Napsat recenzi

SUPROVÁ DOVOLENÁ!!!

Recenze hotelu Azurro Hotel *** (Bulharsko - Slunečné pobřeží - Slunečné pobřeží)

Hodnocení:
průměrně: 2,8/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2013
Přečteno: 960x
Recenze se líbila: 516 čtenářům
Fotografie: 10
Videa: 0
Komentáře: 2
  • pláž pláž
  • pohled do pokoje z balkonu pohled do pokoje z balkonu
  • pláž ráno pláž ráno
  • bazén bazén
  • supermarket u hotelu supermarket u hotelu
  • terasa u jídelny terasa u jídelny
  • bar u bazénu bar u bazénu
  • bazén s lehátky bazén s lehátky
  • vchod do hotelu vchod do hotelu
  • okolí bazénu okolí bazénu

Takto si představujeme super dovolenou. Byli jsme moc spokojeni a určitě bychom jeli znova. Vše bylo, tak jak mělo. Hotel byl takový, jak informovala cestovka. Prostě paráda. Byli jsme 2 dospělí a 1 dítě (36, 41 10 let).

Ubytování  průměrně (2,8/5)

Hotel odpovídal třem hvězdičkám. Pokoj bych jednoduchý, ale na přespání úplně stačil. Přesunuli jsme si postele, abychom se přes přistýlku dostali na balkon. Pokoj jsme měli promo v přízemí s výhledem na trávu a bílou zeď. Ta ale nevadila, protože nás chránila před pohledy kolemjdoucích a hlukem. Že se někde odlepovalo kousek tapety, nevidíme jako problém. Jídelna a vše v hotelu bylo čisté.

Strava a stravování  průměrně (2,6/5)

Na stravu si stěžovat vůbec nemůžeme. Mělij sme all inclusive. Na snídani byly každý den míchaná vejce, volská oka, vajíčka natvrdo a opečené párky. Taky bývala krupicová kaše. To bylo z teplého jídla. Ze studeného bylo na výběr spoustu salámů, sýr, ovoce, zeleniny. Byly tam lupínky, med marmeláda, máslo. Na pití čaj, káva, mléko. To bylo po celý den. Z pečiva jen veka a tmavé pečivo. Chleba bohužel asi neznají. Na oběd byly stabilně hranolky, těstoviny a špagety. To bylo denně. Ale další přílohy byly také a střídaly se. Třeba rýže se zeleninou, kari rýže, brambory, bramborová kaše. Na výběr bylo ze dvou polévek. Bylo na výběr z kuřecího, vepřového masa a taky ryby. Samozřejmostí bylo hodně zeleniny, ovoce. K obědu se už podávalo pivo a víno. Nealko bylo také. Na večeři si bylo taky, co vybrat. Každý si mohl udělat tousty nebo opéct veku. Jídla bylo dostatek a stále se doplňovalo. Myslím si, že si vybere každý. My jsme byli spokojeni. Jen "kontrolor" v jídelně hlídal, aby někdo něco nevynesl. Na odpolední zmrzlinu se chodilo kolem bazénu do restaurace, kde se nesmělo jen v plavkách. Na zmrzlinu chodila převážně jen naše dcera a té chutnala. U bazénu se podávalo nealko a pivo. Při all inclusive bylo z nealka zdarma jen pivo, víno, rum, vodka, brandy a zelená místní výroby. Ale dalo se to. Jíst se může v jídelně a na terase.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,5/5)

Pokoj byl tak akorát pro tři. WC bylo spojeno se sprchovým koutem. Na pokoji byla televize a klimatizace. Uklízečka chodila každý den. Bylo čisto. V jídelně pravidelně odnášeli špinavé nádobí. Bazén byl čistý. Do fitka párkrát zavítala dcera, "někteří blázni! tam cvičili v tom vedru. S personálem nebyl problém, i když mluvíme jen česky. Nemůžeme nic vytknout. Personál se usmíval a zdravil. Nemáme žádné výtky. Pokoj jsme měli pro kuřáky, což nám vyhovovalo.

Pláž a moře  průměrně (3,8/5)

K moři to bylo asi pět minut. Pláž byla celkem čistá, jen se tam občas povalovaly vajgly. My jsme na pláž chodili ráno po osmé a bylo tam celkem prázdno. v klidu jsme si vybrali místo. Lehátka byla a slunečníky byly drahé (8 a 8 leva za kus). Ale za těmi se leželo taky dobře. Vstup do moře byl postupný, takže dcera tam byla i sama. Občas se u břehu objevily řasy, ale moc jich nebylo. Moře bylo jinak čisté a teplé. Je tam výběr vodních sportů dostatek. Jen záleží, kolik máte hotovosti. U bazénu jsou lehátka slunečníky zdarma. Ale musíte si je zajistit hned ráno ručníkem, protože později jsou všechna obsazená. U bazénu je čisto.

Okolí hotelu  průměrně (3,7/5)

Hned vedle hotelu je supermarket a kolonáda. Možnost procházek je veliká. Do lunaparku je to asi 30 minut. Noční život je super. Můžete se projet kočárem nebo si půjčit nějaké vozítko.

Celkový dojem  průměrně (2,8/5)

Byli jsme moc spokojeni a určitě bychom se tam rádi vrátili. Převážná část hostů jsou Ukrajinci, Rusové a Poláci. Ale ani s nimi nebyl žádný problém.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 8
z 20 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Alena: dotaz na stránky hotelu - 5. 8. 2013 9:47

Neznáte někdo prosím internetové stránky hotelu Azurro na Slunečním pobřeží v BLR? Jestli ano,tak moc díky za poslání,nemohu je najít-díky moc!!! reagovat

Kristýna: super dovča - 16. 8. 2014 20:57

Souhlasím suprová dovolená na lepší jsem za celý život nebyla. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Slunečné pobřeží - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání