Napsat recenzi

Rodinný penzion "U Sněžanky" - Carevo - Bulharsko

Recenze hotelu Rodinný penzion (Bulharsko - Carevo)

Hodnocení:
Vloženo:
Pobyt: červenec 2014
Přečteno: 711x
Recenze se líbila: 514 čtenářům
Fotografie: 11
Videa: 0
Komentáře: 5

Skutečně výjimečná rodinná dovolená, penzion nabízí vyžití především pro rodiny s dětmi, party přátel a kamarádů, ale i pokud je člověk sám, je to velmi příjemné. Prostory kolem penzionu nabízí spoustu venkovního posezení, terasy, balkóny, rovněž možnost si cokoliv ugrilovat v krbu, jak venkovním, tak i vnitřním. Jezdíme sem pravidelně a skutečně to stojí za to.

Ubytování 

Skvělé, čisté místnosti - pokoje, výborně zařízené kuchyňky u 2 apartmánů. Majitelka paní Sněžanka G. dává do ubytování celé své srdce. Penzion obsahuje celkem 8 ubytovacích kapacit, z toho 6 pokojů a 2 apartmány. Sociální zařízení čisté, pěkné, vždy je uklizeno a vše připraveno.

Strava a stravování 

Stravování je formou vlastního vaření, takže si zásoby buď vezměte s sebou a nebo si je kupte přímo v Carevu v marketu BOLERO, který je nejlevnější. Ceny jsou vskutku lidové. Možné je také využít několika příjemných restaurací, kde nabízí i české pokrmy s českou obsluhou. Penzion je v tiché klidné ulici, ale zároveň poblíž vší vybavenosti (obchody, restaurace apod..)

Vybavení, služby a personál hotelu 

Vše funguje a fungovalo perfektně, nikdy jsme neměli žádný problém.

Pláž a moře 

Moře klidné, čisté, spousta možností šnorchlovat i se potápět. Pláží je celkem 6, z toho 3 přímo ve městečku Carevo a 3 poblíž ve čtvrti Vasiliko.

Okolí hotelu 

Penzion se nachází cca. 200 metru od moře, v tiché klidné ulici, parkování před domem, majitelka se stará o maličkou zahrádku, která krásně dokresluje atmosféru místa. V okolí obchody, banka, pošta, bankomat, letní kino, 2 diskotéky, muzeum, knihovna zkrátka skutečně vše, co je potřeba.

Celkový dojem 

Není skutečně co dodat, rádi se vždycky vracíme a paní Sněžance Guberské moc děkujeme za péči a přípravu všeho.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 1
z 1 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro obchodníky
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Míla Zbořek: Mohu jen potvrdit tuto recenzi - 26. 11. 2014 14:30

Výstižně napsané, mohu jen potvrdit tuto recenzi. V této době (11/2014) má paní G. již i své stránky http://www.snezanka.webnode.cz reagovat

Zdeněk Pernica: Když do Careva, tak ke Sněžance! - 10. 10. 2015 22:30

O rok později potvrzuji věrohodnost výše uvedené recenze i komentáře a zároveň doplňuji, že S. Guberská, rodilá Bulharka, dobře rozumí a hovoří česky! Rodinný penzion tedy přímo stvořený pro Čechy, Moravany, Slezany i Slováky:-). Přijeďte se přesvědčit. reagovat

Kopáčková: Re: Když do Careva, tak ke Sněžance! - 30. 10. 2015 10:37

Letos jsem náhodou přišla na její inzerát. Když do Bulharska,tak jedině ke Sněžance. Moc se líbilo nám i pejskovi,přijedeme zas. Kopáčková PŘIJEĎTE SE PŘESVĚDČIT. reagovat

Baranová: Když do Careva tak jen ke Sněžance - 5. 7. 2016 9:06

Vše co je v recenzi bych lépe nenapsala usměvavá,milá paní majitelka.Vše je krásně čisté,uklizené je tu klid pohoda všem vřele doporučuji...Paní Sněja umí krásně česky.Zrovna se zde nacházíme a určitě se vrátíme zase......Přijeďte i Vy......Baranovi... reagovat

Alena+Petr: Sněžanka a její web - 5. 7. 2016 9:10

http://www.*** reagovat
Přidat komentář

Bulharsko - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání