Napsat recenzi

Krásná dovolená!!

Recenze hotelu Grenada Hotel **** (Bulharsko - Slunečné pobřeží - Slunečné pobřeží)

Hodnocení:
průměrně: 3,1/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2015
Přečteno: 666x
Recenze se líbila: 419 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Den před odletem na tenhle hotel Grenada jsme si četli recenze a měli jsme tak trochu strach co nás tam bude čekat protože skoro všechny byly o tom že ten hotel byl strašný, nejhorší ve kterém byly a že strava se nedala jíst atd.Každý na to může mít svůj názor ale bylo to moc přehnané! Byl to opravdu skvělí hotel byl tam animační team který měl každý den kromě neděle nějaký program každé ráno tam byla ranní znělka kde animační team tancoval a vy jste se mohli přidat a pak se rozdělili na dvě skupiny jedna která má program v dětském koutku pro děti a ta druhá měla aquaerobic a pak šipky a coteilové hry které byla naprosto super. No a pak nějaký ten večer hráli nějaké divadlo např discopříběh, comedy-show atd. Co se týče výletů tak jsme si zaplatili bulharský večer kde se jede autobusem do vesnice Bata bylo tam hodně národů takže se tam mluvila jedna věta tak na 10x takže to bylo dost na dlouho ale bylo to opravdu super mě je 13 let a užila sem si to i já byli tam bulharské tance měli tam tradiční večeři která byli v ceně a pro dospělé víno a pro děti jejich tradiční citronová limonáda a po večeři se hráli mezinárodní hry o medaile.Výlet trval od sedmi večer do 12.No a pak u animačního teamu se dala zaplatit jízda na banánu na kterou jsme šli a tohle naprosto doporučujeme na banánu se jeli až daleko do moře a byl to fakt super adrenalin a zážitek!

Ubytování  průměrně (3,2/5)

Jeli jsme jako rodina takže dvě děti a dva dospělí pro to jsme si objednali pokoj kde je oddělená ložnice od pokoje s dvoumi přistýlkami takže jsme měli hodně velký prostor na pokoji.Pokoj byl hezký byla tam televize, velký a prostorný balkon který byl ale na každém pokoji koupelna byla čistá a pěkná ale když se někdo sprchoval stačí jen chvilka a sprchový kout nezačne odtíkat a podtéká dolů na dlažbu takže v koupelně bylo furt mokro to je na pokoji jediné minus.

Strava a stravování  průměrně (3/5)

Strava se podávala v podobě švédských stolů takže měl každý na výběr.Jídlo se ani moc neopakovalo. Bylo potřeba hodně jídlo dochuťovat solí nebo pepřem jinak to nemělo skoro žádnou chuť ale tak každému chutná něco jiného. Bylo tam na výběr hodně zeleniny a ovoce. No a na jídlo ani nebyli moc velké fronty a když jo tak to ubíhalo opravdu rychle takže dlouho čekat nubudete.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Personál se nedokázal domluvit česky ale jinak byl snaživý.

Pláž a moře  průměrně (3,6/5)

Na pláž se šlo přes písečné duny po dřevěném mole pak tam byli lehátka které jste si mohli koupit na celý den za 8 leva což je v přepočtu asi 112kč a tolik stálo lehátko jen jedno tak že se vyplatilo si kousek popojít a tam jste si mohli lehnout ta svůj ručník. Moře i přes to že leželo na písečné pláži bylo čisté dalo se vidět až na dno, bylo klidné tak že ste si mohli v klidu zaplavat. Ale v moři byla jedna živá medůza a na dně bylo bohužel plno malých krabů.

Okolí hotelu  průměrně (3,3/5)

Okolí hotelu nás celkem zklamalo kolem hotelu byl prostě bordel. Když jste si chtěli vyrazit někam dál tak po cestě potkáte asi 5 žebrajících, matky které tam kojí na zemi atd. No a pak tam nebyli žádné přechody tak že to bylo celkem složitý se dostat na druhou stranu protože tam jezdí celkem hodně aut.

Celkový dojem  průměrně (3,1/5)

Velmi uspokojující.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 33
z 71 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Slunečné pobřeží - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání