Napsat recenzi

Spokojenost

Recenze hotelu Bajkal Hotel (Baikal) *** (Bulharsko - Slunečné pobřeží - Slunečné pobřeží)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2014
Přečteno: 629x
Recenze se líbila: 533 čtenářům
Fotografie: 3
Videa: 0
Komentáře: 0

Pěkný a hlavně klidný hotel na to že je celkem v centru. Klidně bych tam jel znovu. Byly jsme tam s dítětem 2,5 roku.

Ubytování  průměrně (4,2/5)

Odpovídá ceně. Uklizeno bylo každý den. Ručníky se měnili každý druhý den.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Tady opravdu nevím co napsat, aby to bylo výstižné. Měli jsme All inclusive a odpovídalo to ceně. Pestrost byla spíše průměrná, ale nestěžovali jsme si. Vše je stále doplňováno a tak se nemusí chvátat hned když otevřou. Restaurace je celkem malá, ale většinou se to rozloží. Jeden den pršelo a tak se při otevření nahrnulo víc lidí. Fronta u jídla nebyla, ale lidé čekali na místa u stolu. Hlavní plus je, že nedělají problém pokud si berete jídlo sebou jen je na cedulích informace , aby se jídlo odnášelo v plastových talířích. Měli jsme sebou malou 2,5 roku a oběd je od 12 do 14 hodin. A to nám malá většinou spala a tak jsme jí jídlo brali na pokoj. Zmrzlina u bazénu po celí den výběr ze čtyř druhů. Ještě dělají hranolky a párek.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,9/5)

Personál příjemný nemůžu si stěžovat. Vybavení celkem průměrné. Bazén pěkný čistý s dětskou částí se skluzavkou. Na to že jsme měli All inclusive je škoda, že v baru u bazénu platí jed do 18 hodin a pak se platí. Jinak se musí na bar ve vstupní hale. Je tam bohužel málo místa na sezení a ve 23 hod zavírají a tak se tvoří fronta a většina si nosí pití na pokoj.

Pláž a moře  průměrně (3,7/5)

Pláž pěkná a čistá. Moře čisté i po bouřce. Občas nějaká medúza. Postupné klesání a tak super pro děti. Z hotelu stačí vyjít zadem a jít stále rovně okolo závory naproti průchodem v protějším hotelu. Jen cena za slunečníky a lehátka je celkem velká. Slunečník a dvě lehátka 24 leva (8+8+8). V jižní části si můžete zadarmo rozložit deku za prostorem co mají vyznačený pro slunečníky. Ve středu jsou přes celou pláž a tak bud zaplatíš a nebo smůla. S dítětem jsme tam chodili na dvě až tři hodiny dopoledne a odpoledne a to bylo asi jediné mínus.

Okolí hotelu  průměrně (4,2/5)

Přesto, že je na celkem rušné ulici tak jsme měli v noci klid. Měli jsme pokoj směrem k bazénu. Do centra je to 10 minut chůze.

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Celkově jsme byly spokojený. Asi bych tam jel znovu.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 32
z 41 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Slunečné pobřeží - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání