Napsat recenzi

Hotel Bajkal

Recenze hotelu Bajkal Hotel (Baikal) *** (Bulharsko - Slunečné pobřeží - Slunečné pobřeží)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2019
Přečteno: 306x
Recenze se líbila: 271 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel pekny

Ubytování  průměrně (4,2/5)

Pokoj jsme meli pro dva dospeli s moznosti pristylky, vse pekne a ciste

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Zadny vyber a pro deti vubec, jidlo kazdy den dokola a k veceri mi prislo stejny jidlo jako k obedu, vse studene, kdyz byly hranolky tak opravdu studene a vyschle, syn nejedl vubec nic mozna tak jablko, jidlo jsme mu museli kupovat venku takze celych 8 dni jedl jenom jablka a pizzu, ja celych 8 dni brambory a zeleninovy salat, zakusky 1cm a chutnaly jako maso a nebo byly preslazene tak jako kdyz si date do pusy jenom cukr opravdu hnus! To nepocitam prvni 4 dny prujmu :D Takze strava opravdu hnus a nebyli jsme jediny komu nechutnalo, bar u bazenu byl opravdu k smichu jak vzhledove tak obsluhy pokazdy kdyz jsme zkusili jit pro jidlo tak tam nic nemeli a kdyz udelali jednu pizzu za hodinu tak se na vas ani nedostalo, zmrzlina co nemela chut jako zmrzlina :D a kdyz jste chteli hot dog tak jeste meli nervy ze neco musej delat takze za me jidlo katastrofa bohuzel za ty penize all inclusive se to vubec nevyplatilo protoze jsme to pak vzdali a chodili se stravovat ven a kdyz date za susenku a dzusik 10Lev tak to ie taky dobry..

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,9/5)

Personal na recepci a lobby baru v pohode az na ten bar u bazenu

Pláž a moře  průměrně (3,7/5)

Lehatka a slunecniky se plati coz mi prijde zbytecny, kazdy den si platit za lehatka a slunecnik, koupili jsme si svuj za 12lev, ktery jsme tam pak stejne nechali, nechaval ho tam asi kazdy, more prvni 3 dny spinavy a to fakt hnusne presla nas hned chut, po 3 dnech bylo vse ciste takze jsme mohli do more a bylo to fakt krasny more super, vlny taky hned bych se k mori vratila, pisek samej vajgl a brcka, kelimky ale to uz je o lidech

Okolí hotelu  průměrně (4,2/5)

Spokojenost, stanek vedle stanku, supermarkety, restaurece, bary opravdu nevite kam driv

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Dovolena mela vice minusu nez plusu, hlavne ta strava, kdy se tesite ze si odpocitene od vareni a nakonec od prvniho dne nevite co vam vase dite bude jist a ze si asi znici zaludek, okoli pekne opravdu, more az na prvni dny taky super

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 32
z 41 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Slunečné pobřeží - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání