Napsat recenzi

Žeravi Alexandria Club - klady i zápory

Recenze hotelu Jeravi Club Hotel **** (Bulharsko - Primorsko - Primorsko)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: září 2018
Přečteno: 1 507x
Recenze se líbila: 286 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Hotel je jakousi vlajkovou lodí Alexandrie v "českém" Primorsku a ve srovnání s ostatními hotely asi právem. Kvalitou ubytování, polohou směrem k moři i centru městečka a zřejmě i kvalitou a pestrostí stravy a vstřícností personálu. Jen se nám zdá, že tam roste podíl polských hostů.

Ubytování  průměrně (4,1/5)

Velmi hezké, prostorné pokoje, orientované na mořskou stranu. Čisto, pravidelná výměna ložního prádla a ručníků. Základní úklid na slušné úrovni. Usměvavé, dobře naladěné uklízečky. K dispozici mýdlo, sprchové gely i šampony. Problémem vnitřního vybavení je, že nábytek nemá zásuvky, ani ve stole, ani v nočních stolcích. Vše musíte dát do skříní, anebo položit na desku stolu.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Strava pestrá a bohatá, pravidelně doplňovaná. Vždy maso vepřové, hovězí, drůbeží, ryby, několik druhů příloh a hlavně velký výběr zeleniny a zeleninových salátů. Velký výběr ovoce i zákusků, k dispozici zmrzlina a rozmanité pití, nealko i alko (kvalitní). Faktem je, že občas chyběly podšálky, malé lžičky, černý čaj a naprosto nebylo máslo, čehož se mnozí marně dožadovali (jen nechutné margaríny). Dalo by se říct, že by to chtělo přísnějšího šéfa jídelny, který by dohlížel na place, aby vše klapalo. Byla tam, ale jaksi pro okrasu. Zklamáním byly balíčky na cestu. Přijeli jsme pár minut před půlnocí a odjížděli brzy ráno, ještě před snídaní. Balíček (náhrada snídaně a oběda) sestával ze dvou složených krajíčků chleba se salámem a sýrem, 2 jablek, jedné vody 0,3 l a 3 minimini mufinek. Mnozí po nakouknutí taštičky vraceli se slovy, ať si CK nedělá škodu. My celou výbavu snědli na letišti a nepřejedli jsme se.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,1/5)

Po této stránce vše na velmi slušné úrovni. Jen pár letitých maličkostí, na které už mnozí upozorňovali. Nejsou toalety u bazénu, a tak všichni chodí do hotelu, ve vestibulu jsou mokré cestičky a kloužou. V celém areálu nenajdete venkovní teploměr, ani venkovní hodiny. Po 1.září končí plavčík, takže rozebírání podušek na lehátka probíhalo formou samoobsluhy z vozíku, který tam vždy někdo vystrčil. U venkovního baru jen 20 míst, takže během celého dne bylo jen málokdy místo k sezení. Architektonickou nevýhodou na pohled hezkého hotelu je, nemá zastřešené balkóny, ani místa na terase jídelny a lobby baru. Pršívá tam častěji, než ve Středomoří a pak není kde utéct. K personálu nelze mít připomínky, příjemný a ochotný.

Pláž a moře  průměrně (3,9/5)

Pěkné, čisté, bez chaluh a štípalek. Jen ty velké vlny, které umožňují dětem vyblbnout se, ale plavat se moc nedá. Je to ale pochopitelně pozdější dobou (září) a počasím, které ve druhé polovině pobytu už bylo vrtkavější, s každodenní přeháňkou a občas i bouřkou. Ale moře bylo 26 stupňů a teplé byly dny i noci.

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

Jakž takž, jen v areálu hotelu chybí zahradník. Stromy a keře žijí silou vlastní vůle, je to naprosto neudržované. Jinak celé Primorsko je tak trochu tankodrom, na většině chodníků musíte být ve střehu, kam šlapete. Naštěstí ženy tam nechodí v lodičkách, nedalo by se. Příjem z cestovního ruchu do pokladny Obščiny musí být nemalý, tak by ho také mohli zčásti vložit do silnic a chodníků, potřebovaly by to jako soli.

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Člověk se tam cítí příjemně, napůl doma, všechno česky, draho není a na rozdíl od jiných zemí, tam ještě koupíte něco bulharského, kvalitního, jiného, než ve všech supermarketech celé Evropy (i když i tam toho, bohužel, přibývá). Výborná je bulharská růžová kosmetika, která se k nám nedováží. Mnohé řetězce mají francouzské, italské, britské, americké, řecké, španělské týdny, jen bulharský neexistuje, což je škoda. A ještě jeden postřeh, procházel jsem všechny programy bulharské TV. Tam opravdu není tolik té americké stupidity a balastu, jako na všech českých kanálech. Většina pořadů je tam normálních a i děti mají šanci vyrůst v normální lidi. Ta naše hrůza tam ještě nedorazila. Kdo nevěří, ať se podívá do TV magazínů na kterýkoliv den, od Božího rána do noci.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 66
z 88 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Hana: Fantastický hotel - 27. 7. 2023 8:14

Strávili jsme se synem v tomto hotelu dovolenou.Byli jsme maximálně spokojení s výtečnou stravou, každodenním úklidem, blízkosti moře, fantastickými animátory.......Prostě vše super!!! Tento hotel vřele doporučuji. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Primorsko - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání