Napsat recenzi

Krásná dovolená!

Recenze hotelu Jeravi Club Hotel **** (Bulharsko - Primorsko - Primorsko)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2015
Přečteno: 1 365x
Recenze se líbila: 532 čtenářům
Fotografie: 14
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Hotel výhled z depandance (společná ulička) Hotel výhled z depandance (společná ulička)
  • Hotel od bazénu Hotel od bazénu
  • Společenská místnost hlavní budova Společenská místnost hlavní budova
  • Jídelna Jídelna
  • Depandance s economy pokoji Depandance s economy pokoji
  • Economy pokoj Economy pokoj
  • Koupelna Koupelna
  • Pohled z balkónu nový přístup na pláž Pohled z balkónu nový přístup na pláž
  • Výhled z pohoje (část hřbitova) Výhled z pohoje (část hřbitova)
  • Sušák na balkónu Sušák na balkónu
  • Venkovní bar výhled z depandance (společná ulička) Venkovní bar výhled z depandance (společná ulička)
  • Venkovní bar Venkovní bar
  • Free pláž Free pláž
  • Přístup na pláž pohled od pláže Přístup na pláž pohled od pláže

Máme Primorsko rádi..byli jsme tam už podruhé a věřím, že se tam ještě rádi vrátíme. Hotel Jeravi nám naprosto vyhovoval, jak už prostředí hotelu, tak hlavně umístění.

Ubytování  průměrně (4,1/5)

Měli jsme economy pokoj (2 osoby) = s balkonem, bez klimatizace (klimatizaci jsme nechtěli), který se nacházel v dvoupodlažní depandanci hotelu. Měli jsme z toho trochu strach, ale nakonec zbytečně. Pokoj akorát velký (na přespání vyhovující), čistý. Jediné mínus pokoje bylo, že postele nebyly vedle sebe jako manželská postel, ale každá zvlášť. Zkoušeli jsem nějak přemístit, ale pokoj byl rozměrově takový, že se nám to nepodařilo..nicméně jsme si zvykli a nakonec ani v tom problém nebyl. Balkónek taky akorát, potěšila přítomnost sušáku. Žádná lampička, což nám nevadilo, protože nám šlo do pokoje dost světla z venku (také nevadilo, nejsme na spaní hákliví na světlo). V pokojích zastrčených víc stranou bez výhledu by mohla nějaká lampička možná chybět. Na pokoji lednička a rychlovarná konvice. Vyfasovali jsme zrovna dobrý pokoj s výhledem na nově vybudovaný přístup na pláž a za ním hned moře. V economy pokoji nebyla wifi na pokoji, ale stačilo vyjít před pokoj a šlapala (v podstatě v celém areálu hotelu, až na ty pokoje, tam už to asi nedosáhlo)..vzhledem k tomu, že nejsme internetový fanatici, tak nám to nevadilo a když bylo potřeba třeba něco poslat, tak se to většinou vyřídilo třeba u bazénu. Koupelna bez sprchového koutu..čistě jen sprcha na zdi v koupelně..běžně všude v Bulharsku (prostě se u nich sprchové kouty nenosí :) ).

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Jídlo v pohodě. All inclusive, kde se pochopitelně hodně jídel opakovalo, ale takřka každý den jsme objevili něco, co jsme ještě neochutnali, takže na jídlo si nestěžujeme, i chutnalo. Snad jediné mínus stravování byla malá jídelna nevyhovující kapacitě rekreujících. Při příjezdu jsme dostali kartičku, kde byly rozepsány časy, kdy se máme chodit stravovat. Tyto časy se mezi rekreanty lišily, což bylo právě asi kvůli malé kapacitě jídelny. Bohužel se mezi lidmi příliš nedodržovalo, takže se občas muselo nějaké to místečko opravdu dost hledat..nakonec se ale vždy našlo :)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,1/5)

Veškerý personál velice milý! Někteří barmani se možná na první pohled příliš přívětiví nezdáli, ale jak se s nimi dal člověk do řeči, tak byli naprosto v pohodě. Komunikovali jsme normálně v češtině a naprosto bez problémů..jako doma :) Co se týče animačních programů, tak ten jsme ani jednou nenavštívili. Děti jsme neměli a my si našly vždy pro nás zajímavější aktivitu než byl nabízený animační program, takže ten posoudit nemůžeme.

Pláž a moře  průměrně (3,9/5)

Moře úžasné! Když jsme dorazili, tak byly dost velké vlny v kterých jsme si stihli parádně zablbnout :) Pak bohužel byla vyvěšena červená vlajka a dva dny bylo koupání v moři zakázáno, tak jsme se věnovali jiným aktivitám. Jinak my jsme chodili na pláž přímo pod hotelem, kde byla možnost si buďto zaplatit slunečník (5 lv na den) nebo si rozložit deku ve free zóně, kterou jsme využívali..nestalo se nám, aby jsme plácek nenašli a to že tam nebylo příliš místa nám nevadilo, protože jsme stejně většinu času trávili ve vodě. Zřejmě zmiňované vlny natáhly ke břehu trochu řasy, ale ani to nám nevadilo. Byly vesměs jen u břehu a ještě jen placama..dál už bylo čisto. Po úplném uklidnění moře jsme objevili na dně krabíky a sem tam nějakou malou medůzku ( https://cs.wikipedia.org/wiki/Ko%C5%99eno%C3%BAstka_plicnat%C3%A1 ).

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

Okolí hotelu moc hezké. Ať už areál hotelu, tak i kolem hotelu. Vedle již zmiňovaného vstupu na pláž byl hřbitov, což nám také vůbec nevadilo..ba naopak, protože, kdyby tam nebyl, tak by byl plac nejspíš zastavěn nějakým dalším hotelem a výhledu na moře by bránil.

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Byla to krásná dovolená! Pokud ještě někdy navštívíme Primorsko, tak zcela určitě zvolíme opět hotel Jeravi a opět i pokoj economy, který nám vyhovoval právě tím, že byl stranou (blíž k moři, k venkovnímu baru, soukromější).

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 66
z 88 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Primorsko - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání