Napsat recenzi

2020 velká změna - nedoporučuji už nikdy

Recenze hotelu Jeravi Club Hotel **** (Bulharsko - Primorsko - Primorsko)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: září 2020
Přečteno: 340x
Recenze se líbila: 213 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 3

Letos všechno špatně ! Mraky Bulharů v hotelu, hluk, fronty na jídlo, fronty na pití, obsazená pláž, žádné volné slunečníky...není pravdy, že vyhradili prostory Čechům !!!!!! NAOPAK. A**** našla klientelu v Bulharech, takže se to určitě příští roky už nezmění.

Ubytování  průměrně (4,1/5)

obsazenost hotelu byla 90% Bulharů a 10% Čechů - a od toho se odvíjí všechno ostatní

Strava a stravování  průměrně (4/5)

letos velmi bídná - navíc nebyly samoobslužné pulty, ale jídlo vydával personál - a to v počtu 2 = slovy DVOU lidí na celý hotel !!! Fronty na každé jídlo na 15 až 20 minut!!! Naprosto strašné......A Bulhaři tvořili celé rodinné klany, takže jeden ve frontě a při výběru jídla jich naklusalo dalších 10.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,1/5)

Zhruba stejné, trochu horší než vloni - automaty na nápoje zmizely, na všechno - na každou sklenici vody jsme stáli potupnou frontu

Pláž a moře  průměrně (3,9/5)

Letos otřesné - na pláži "hlídal" Bulhar, aby místa vyhrazená Čechům nevyužívali jiní hosté. Nějaké "qér" kódy po nikom nechtěl. Směšné - že tvrdili, jak je musíme nosit na pláž a že nám zaručí slunečník.Výsledek - "kontrolor - Bulhar" "legalizoval - pokýváním" slunečníky a místa Bulharům - prostě jsme neměli šanci - bylo nutné naklusat na pláž v 8 hodin ráno a ani pak jste neměli jistotu že vám věci od slunečníku nehodí stranou.

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

NIc moc - z okna se díváte na kousek moře a celý HŘBITOV....A letos navíc všechny cesty,, parkoviště a cestičky ucpané auty Bulharů, kteří tady najížděli každé ráno ve velkém počtu a obsadili kompletně celou pláž.

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Letos to bylo i zadarmo drahé. SMUTNÉ, ale bohužel opravdu strašné .-...

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 66
z 88 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Pavlína: 2020 byl Covid - 8. 1. 2024 11:08

V sezoně 2020 byl Covid a všechno bylo jinak než obvykle. Česi se báli někam letět, takže cestovky a hotely se snažily naplnit volná místa jak se dalo, bulhaři byli nejjednodušší řešení. A že nebylo klasický all inclusive? Hotely byly zaplněný tak na 40%, takže se to někdy řešilo jinak. Prostě 2020 a ještě ani 2021 nebyly normální roky a je nefér si na to stěžovat, kor když ty zájezdy byly za hubičku. reagovat

Penny: Re: 2020 byl Covid - 26. 1. 2024 18:56

Milá Pavlíno, vy víte, kolik jsme zaplatili ? Nebylo ta za hubičku - naopak - měli jsme původně - tedy hned jako první rezervaci, už v listopadu 2019 ! - a to na 14 dní v červnu 2020. Vzhledem ke COVIDU - jsme za tyto peníze dostali pobyt v září, a to jen na 8 dní !!! Recenze jsou od toho, aby lidé napsali své zkušenosti. Tak se stalo - byla jste tam vůbec ? V roce 2020? Doporučuji neplácat neověřené informace. Na hodnocení trvám. Bylo to horší, než jsem popsala. reagovat

Penny: ODPOVĚĎ - 26. 1. 2024 19:03

Milá Pavlíno, vy víte, kolik jsme zaplatili ? Nebylo ta za hubičku - naopak - měli jsme původně - tedy hned jako první rezervaci, už v listopadu 2019 ! - a to na 14 dní v červnu 2020. Vzhledem ke COVIDU - jsme za tyto peníze dostali pobyt v září, a to jen na 8 dní !!! Recenze jsou od toho, aby lidé napsali své zkušenosti. Tak se stalo - byla jste tam vůbec ? V roce 2020? Doporučuji neplácat neověřené informace. Na hodnocení trvám. Bylo to horší, než jsem popsala. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Primorsko - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání