Napsat recenzi

Celkem dobré

Recenze hotelu Bajkal Hotel (Baikal) *** (Bulharsko - Slunečné pobřeží - Slunečné pobřeží)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2016
Přečteno: 633x
Recenze se líbila: 543 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Celkově lze hodnotit dovolenou dobře až velmi dobře. Hotel odpovídal počtu hvězdiček.

Cesta na pláž i při pomalé chůzi trvala max. 5-6 min po rovině.

Bohužel čerpáni all inclusive bylo omezeno pouze na areal hotelu, bez možnosti si zdarma opatři i obyčejou vodu na pláž a bylo nutné si ji dokoupit..

Kapacita bazénu a lehátek odpovidala dle mého názoru max.20% ubytovaných rekreantů

a zajistit si blokací lehátek bylo nutno nejlépe už po 3-4 hod. ranní.

Ubytování  průměrně (4,2/5)

Byli jsme ubytováni ve starší časti hotelu. Bylo denně vždy čistě uklizeno, ručníky byly měněny co 2 dny. Co lze vytknout byl poměrně hlučný kompresor klimatizace a odsávací ventilátor v koupelně, oba již měly své odkrouceno a bylo by dobré je repasovat, ev. vyměnit. Pouštěli jsme klímu vždy přes den aby dobře vychladila i zdivo a přes noc jsme ji byli nuceni vypnout. Taktéž TV zde byla spíše pro okrasu. Z 21 kanálu nejel ani jeden tak kvalitně, aby se dalo na to dívat, no ale nepřijeli jsme sem sledovat TV

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Ke stravě nemáme sebemenších připomínek, plně snesla srovnáni se všemi známymi destinacemi u moře. Byli jsme zde naposledy přesně před 40 lety, tj. v 7 měs. 1976

a strava nyní a tehdy kdy vše bylo červéné /rajčatové/, je nebe a dudy.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,9/5)

K personálu nemáme sebemenších vyhrad, vždy úslužný a usměvavy a to od pracovníků úklidu, přes recepci až po obsluhy barů.

Snad se dá vytknou WIFI za poplatek a 5 LEVA/den za pronájem trezoru na recepci.

Výhodu byla směnárna přimo v hotelu, dobrým kurzem EURO/LEVA a možnosti výměny

české koruny v přijatelném kurzu.

Pláž a moře  průměrně (3,7/5)

Pláž je za těch 40 let prakticxky nezměněná ovládaná plážovou mafi ktérá bez ostychu ždíme návštěvníky co se dá. Ti co na to mají musí denně "vysolit" za komplet, tj. 2 lehátka

+slunečník 30 LEVA, tj. denně přes 420 kč, takže vás vyjde 6 návštěv u moře něco málo

přes 2500 kč. Ti co na to nemají jsou nuceni se tísnit na malých volných prostorách.

Nikde jsem se s tak vysokými poplatky za lehátka a slunečník nesetkal. Buď jsou zdarma,

nebo za 1/3 max 1/2 cenu.

Okolí hotelu  průměrně (4,2/5)

Bez připomínek, dostatek prostoru na nákupy ev. procházky a co bylo s podivem,

že v hotelu a okolí byl striktně dodržován noční klid /22-6 hod/

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Celkově lze pobyt hodnotit jako dobrý a kromě toho, že výhody all inclusiv nelze čerpat u moře. Poprvé jsme jeli s CK ANCORA. Plně jsme byli spokojeni se zajištěním zájezdu

a vstřícnym přistupem obou delegátek.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 32
z 41 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Slunečné pobřeží - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání