Napsat recenzi

Nic moc

Recenze hotelu Jeravi Club Hotel **** (Bulharsko - Primorsko - Primorsko)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: září 2019
Přečteno: 592x
Recenze se líbila: 282 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Hotel určitě nemá kvalitu 4 hvězdiček a výše. Úklid nic moc. Probíhal každý den, ale tedy dost nekvalitně. Hotel se uvádí jako nekuřácký, ale na balkónech se kořit může, takže pokud máte sousedy kuřáky, všechen kouř jde k vám. Velké mínus byl každodenní hluk od baru u bazénu. Ten zavíral ve 23:00. Hudba tam hrála jako na diskotéce. nechápu proč, ti co tam seděli, museli na sebe křičet, aby se slyšeli. I po uzávěrce tam však nechali lidi sedět a chlastat, takže kravál byl až do brzkých ranních hodin. Takže pokud se chcete vyspat, tak v tomto hotelu to nehrozí. Ale musím pochválit kucyhni, která byla výborná. Vařilo se fakt skvělě a výběr byl veliký. Akorát bych doporučila místo buchet a chlebů na svačinu ovoce a třeba jogurty. Také nefunguje na pokojích wifi. POuze v hale dole, v baru a v restauraci.

Ubytování  průměrně (4,1/5)

Katastrofální koupelna. Sprcha bez vany a závěsu, prostě jen tak. Takže máte mokro všude i kolem wc, které je součástí koupelny.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Strava byla výborná a opravdu velký výběr. Kuchyň byla z celého hotelu nejlepší.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,1/5)

Velmi malá skříň ve dvoulůžkovém pokji. Noční stolky bez šuplíků a poliček, nebylo si kam uložit ani kosmetiku. Skříň měla pouze 1 poličku na hoře a 1 dole na boty a pak na ramínka. Pro 2 lidi moc málo. Žádné židle, pouze na balkóně. Personál až na pokojskou fajn. měla doplňovat každý den kávu a čaje. Pokud jsme si neřekli, neměli jsme a uklízela jak se ji chtělo. Koupelnu nám neuklidila vlastně nikdy. 2x nám vytřela pokoj.

Pláž a moře  průměrně (3,9/5)

Pláž byla neskutečně špinavá. Spousty vajglů od cigaret a odpadků kolem. Nikdo to neuklízel. Nebyly tam koše, rozbité dolní schody, žádné wc, žádná převlikárna, a co bylo nejhorší, nikde nebyla sprcha na umytí nohou od písku. Samotné moře bylo čisté.

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

okolí hotelu docela šlo. Jen celý týden, jak jsme tam byli, tak se tam válely něčí žabky, které nikdo neuklidil za celý týden a byli tam toulaví psi, kteří chodili všude, kolem hotelu, bazénu, baru a konali tam svou potřebu. Taktéž to nikdo neuklidil.

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Jedná pozitivní věc na hotelu byla vynikající kuchyně!!!!

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 66
z 88 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Roman: Jeravi Primorsko - 20. 2. 2020 13:36

Teda my byli s dětmi v tomto hotelu 3x, ale nikdy žádný kravál nebyl. Jde asi o jaký turnus narazíte. A pláš s vajgly? Pozorujte chvíli Čechy, Slováky a i Poláky. I kdyby tam bylo 100 košů, nehodí to tam. Na pláži u lehátek běžně nechávají praské matrace atd. Proč by to měli Bulhaři uklízet, náš bordel? Sprchy na pláži jsem teda vůbec nepotřebovali, bosky jsme došli do hotelu a u bazénu se osprchovali. Úplně v pohodě. Jeravi v Primorsku je super hotel. Bohužel pro nás čtyřclennou rodinku trochu dražší. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Primorsko - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání