Napsat recenzi

Příjemná dovolená

Recenze hotelu Tropicana Hotel *** (Bulharsko - Primorsko - Primorsko)

Hodnocení:
průměrně: 4,1/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2012
Přečteno: 1 283x
Recenze se líbila: 645 čtenářům
Fotografie: 4
Videa: 0
Komentáře: 1
  • Hotel Tropicana Hotel Tropicana
  • Cesta na pláž přes duny Cesta na pláž přes duny
  • Pláž Pláž
  • Hotelový bazén Hotelový bazén

Celá naše dovolená byla příjemně stráveným časem. Doprava a ubytování skvělé, moře čisté, strava (snídaně) výborná.

Ubytování  průměrně (3,9/5)

Někde jsem četl recenzi na tento hotel, která vyzněla velmi pozitivně a ta nakonec rozhodla o naší volbě tohoto hotelu. Paní majitelka se opravdu pečlivě starala po celý den od snídaně, aby bylo vše v pořádku. Hotel je umístěn na severní pláži zhruba 80 - 100m od pláže. V objednávce jsem uvedl pokoj s výhledem na moře, to bylo splněno. Pokoje klimatizované s vlastním nastavením a jsou směrovány na východ, tudíž odpoledne je na balkóně příjemný stín. Hotel je zjevně nový, čistý s příjemným personálem.

Strava a stravování  průměrně (3,8/5)

Jak jsem uvedl, tak jsme měli jen snídaně, které stačí pro průměrně pohodlné lidi jako jsem třeba já. Jídlo je v Primorsku jinak velmi levné v nepřeberném množství hospůdek s ochotným personálem, jídelničky v češtině, a co do chuti, vybere si jistě každý.

Snídaně v hotelu Tropicana byly bohaté, vše čerstvé chutné a co docházelo, obsluha průběžně doplnňovala. Výběr jídel byl opravdu široký a snídaně prostě neměly chybu.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,8/5)

Hotel má vlastní bazén, ochotný personál a celkově tam panuje spíše poklidná rodinná atmosféra. Denně bylo perfektně uklizeno, doplněn toaletní papír, jenom ručníky nám musely stačit na celý týden, ale vypomohli jsme si vlastními, žádná tragédie to nebyla. V nabídce cestovky (RS tour) byly i výlety, ale ty jsme nevyužili, stejně jako animační programy, nebo programy pro děti. V centru Primorska probbíhaly po dobu našeho pobytu stále nějaké akce jak pro děti, tak pro dospělé, tudíž v rámci týdenního pobytu jsme nudou netrpěli.

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

Moře bylo vzhledem k písčité pláži opravdu čisté (není to ale Jadran), teplé a bez chaluh. Od hotelu bylo na pláž opravdu kousek, a na volnou část pláže bez lehátek, bylo zapotřebí zvolit okliku asi 200 m. Pláž přímo pod hotelem byla osázená slunečníky a lehátky (6 +6 leva). Dalo se ale usadit s vlastním slunečníkem hned vedle a k moři procházet mezi lehátky. Prakticky po celou dobu pobytu byly na můj vkus velmi příjemné vlny, až na jeden den, kdy byly opravdu vysoké, pak se dal s výhodou vxužít hotelový bazén.

Plavčíci vytyčili bójemi oblast koupání, nejen do moře, ale i po stranách cca 50 m na šířku a každého, kdo vstoupil do moře mimo ni, nekompromisně hnali ven, nebo do vymezeného prostoru, kde občas nebylo k hnutí. Samotnému se mi ale nejevil rozdíl v případném nebezpečí utonutí. Navíc sestup do moře je povlovný a tak i 20 - 50 m od břehu bylo stále do jednoho metru vody. Nabyl jsem dojmu, že si plavčíci spíše tak usnadňují dohled nad koupajícími se. Zašel jsem i na jižní pláž (asi 15 min. chůze), která je v závětří, sestup do moře je ještě mírnější, vlny menší a koupat se tam v klidu dá.

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

Mezi hotelem a mořem je oblast nazývaná Duny u Primorska , které zakrývají část výhledu na moře i ve 2 patře. Do centra je to asi 10 min. Přímo před hotelem je prašná a poměrně frekventovaná cesta, používaná převážně jako průjezdní i pro autobusy cestovek. Místní jezdí po ní opravdu pomalu a nepráší. Rekreanti ale ne, zvláště ti na čtyřkolkách, ale těch není zase nějak moc. Alternativa k této cestě je po asfaltovaných komunikacích, které jsou tam všechny ostatní, ale je to zajížďka asi do 300 m a který řidič by si nezkrátil cestu...

Celkový dojem  průměrně (4,1/5)

Celkově u mě převládá spokojenost z pobytu a služeb, které byly přiměřené ceně. Dojem trochu narušila cesta zpět letadlem společnosti Travel, které mělo 6 hodin zpoždění.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 41
z 52 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

iveta dohnova: Hoel Tropicana - 29. 8. 2013 17:04

Byli jsme v Primorsku v Tropicaně.Jsme velice spokojeni.Pěkný a příjemný hotel.Paní majitelka i syn byli velice milý vstřícní a přátelští.Let byl bez komlikacíJídlo bylo velice chuné čerstvé a bylo každý den jiné.Ovoce bylo taky velmi dobré lepší a levnější jak v české republice.Městečko je malé ale příjemné.A je tam velice levné,dá se najíst skoro všude a jsou tam i české restaurace.Moc se nám tam líbilo a chtěli by jsme se tam ještě podívat.Akorát někde byl velký nepořádek.A na jižní pláži je hodně řas a objevily se tam i medůzy ale to bylo přílivem jinak tam nebyli.Ale je tam klid a njsou tak velké vlny jak na severní pláži.Nic nemohu vytknout ale je tam poblíž Tropicany restaurace Ancora Beach-personál je líný pomalý a neochotný.Jídlo donesli až za hodinu a ještě jen dvě porce a měli jsme objednané tři.Tuto restauraci nedoporučuji.A na letišti v Burgasu zpět prohlíželi každou tašku bylo to nepříjemné.Jinak dovolena byla moc fajn a určitě se tam podíváme. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Primorsko - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání