Napsat recenzi

Azzuro je podprůměrný hotel

Recenze hotelu Azurro Hotel *** (Bulharsko - Slunečné pobřeží - Slunečné pobřeží)

Hodnocení:
průměrně: 2,8/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2015
Přečteno: 358x
Recenze se líbila: 411 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Slabou stránkou hotelu je stravování, vše ostatní celkem v pořádku (pro nenáročné lidi).

Ubytování  průměrně (2,8/5)

Pokoj dobrý, uklízečky chodí pravidelně. Vytkla bych jen divnou manželskou postel tvořenou 2 matracemi, které se rozjíždí a mezi nimi vzniká mezera - to není zrovna pohodlné. Na pokoji lednice, klimatizace, TV.

Strava a stravování  průměrně (2,6/5)

Hrůza. Měli jsme polopenzi. Vybrat z nabídky se dá, ale všechna jídla jsou neslaná, nedochucená, neokořeněná. Vše chutná velmi podobně. Nejhorší ale není jídlo, ale bordel. Ubrusy na stolech jsou špinavé, personál přijde se smetáčkem, smete drobky na zem a je uklizeno... Ubrusy snad vůbec neměnili (byli jsme zde 12 dní). Často je bordel i na zemi, někomu spadne meloun nebo hranolky a personál se moc nežene to uklidit. Pořád něco chybí - talíře, skleničky, hrnky, chleba...každý den něco a také často je i umyté nádobí trochu špinavé. Ovoce mají potlučené a nahnilé tak, že by ho neměli už vůbec nabízet. Kapacita jídelny nestačuje hostům, opravdu často si není kam sednout a nebo je stůl volný, ale plný špinavého nádobí, které nestíhají odklízet. Pracují zde jako číšníci samí studenti, nic proti nim, ale myslím, že to má na rychlost obsluhy velký vliv (nejsou to profesionálové).

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,5/5)

Personál se moc neusmívá, ale jinak nebyl žádný problém. Oceňuji, že v hotelu je směnárna, která funguje cca do 9 večer a má velmi dobrý kurz.

Pěkný hotelový bazén.

Pláž a moře  průměrně (3,8/5)

Pláž v pořádku, chodili jsme s vlastním slunečníkem. Doporučuji ho sklopit, když jdete do vody, pořád tu dost fouká, takže každou chvíli někomu slunečník uletí, nám také. Moře super teplé a většinou čisté, někdy se objeví řasy.

Okolí hotelu  průměrně (3,7/5)

Okolo hotelu je mnoho hotelů, barů, restaurací, stánků, atd. Vše blízko. Nevýhodou je hluk cca do 3 ráno. Určitě to není pro malé děti.

Celkový dojem  průměrně (2,8/5)

Pozitiva - hotel v centru dění, blízko pláže, pěkný hotelový bazén.

Negativa - stravování - nedostatečná kapacita jídelny, nádobí, amatérský personál, bordel.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 8
z 20 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Slunečné pobřeží - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání