Napsat recenzi

Krásná dovolená

Recenze hotelu Jeravi Club Hotel **** (Bulharsko - Primorsko - Primorsko)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2016
Přečteno: 574x
Recenze se líbila: 493 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 3

Prožili jsme skvělou dovolenou, nádherné moře, vlny, skvělé jídlo, velké vyžití pro děti

Ubytování  průměrně (4,1/5)

Byli jsme v depandance, kde nebyla klimatizace, ale mimo sezónu jako jsme byli my, to nevadilo. Malé, ale účelné. Jen všude spousta schodů a nikde nájezdy pro kočárek ani k hotelu, k bazénu. bydleli jsme v druhém patře bez výtahu a pořád jsme museli tahat kočár. Vedle nás bydlela paní o berlích a taky to asi nevěděla jako my.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Skvělé jídlo, hodně zeleniny, čerstvé i na grilu, saláty, maso, zákusky, prostě všechno, kromě obyčejných vařených brambor pro děti.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,1/5)

Ochotný personál, půjčili jsme si i nočník a vysavač na vakuové pytle do kufrů bez problémů.

Pláž a moře  průměrně (3,9/5)

Krásná pláž, čisté moře, vlny, jen záchody by se hodily, ale ty chyběli i u bazénu. Pro děti to bylo daleko do hotelu, výtah, atd.

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

Moc pěkné, krásné procházky, všude houpačky, skluzavky.

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Už se těšíme na příště. Skoro denně se díváme na Webcam Primorsko a vzpomínáme.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 66
z 88 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro mládež
  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Katka: Žeravi - ubytování v depandence - 10. 1. 2017 11:34

Letos míříme do tohoto hotelu , ubytování v depandence..bylo by možné poslat pár fotek pokoje ?? ať víme na co se připravit .) Děkuji Katka Páťalová, Rumburk reagovat

pilina: Re: Žeravi - ubytování v depandence - 10. 1. 2017 12:56

Dobrý den, pošlete mi svůj mejl, jak najdeme nějakou fotku, pošlu. reagovat

Katka: Re: Re: Žeravi - ubytování v depandence - 10. 1. 2017 16:49

katerina.patalova@seznam.cz Děkuji :) reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Primorsko - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání