Napsat recenzi

Chaika Beach ****+

Recenze hotelu Chaika Beach Resort **** (Bulharsko - Slunečné pobřeží - Slunečné pobřeží)

Hodnocení:
průměrně: 2,7/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2011
Přečteno: 526x
Recenze se líbila: 506 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Delegát na letišti - bulhar Valentin, který zrovna moc česky neuměl a bylo to těžké s ním hovořit. První den řekl, že schůzka bude až za dva dny a my jsme si všechno museli zjišťovat sami. Balíček , který nám měli dát kvůli pozdně večernímu příjezdu nám tak nezařídil a museli jsme si ho doslova vydupat. Nakonec nám cosi dali. První dovolená AI v luxusu, takže nadšení bylo veliké a hlavně z ubytování. Po prvotním nedorozumění s nosičem kufru, kterému jsme opravdu neměli co dát, protože levy jsme zatím vyměněné neměli a eura ve vyšších bankovkách a české taktéž. Musel odejít naprázdno, ale později jsme jej vyhledali a něco mu dali.

Ubytování  průměrně (2,5/5)

Všechno co jsme potřebovali tam bylo, i když postel se nám rozjížděla. Vždy ustláno, ručníky vyměněny pouze ty z koupelny, pokud se zrovna sušily na balkóně, uklizečky je nechaly tam a neuklidily je. Je pravda, že po chodbách hotelu jsou sem tam nějaké fleky, ale přímo v pokoji čisto. V noci rušno kvůli německé mládeže.

Strava a stravování  průměrně (3/5)

S jídlem spokojenost, před sezónou moc řady nebyly a vždycky se doplňovalo. Spousta salátů a různých druhů jídel. Jen trochu problém se špinavými ubrusy a nádobím, to se jim moc odklízet ze stolu nechtělo.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,2/5)

Pokoje pěkné a vše funkční, animátoři nabízeli pár aktivit - pilates, plážový volejbal, vodní pólo, aquaerobic.

Pláž a moře  průměrně (3,7/5)

Výhodu byly poloha hotelu u pláže přes promenádu. Leželi jsme až za lehátkovou zónou, odpoledne písek rozpálený a cesta do moře dlouhá. Tři dny to bylo v pohodě, ale potom plavalo něco v moři, co nás kousalo. Pokud se člověk hýbal, bylo to v pohodě, ale pokud se zastavil, příšery útočily.

Okolí hotelu  průměrně (3,5/5)

V okolí spousta diskoték, restaurací, obchodů,kolotočů, sexshopů a prodejců všeho možného (fotografie s opicí, papouškem, leguánem) a hlavně nabízečů letáků. Nejvíc otravní byli číšníci, kteří pořád zvali dovnitř. Procházet se tam večer nedalo, protože davy se tlačily sem a tam.

Celkový dojem  průměrně (2,7/5)

Ve dne příjemná dovolená s dobrým jídlem a večery jsme se někam protlačili. Spolupráce s delegátem CK ****** absolutně na bodě nula. Co si člověk nezařídí, to nemá.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 16
z 42 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Slunečné pobřeží - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání