancelář (není to daleko, ale jde o princip). Naše zkušenost = už nikdy hotel Amfora a už nikdy Kovotour plus reagovat

Šárka: krásná dovolená :-) - 20. 8. 2013 12:19

Z dovolené v Bulharsku z hotelu Amfora jsme se vrátili 14.8. 2013 Nádherná dovolená,za pěkný peníz. Hotel odpovídal třem hvězdičkám,jídlo bylo úžasné,rozmanité,i můj 20ti měsíční syn se krásně najedl.Nikdy a nikde jsme nestáli žádnou frontu,byli jsme mile překvapení,jak barmani vše stíhají,myslím že u nás v barech je to mnohem horší.Jediné co bych vytkla,že na pláži nebyly záchody,ale i to se dalo zvládnout,protože z pláže do hotelu to byl opravdu kousek :-) Takže dovolenou v hotelu Amfora,bych všem doporučila ! reagovat

Martin: ??? - 23. 10. 2015 9:23

Amfora překrásná, dovolená báječná??? Jedině s třemi promilemi v krvi každý den. Byli jsme letos zkraje září. Nejhorší dovolená v historii, co se týká ubytování, stravy a personálu. Za 12 dní ani jednou se nevytíralo, některé pokoje plesnivé, na recepci někteří odmítali mluvit jinak než bulharsky, na baru neochotný personál, kterého jsme naší přítomností spíše otravovali, jeho zhnusenost se záhy rozptýlila, pokud jste mu věnovali jakýsi bakšiš. Amfora nikdy více a nedoporučuji na svou čest ji nikdy nikomu navštívit. Jak se psalo v delegátské knize. Chceš-li zvýšit adrenalin, navštiv Bulharsko. Ten slogan je opravdu 100% trefný. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Slunečné pobřeží - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání