Napsat recenzi

Navoněná bída

Recenze hotelu Grenada Hotel **** (Bulharsko - Slunečné pobřeží - Slunečné pobřeží)

Hodnocení:
průměrně: 3,1/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2017
Přečteno: 433x
Recenze se líbila: 293 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Rozhodně nejde o **** hotel, to ani omylem. Jestli **, tak to tak odpovídá. Hotel pěkný, okolo něj to docela žije, k moři 5m pěšky, pěkný bazén, ale jídlo bylo špatné a celkově mě to moc nenadchlo. Placená wifi mě docela zaskočila (platí se za každé zařízení heslo na den! - šílenost)

Ubytování  průměrně (3,2/5)

Měli jsme pěkný velký pokoj s klimatizací a ledničkou, kdy pokoji oprvdu nelze nic vytknout. Jediné co mě napadá jsou chybějící visačky na dveře (nerušit/uklidit atd.), kdy tím by se člověk vyhnul tomu, že se převléka na pokoji kdy tam najednou bez zaklepání vtrhnou 3 uklizečky.

Strava a stravování  průměrně (3/5)

Pořád ta samá jídla, která se za celou dobu neměnila. Zmrzlinu dětem v hotelu dají jen od 15 do 16h, jinak ne (zaplaceno all inclusive) nechápu proč, když tam je mrazící box se zmrzlinou celý den). Pokud chcete jídlo, stojíte vždy 10-20 minut ve frontě lidí na něj (kuchyň nestíhá dodávat jídlo pro natřískaný hotel). Byl jsem na několika zahraničních dovolených a tady bylo rozhodně nejhorší jídlo ze všech hotelu, kde jsem byl. Vegetarián má smůlu, k jídlu je denně kuřecí maso vs. ryba vs. těstoviny nebo granolky + hodně ovoce/zeleniny. Děti (a s nimi 90% lidí v hotelu) večeřelo po 3 dnech jen hranolky s kečupem, kuře nechci měsíc ani vidět. Sice je jeden den sladké, druhé den pálívé, ale fakt malý výběr + nulový výběr příloh, tohle bylo hodně slabé. Navíc byl často problém se stoly, kdy si někdy nebylo kde sednout (najednou příjde na večeři 300-400 lidi během 20ti minut a na to ten hotel prostě nemá).

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

S většinou personálu se nedomluvíte nijak, tedy pokud neumístě bulharsky. Dostaly mě recepční, kdy asi ze 4 jen jedna umí anglicky (český vůbec nikdo) a cokoliv tak řešit je spíš pantomima. Nechápu to, když je 90% hostů ze zahraničí (ČR/Slovensko/Polsko/Rusko/Anglie) . Kuchyň nestíhá na počet hostů (hotel byl plný a na to kuchyně není dělaná). Bary zavřou v 22h a nezájem, že tam je 50 lidí co se baví a ještě by si rádi něco dali, nezájem. Prostě barman zhasne a odejde, to jsem nezažil. Míchané nápoje či koktejly - zapoměnte. Na několika místěch jsou automaty na kafe a sladké nealko nápoje, kdy si mužete točit co a jak chcete, ale ve 22h je vypnou/zamknou a jdou domů. Děs... Jediné co chválím je super animační tým od CK, který se denně věnoval dětem - vodní aerobic, různé soutěže, večer diskotéka, děti byly nadšené.

Pláž a moře  průměrně (3,6/5)

Pláže jsou čisté, písečné, denně uklízené, hodně oblastí je placených (lehátka + slunečníky jsou zpoplatněny), moře se svažuje pomalu polehku, takže ještě 20m od pláže máte vodu do pasu (ideální pro děti). Od hotelu není 150m, ale spíš tak 300m, cca 5 minut chůze. Odpoledne býval často vítr a vlny, kdy to si moc nezaplavete. Moře čisté a příjemné, ale chce to jít hned ráno, tak kolem 14-15h se vždy zvedly vlny a konec.

Okolí hotelu  průměrně (3,3/5)

Hotel je ve městě, okolo je promenáda, hromada atrakcí pro děti, stánky, cca 2km od Nesseberu a centra města, kde to do noci žije. Okolo hotelu i ve měste všude nepořádek, kde komu co spadne, tam to leží.... Zlatá domovina

Celkový dojem  průměrně (3,1/5)

Hotel rozhodně nemá ****, ale kromě bídného jídla to docela šlo. Dětem se tu líbilo a celkově jsme si oddychli. Nechápu ale personál hotelu pro zahraniční hosty, kde nikdo neumí anglicky a ani služby, kdy ve 22h je povinně večerka, všechno se vypne/zamkne a pesronál odejde, ať chcete nebo ne, s tím jsem se taky ještě nepotkal.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 33
z 71 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Slunečné pobřeží - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání