Napsat recenzi

100 %

Recenze hotelu Rixus Hotel *** (Bulharsko - Primorsko - Primorsko)

Hodnocení:
průměrně: 4,3/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2015
Přečteno: 327x
Recenze se líbila: 377 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 4

v Bulharsku jsme byli už potřetí. Vždy spokojenost a pokaždé nás mile překvapí změny. I tentokrát jsme byli nadšení z hotelu Rixus. Krásný nový hotel, vybavení, hotelový bazén, příjemný personál, stejně tak jako bulharští obchodníci, kteří nejsou vlezlí, nic nevnucují, jsou poctiví. Moře krásně čisté a teplé, písečná pláž a pozvolný vstup do moře s písečným dnem. Nový, krásný vstup na severní pláž, která nám vyhovuje víc. Nová zástavba v Primorsku.... Opravdu velká spokojenost. Poprvé jsme takto jeli přes CK, která má v Primorsku sídlo a taky velká spokojenost - perfektní organizace, ochota, super.

Ubytování  průměrně (4,5/5)

perfektní - měli jsme rodinný pokoj (2 ložnice - každá s balkonem, TV) součástí jedné ložnice je kuchyňský kout vybavený lednicí, mikrovlnkou, varnou konvicí, základním nádobím - talíře, misky, sklenice, příbory (úplně stačilo)

Klimatizace, kterou jsme téměř nepoužili, protože i teploty přes noc byly příjemné.

Koupelna s otevřenou sprchou - tj bez zástěny, ale to je v Bulharsku běžné, s tím se počítá a vzali jsme si s sebou starý ručník na vytření podlahy po sprchování, protože je voda po celé koupelně (žádná hrůza), lavor na přeprání prádla.

Hotel i pokoje čisté, každý den uklízeli společné prostory, bazén, lehátka, ručníky každý 2-3 den, ložní prádlo v polovině pobytu. Velmi pohodlné matrace.

Bazén perfektní, čistý, asi 12 lehátek.

Strava a stravování  průměrně (4,5/5)

v Bulharsku netřeba vybírat ubytování se stravováním - naopak na každém rohu máte k dispozici výborné restaurace, bistra, obchody. Takže pizza, kebab, palačinky z ulice nebo na pláži rozhodně stojí za to (navíc za tu cenu) a stejně tak se za dobré peníze najíte v restauracích i jídelnách, kterých je dostatek. I v běžných obchodech, supermarketu na příjezdu do městečka nebo v marketu Perla nakoupíte potraviny, drogerii jako u nás (ceny stejné nebo ještě levnější) Ovoce a zelenina výborná všude...

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,3/5)

viz. ubytování

vybavení 1

personál 1

na recepci i lednice a prodej lahvového piva, coly, fanty, vody....

k dispozici WiFi, která občas vypadne, ale žádná tragédie to není. Užívejte si dovolenou a ne surfování po internetu.

Hotel zatím nemá výtah, tak možná pro starší lidi je problém chodit do schodů. My jsme byli v prvním patře, takže ok.

Pláž a moře  průměrně (4,1/5)

čisté teplé moře, písek, dostatek barů a bistra s kebabem, palačinkami, brambory..... sprcha i WC, slunečníky a lehátka za poplatek, slunečník si je možné i zakoupit ve stáncích na ulici a vzít si jej pak s sebou domů. CK Al... má vyhrazenou i část pláže se slunečníky pro své klienty zdarma. Pláže jsou plnější. Nedostatkem nejsou služby či možnosti Bulharů, ale sami turisté (Česi, Slováci) jsou často svou neohleduplností a pocitem, že si mohou dělat co chtějí "protože já mám all inclusive" ,jedinou vadou

Okolí hotelu  průměrně (3,5/5)

Hotel sousedí na jedné straně s areálem, kde jsou atrakce a kolotoče (ve 23 hodin provoz ukončí a je klid) navazující na bistra, hotely, restaurace a cestu k centru.... na druhé straně sousedí s rodinnými domy starousedlíků. Je to Bulharsko a s tím normální člověk počítá - bezprostřední okolí hotelů a penzionů - to co jim patří je čisté, upravené, rozkvetlé...dál ulice a sousední pozemky udržované nejsou. Ale zlepšují se.... Ale v poměru cena - výkon je to bezkonkurenční. Kdo chce all inclusive s horou jídla, bazény s palmami a pocit luxusu, ať vyraží minimálně směr Španělsko, Řecko.... ale musí počítat, že za to zaplatí dvakrát, třikrát víc.

Celkový dojem  průměrně (4,3/5)

Na Bulharsko nedáme dopustit - ve všech směrech

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 14
z 15 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Honza: DOporučení levného stravování, - 4. 8. 2015 9:22

Můžete doporučit nějaké dobré hospůdky, kde bychom s dětmi dobře a levně pojedli a obchod s potravinami, abychom si něco mohli uplichtit i v té kuchyňce? Talíře a příbory v kuchyňce tedy jsou? Jaké je vybavení kuchyňky. Je v čem ohřát např. polévku (porcelánová miska do mikrovlnky a tak)? Díky reagovat

Peluc: Re: DOporučení levného stravování, - 4. 8. 2015 13:40

Stravování je dostupné na každém rohu, ať už restaurace, stánky s občerstvením nebo jídelny, jsou uzpůsobené česko/slovenským turistům, takže meníčka, jídelní lístky a nabídku najdete v "českoslovenštině", restaurace mají ve většině případů u vchodu vývěsky a cedule s nabídkou a cenami. V centru fungují i dvě jídelny, kde nabízí polévky, teplá jídla, saláty, apod. - platí se u pokladny na konci. Cenově je to tak zhruba všude stejné. Takže velké rozdíly cen nejsou. Pokud jedete přes CK Al... je dokonce možné si dokoupit i na určité dny stravování přímo v jejich Al...restauraci. podobné je to s s obchody s potravinami - ať už supermarket na začátku Primorska, nebo zmiňovaný market Perla směrem od severní pláže nebo malé obchody mají ceny taky podobné, zásadní rozdíly nejsou, tak je úplně jedno, kde nakoupit. Je tam úplně vše, od zeleniny, ovoce, pečiva, mléčných výr., salámů, sladkostí....jako u nás. Výborné pečivo nabízejí i malé pekárny z ulice. Talíře a příbor v kuchyňce byly (mluvím tedy o vybavení kuchyňky v rodinném pokoji s kuch.linkou) běžné pokoje měly myslím jen varnou konvici a malou ledničku. Na ohřání v mikrovlnné troupě tam byly porcelánové talíře (i hluboké) My jsme si s sebou vzali i větší misku do mikrovlnné trouby na ohřev reagovat

Peluc: Re: DOporučení levného stravování, - 4. 8. 2015 23:05

restaurace, bistra, stánky s občerstvením jsou doslova na každém kroku. A ceny jsou skoro stejné - žádné velké, zásadní rozdíly nejsou, takže neuděláte chybu na žádném místě. Výborné palačinky z ulice, kebab, pizza, hot dog... v restauracích pak jak denní menu, tak stálý lístek. Většinou mají restaurace před vchodem vývěsku s nabídkou, tak víte co nabízejí a za jaké ceny. V centru taky fungují restaurace na způsob jídelny - polévky, hlavní jídla, saláty.... vyberete si a platíte na konci u pokladny. Stejně tak obchody, jak v supermarketu na začátku Primorska, tak v malých obchodech, tak i třeba ve zmiňovaném marketu Perla směrem od severní pláže - jsou ceny skoro stejné a nakoupíte tam jak u nás - pečivo, ovoce, zelenina, mléčné výrobky, salámy, drogerii,.... v pultech nabízejí i hotová jídla k ohřátí. Co se týče kuchyňky v hotelu Rixus - platí pro rodinný pokoj, který jsme měli (s kuchyňským koutem) příbory byly, talíře (masové i polévkové) taky, takže se na nich něco v mikrovlnce ohřát dá. My jsme si s sebou vzali ještě plastový hrnec s přikrývkou určený do mikr.trouby. jinak v lince skleničky, prkénko, nůž, plastová miska na salát a malé plastové misky. Ostatní pokoje měly myslím jen varnou konvici a malou lednici typu minibar... reagovat

Rejchrt: Stravování - 25. 8. 2015 13:11

Neříkám, že to bylo nej, ale určitě bych nevynechal milé posezení, které je 2 minutky od hotelu Rixus (je to na souběžné ulici za atrakceme na stejné úrovni kde je Rixus). Jmenuje se to Afrodita, kde jsme byli několikrát na tom samém, a to kuřecí křídla a hranolky a k tomu 4x 0,33l piva. Bylo to na jednom velikém podnose a z toho jsme si to brali na talířky. Neříkám, že jsme se ve čtyřech přecpali, ale určitě jsme se najedli a pochutnali. Cena 20 leva. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Primorsko - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání