Napsat recenzi

Recenze hotelu Grenada - Slunečné pobřeží

Recenze hotelu Grenada Hotel **** (Bulharsko - Slunečné pobřeží - Slunečné pobřeží)

Hodnocení:
průměrně: 3,1/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2014
Přečteno: 912x
Recenze se líbila: 465 čtenářům
Fotografie: 1
Videa: 0
Komentáře: 0
  • vzorový sendvic vzorový sendvic

Souhlas s názory Endymion z června 2014. Problém se domluvit, většina personálu uměla jen bulharsky, snad jen na recepci trochu mluvili anglicky. Moře mělké, vhodné pro děti. Duny u pláže byly dalším zdrojem dětské zábavy.

Ubytování  průměrně (3,2/5)

Pokoje velké (byli jsme v dvoupokojové suitě). Málo odkládacích ploch (jedna skříň u vchodu). Ručníky, základní úklid denně, během pobytu výměna povlečení. Přistýlka (rozkládací gauč) - jedno lůžko hodně nepohodlné. V závislosti na večerním programu byl hluk i ve večerních hodinách.

Strava a stravování  průměrně (3/5)

Šéf jídelny Ivanov, prudič všech bez rozdílu věku (taky jsme to schytali kvůli zmrzlině, kterou jsme chtěli dětem nabrat do misky, za pár dní už mu to ale u ostatních nevadilo). Jídelna dle našeho názoru poddimenzovaná vzhledem k počtu ubytovaných. I když se personál během stravovacích časů oháněl, často došly talíře, skleničky. Občas byl problém najít místo k sezení. První nabídka jídla byla často rychle vyjedena a pak nahrazována polotovary typu rozmražované smažené nugety, apod. Velké zklamání ohledně nabídky salátů a ovoce. Po celý týden ze zeleniny nabízena pouze strouhaná mrkev, řepa, zelí, nakrátá tvrdá rajčata, okurky - vše bez jakékoli zálivky. Z ovoce jen jablka, tvrdé nektarínky, meruňky. Po několika dnech se jídlo jaksi přejedlo - stále stejná masa, špagety, hranolky. Jen občas rýže, brambory, než je první strávníci snědli. Zákusky, keksíky dobré, ale celý týden stejné. Personál stále zamračený, ale v případě potřeby ochotný (pokud vás pochopí). I když jsme měli all inclusive, tak se v podstatě jednalo jen o plnou penzi + drinky a pití po celý den. Odpolední svačina spočívala v míse keksíků a veky s kouskem mizerného salámu s úderem 15 hod., po kterých se během několika minut zaprášilo a po několika dalších várkách už jste měli smůlu.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Wi-fi v lobby pomalá, personál ochotný, ale většinou komunikační bariéra. Bazén s "brouzdalištěm", do kterého můj dvouletý syn nebyl schopen sám vlézt. Do brouzdaliště nevedly žádné schůdky. Okolo bazénu lehátka, ale jen velmi málo funkčních slunečníků (cca 7ks). Žádná skluzavka, či jiná zábava pro nejmenší děti.

Osobně jsem nebyla nadšená ani z aktivit animačního týmu. Např. trávit krásné slunečné odpoledne vyráběním vlaštovek v lobby hotelu, nebo kreslením na trička tamtéž nepovažuju za ideální. Proto jsme se zúčastnili jen stavění hradů z písku a her na pláži. Diskotéky se dětem líbily, byly pokaždé stejné, zřejmě aby se děti naučily tance. Ale taneční kreace byly občas dost složité, takže animátorkám to při tanci slušelo, ale děti se zmateně snažily napodobovat, místo toho, aby to zvládli nebo se vyřádily dle své fantazie. Také nechápu, proč musely děti zpívat na německé písně (Ich habe einen schonen Tag) - já mám dneska krásný den! To mámě málo písniček, kterým by rozuměly? Stejně tak mě nezaujala hra, kdy jedno po druhém vypadává při předávání míče (podle toho, kdo ho drží, když hudba přestane hrát). Hra byla zdlouhavá, v jejím průběhu velký počet smutných dětí, protože vypadly a jen jedno šťastné na konci. A toto třikrát za týden. Proč se nemohly hrát nějaké týmové hry a trochu program obměňovat?

Pláž a moře  průměrně (3,6/5)

Veřejná pláž dost přeplněná, raději jsme si platili slunečník, abychom měli kolem sebe dost místa na pláži.

Okolí hotelu  průměrně (3,3/5)

Okolí hotelu naprosto nezajímavé, všude jen hotely, rušná cesta, několik obchůdků s nevalnou nabídkou turistického zboží, malé markety. Chybí nějaká zajímavá promenáda. Pěkná procházka do Nesebaru, případně projížďka autovláčkem.

Celkový dojem  průměrně (3,1/5)

Ubytování o.k., strava mohla být lepší. Když ale vyjde počasí a moře bude teplé, tak nakonec zůstanou pěkné vzpomínky.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 33
z 71 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Slunečné pobřeží - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání