Napsat recenzi

Aparthotel Grenada Alexandria Club ****

Recenze hotelu Grenada Hotel **** (Bulharsko - Slunečné pobřeží - Slunečné pobřeží)

Hodnocení:
průměrně: 3,1/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2014
Přečteno: 3 585x
Recenze se líbila: 472 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Neodpovídá vzdálenost od pláže uváděná CK. K moři tak cca 300 m dosti nevábnou zkratkou mezi sousedními hotelovými komplexy. Chodníky přes duny již opravené a v pohodě. Pláž poměrně čistá, moře až tolik ne, ale beru že bylo po bouřkách. Za klidné hladiny v něm bylo dost medůz, což místní též sváděli na předchozí bouřky. Moře mělké a vhodné i pro menší děti, plavčíci někdy zbytečně dosti prudící, na jednotlivých stanovištích vzdálených od sebe cca 100 m pokaždé jiná vlajka. Veřejné části pláže dost malé a silně přelidněné. Poměrně dosti neurvalá klientela ruské národnosti.

Ubytování  průměrně (3,2/5)

Hotel je bezbariérový, ale to už je snad standard. Výtahy fungovaly bez problémů. Pokoje velké a prostorné, leč téměř nezařízeně. Pro čtyři osoby jen malá skříň v zádveří. Na pokoji klimatizace, lednice a TV. Na zemi nové koberce, postele velké a pohodlné. V ovladačích klim. a TV chyběly baterie. Výhled k bazénu slušný, ale velký hluk až do pozdních hodin. Výhled do ulice asi nic moc. V koupelně vytékala voda ze sprchového koutu nějakou skulinou až na podlahu. Nad umyvadlem jen zrcadlo, bez odkládací poličky či skříňky.

Strava a stravování  průměrně (3/5)

Strava dost monotónní, kuře na 100 způsobů, jinak mleté maso, sem tam vepřové, přílohy standardní, zelenina, ovoce, saláty, jogurty - dostatek a kvalitní. Výborné zákusky, někdy se ale stávalo, že rychle došly. Automaty na pití bohužel obsluha nestíhala doplňovat.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

V lobby nefungovala wi-fi. Jinak vybavení viz výše. Slušná směnárna přímo v hotelu. Personál hotelu kromě recepční a barmanů neuměl anglicky a někdy mi přišlo, že nerozumí ani rusky. Bulharsky bohužel zase neumím já. Šéf restaurace (též uměl pouze bulharsky) maximální prudič a vyvolavač konfliktů. Večer mě dost drsně sjel za focení hotelu na stativ, aniž by si nejprve ověřil, zda jsem či nejsem klientem hotelu. U zmrzliny měl problém, když si dítě nabralo zmrzlinu do misky místo do kornoutku. Stížnosti na jeho chování nebyly ojedinělé. Opravdu hodně špinavé ubrusy v restauraci vyměněny až na mnohé stížnosti a zásah delegáta. Zásobení baru standardní, v pool baru čepovali i pivo do mačkavých plastových kelímků o objemu necelé 2 dl. Pool bar zavíral už v pět a na bazén v pět už padl stín a sklízeli lehátka.

Pláž a moře  průměrně (3,6/5)

Veřejná pláž malá a přelidněná, ale celkem čistá a bez odpadků. Dalo se ale ležet i dál od vody, v dunách. Na pláži neotravovali prodejci čehokoliv, ani žebráci. Ideální pro děti. Díky písku a vlnám nijak průzračná voda. Občas chaluhy a medůzy, které ale nežahaly. Pěkný výhled z pláže na Nesebar a celé Sluneční pobřeží. Vodní atrakce dosti drahé, stejně jako pronájem vehiklů všech tvarů a velikostí na bulváru mezi hotely. Děti se na pláži vyřádily dosyta. Pro milovníky šnorchlování na dně nic ke koukání.

Okolí hotelu  průměrně (3,3/5)

Za rohem v rámci hotelové budovy malý market s nejpříznivějšími cenami široko daleko. Naproti hlavnímu vchodu krámek s výrobky z růží též s levnějšími cenami, než kdekoliv jinde. Kousek od hotelu (u hotelu Kotva) stanoviště vláčku, který každých 10 minut jezdil podél pobřeží na kraj Nesebaru (3 leva dospělí, 1 leva děti do 6 let). Jinak i hezká procházka. Do Nesebaru cca 3 km. Nesebar určitě stojí za to vidět. Jinak Sluneční pobřeží jen samý hotel a krámky se vším možným a dva dost drahé akvaparky (oba mají stejné ceny), které jsme ale netestovali.

Celkový dojem  průměrně (3,1/5)

Pro rodiny s dětmi velmi dobrá volba. S personálem je nutno občas bojovat. Až na ubrusy ve vnitřní restauraci je v hotelu čisto. Nebýt blízkosti Nesebaru, není v okolí nic, co by stálo za vidění. Vynahradí to bohatý výběr výletů. Velmi kladně hodnotím český animační tým, který děti milovaly. Bulharský tým, který měl na starosti dospělé, byl ale dost zoufalý a nedokázal nijak zaujmout. A poslouchat ruskou kareoke party do 23.00 a jejich zvracející mládež, bylo vážně za trest! I přes tyto nedostatky ale celkem pohodová dovolená s velmi dobře dostupným a spolupracujícím delegátem Alexem. Náročnějším klientům, kterým vadí jekot dětí, dunění hudby, přelidněné pláže a neomalenost ruských klientů, bych ale nedoporučoval.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 33
z 71 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Slunečné pobřeží - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání