Napsat recenzi

skvělá dovolená

Recenze hotelu Jeravi Club Hotel **** (Bulharsko - Primorsko - Primorsko)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2016
Přečteno: 1 173x
Recenze se líbila: 505 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Dovolená byla naprosto super! Vše dobře fungovalo, jídlo velmi rozmanité, musel si vybrat opravdu každý. Moře skvělé, čisté, animační programy super, okolí pěkné. Byli jsme opravdu spokojeni. Kdo hledá chyby, určitě nějaké najde, kdo si chce dovolenou užít, hledá to lepší.

A sjezdili jsme už půl světa, takže to není neobjektivní názor.

Ubytování  průměrně (4,1/5)

Byli jsme ubytováni v hotelu (hlavní budově), pokoj krásný, prostorný, vše čisté, postele velmi pohodlné, poměrně velký balkon, výhled na moře, úžasné. Koupelna prostorná, moderní, není co vytknout (někdy večer a ráno tam byl chvíli smrad, ale zase to vyprchalo). Nejdříve nás šokoval hřbitov, o kterém jsme nevěděli, že je na dohled, ale za chvíli jsme si zvykli, nikdo to neřešil. Úklid O.K.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Jídlo velmi rozmanité, musel si vybrat opravdu každý (jen teplejší někdy mohlo být), zákusky, i když se třeba opakovaly, byly velmi dobré, rozmanité ovoce, zelenina, pečivo, vše neustále doplňováno. Jak tu někdo psal, že snídaně už jim "lezly krkem", tak to opravdu nechápu, protože tam bylo vše, na co si vzpomenete (vajíčka na různé způsoby, žampiony, opečená slanina, těstoviny, paštiky, salámy, párky, jogurty, vločky, med, marmeláda, nutela, pečivo všeho druhu, toustr na pečivo, ovoce, zelenina, výborná káva, čaj, palačinky, langoše,....). A taky někdo psal, že když něco číšníci rozbili či rozlili, nechali to být - to vůbec není pravda, kdykoliv se někomu i z hostů stala nehoda, okamžitě to přišli uklidit. Vše skvělé, dopolední svačiny jsme si ani nebrali, jak jsme byli nasyceni.

Podobné to bylo s obědy a večeřemi. Spokojenost.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,1/5)

Výborné. Spokojenost. Ráno jsme cvičili s animačním týmem v bazénu, pak jsme tančili venku na trávě "klubové tance", pak jsme si zahráli šipky. Byly i další aktivity, my jsme využívali tyhle a večer animační program. Jen na okraj zmiňuju, že už nejsme žádní mládežníci, aktivity můžou využít opravdu všichni.

Pláž a moře  průměrně (3,9/5)

O schodech jsme dopředu nevěděli, ale rychle jsme si zvykli. Pláže pěkné, moře první dny velké vlny, ale nevadily, zaskákali jsme si a nasmáli se, později se uklidnilo, takže jsme si i skvěle zaplavali. Je pravda, že pláž CK je kousek dál, volný slunečník nebyl problém si najít, jednou jsme si zaplatili i lehátka. Jinak jsme střídali pobyt na lehátkách u bazénu (vždy jsme volná našli) a na ručníku u moře na pláži hned pod schody.

Jen pro nepohyblivé nebo těžko pohyblivé osoby by schody byly problém (jiný přístup tam není).

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

Fajn. Spousta restaurací, stánků atd.. Příjemné procházky.

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Velmi, velmi dobrý. Potkali jsme tam lidi, kteří se do hotelu opakovaně vraceli, jak byli spokojeni. Taky bychom se vrátili. Super dovolená.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 66
z 88 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Primorsko - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání