Napsat recenzi

Bulharsko - Slunečné pobřeží Regina HB *** Lokalita:

Recenze hotelu Regina HB *** (Bulharsko - Slunečné pobřeží - Slunečné pobřeží)

Hodnocení:
Vloženo:
Pobyt: srpen 2013
Přečteno: 711x
Recenze se líbila: 383 čtenářům
Fotografie: 7
Videa: 0
Komentáře: 3
  • centrifuga v nocni krase za provozu centrifuga v nocni krase za provozu
  • zelene cehosi rano prislo vecer odeslo. zelene cehosi rano prislo vecer odeslo.
  • posledni 3 mista a jedem posledni 3 mista a jedem
  • meduzy vytahane detma na plaz pro podrobnejsi zkoumani :) Info prichciple meduzy nezahaj. Nektery dny jich byla invaze. meduzy vytahane detma na plaz pro podrobnejsi zkoumani :) Info prichciple meduzy nezahaj. Nektery dny jich byla invaze.
  • Promenada Promenada
  • A co lidi? Byly? No byly. :) A co lidi? Byly? No byly. :)
  • Pred vecerem Pred vecerem

Dovolena v teto lokalite proc ne. Priste uz ale opravdu ne v Regine. Pro rodinu s detma, ktera nema na rozhazovani idealni. Stejne tak pro mlade lidi, kteri si jedou do Bulharska na Slunecne pobrezi poradne uzit dlouhe vecery. Fotky jen pro doplneni k textu.

Ubytování 

Kdyby nebylo plesnive a celkove spinave koupelny, 20metrove centrifugy pred okny, ramusu z reprobeden do 3h do rana kazdy den a tmavich zaclon delajici z pokoje kopku dal bych lepsi hodnoceni,.

Strava a stravování 

Strava ucelova zalezitost na zahnani hladu. Pochutnat si muzete na promenade, v ulicich, nebo v Nesebaru na rybach. Asi nema cenu psat o tom ze zahnedlejsi barva hranolek a kroket neni znamka krupavosti, nybrz ohratosti z predchozich dnu a tak pokud nekdo nemuze z nejakeho duvodu kousat, muze si jazykem hranolku nebo kroketu doslova rozdrolit jazykem o patro,. Na tuto vyherni loterii v cerstve a z predchozich dnu okorale stravy je treba si zvyknout,. nebo zakousnout meloun, ktery byl vzdy perfektni.

Vybavení, služby a personál hotelu 

Pristup recepce resit hysterickou anglickou rodinku, ktera se hada celou noc co hrdlo raci a triska dverma hlucneji nez reprobedny na promenade stylem VIME O TOM. Vymena rucniku neni silnou strankou tohoto hotelu. Po tydnu jsme hodily znacne unaveny rucnik okate na zem, abychom dostaly nove osusky, ktere jsme museli reklamovat na recepci. Pac jsme nerozeznali, zda-li je na nich zaschla krev nebo ranni kavicka. I tak vymena trvala az druhy den. Uklizecky neklepou celej hotel jim patrne patri :) Bazen byl v poradku. Co opravdu chvalime je delegatka ktera fungovala naprosto bezvadne. Mila, ochotna, schopna,. rodila Bulharka hovorici roztomile kostrbatou cestinou.

Pláž a moře 

More se neda komentovat ma svoji vlastni dusi a kazdej den bylo jine behem 12dni jsme tak zazili klidne more, druhy den vlny s cervenym praporkem, s meduzami i zelenymi cehosi co vypadalo jako zelena ropa (Rakosnicek by zavidel) Foukal docela silny vitr- Pry to ale ke konci sezony byva. Plaz je volna pouze tam, kde si nelze pronajmout slunecnik, ci lehatko a ze tech slunecniku s lehatkama je plne pobrezi :) Pisek prijemnej s vsudepritomnym harampadim z nocnich kaleb a vajglu, ktere mohou deti pouzit treba jako antenky na svuj piskovy hrad. Pisek jsme nikoho hrabat nevideli, mozna u luxusnejsich casti drazsich hotelu kde cast plaze patri jim.

Okolí hotelu 

Meli jsme to stesti koukat na slepe rameno cirkusackeho koutku s odstavenyma maringotkama a 20 metrovou centrifugou, ktera byla hezka mozna jen vecer, kdyz se na ni rozsvitila alespon polovina zarovek z tech funkcnich. To kdyz se na ni tocil alespon jeden clovek. Jinak za hotelem bezne silnice a chodniky s poulicnim osvetlenim ktere byly urcite pred 15lety krasne, ted uz z nich trci jen draty ktere mozna cekaji na sikovneho elektrikare aby je aspon zaizoloval.

Celkový dojem 

Jelikoz zkousneme hodne, patrime jeste do mladsi skupiny a mame radi nocni rej spestreny vcelku levnymi koktejly a povetsinou krasnym posezenim u plaze nas nocni ruch bavil. Tamni MHD je levna a tak, by byla skoda necestovat a nevyuzit moznosti zajet si na jinou plaz, nebo do mesta. Predposledni den jsme nasli hezci plaze za turistickou promenadou v oblasti, kde se rekreujou Bulhari. Coz je za rekou ktera se vleva do more,. COCO BEACH.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 0
z 1 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

vladena: naprosto souhlasim - 2. 2. 2014 14:30

OSOBNE JSEM RECENZI JESTE NEPSALA ALE UDELAM TO CO NEJDRIVE PLNE S VAMA SOUHLASIM .VETSI HRUZU JAKO BYL HOTEL REGINA JSEM NEZAZILA.PRO NAS TO NEBYLA DOVOLENA,ALE UTRPENI 8 DNU.TA SPINA A SMRAD, PRISTUP PERSONALU,STIZNOST NEPOMOHLA POKOJ ASI TAK JAKO VAS VIDELA JSEM TO CO VY Z BALKONU V PRIZEMI LITUJI LIDI KDO SE NACHA NACHYTAT DO TOHOTO HOTELU reagovat

Alexandra: Výbava na dovolenou - 27. 6. 2014 20:54

Jsme moc rádi, že čteme tyto velmi "pozitivní" recenze na hotel, zrovna jsme za něj zaplatili. Myslím, že půjdem koupit tři láhve "SAVA proti plísním" a hurá do Bulharska. :-D reagovat

Alda: Re: Výbava na dovolenou - 25. 7. 2016 8:49

Jak dopadla vase dovolena? :) reagovat
Přidat komentář

Bulharsko - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání