Napsat recenzi

Bulahrsko primorsko- něco pro, něco proti

Recenze hotelu Plamena Palace Hotel *** (Bulharsko - Primorsko - Primorsko)

Hodnocení:
průměrně: 4,3/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2012
Přečteno: 1 252x
Recenze se líbila: 566 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Celkově dovolená na dvojku- ale to neznamená že špatná, prostě jen jako ve škole, opravdu chvalitebná dovča.

Ubytování  průměrně (4,7/5)

Hotel plamena pallace jedním slovem vynikající, očekávali jsme takový hotel a zaplaťpánbů očekávání se naplnila do posledního puntíku. Tady se nabízí recenze na hotel tříhvězdičkový, přímo na hotelu jsou vylepeny hvězdičky čtyři- no moc se nevyznám v hodnotících parametrech tak nemůžu říkat kolik hvězd měl mít ale každopádně byl perfektní.

Strava a stravování  průměrně (4,1/5)

Výborné snídaně formou švédského stolu, není co vytknout. Ostatní stravování/oběd,večeře/ v restauracích se střídavou úrovní (každý den jiná restaurace). Jsem jedlík a tak jsem byl trochu zklamán s úrovní stravování v restauracích při obědě a večeři- zeleninová velmoc ale málokdy se stalo že bychom měli větší množství zeleninové přílohy automaticky, a tak se to řešilo dodatečným nákupem šopáku či jiného salátu. Naopak mile mě překvapily takové ty místní faastfoody, hodně druhů jídla a pěkně bulharsky kořeněné :-)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,7/5)

Moc jsme toho zatím v hotelech nenaspali, ale tento nám plně vyhovoval, personál ochotný, milý s náležitým odstupem který máme rádi, brousili jsme si zuby na posilovnu, ale jediné co jsme využili byl hotelový bazenek a pak jsme spokojeně usnuli u televize s místním písničkovým pořadem......a takhle to šlo den co den :-)))

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Moře naprosto dokonalé, (ačkoliv těžko říct jaký je průměr- místní sami přiznávali že máme vyjímečné štěstí na čistotu moře, že to tam vždy tak čisté není). Pláže by si zasloužily více pozornosti, naprosto zničující bylo když jsme předposlední den nalezli u slunečníku odhozenou injekční jehlu, poslední den jsem se snažil s rodinou nad pláží raději vznášet, než abych si užíval horký písek.

Okolí hotelu  průměrně (3,3/5)

Hotel působil jako by ho tam vysadili marťani-oáza uprostřed pouště.... Celkově Primorsko vypadá jako by včera skončila občanská válka a teprve na tuto lokalitu čekalo období prosperity a mírového budování......se synem jsme si dělali každý den legraci, že odteď nebudeme přispívat na domácí charitu, ale co bude v naší moci pošleme do primorska zahradní sekačku, jako dar místnímu obyvatelstvu. Legrační byly místní chodníky, říkali jsme jim "pružinovky"- tak legračně a nevyzpytatelně se viklaly kachličky, 30cm obrubník nepatřil k nejvyšším, všude štěrk .........no mají ve městě jako takovém co zlepšovat, pár výstavních hotelů celkový dojem nevytrhne; úžasná přímořská promenáda od severní pláže až k přístavu.....

Celkový dojem  průměrně (4,3/5)

Celkový dojem byl přeci jen velmi velmi dobrý, místní lidi jsou příjemní, ochotní, pohodoví a to se přenáší na celý pobyt v této lokalitě a dojem z této země. Navíc nám úžasně vyšly přílety odlety, transfery, takže celkový dojem byl jakobychom si odskočili na víkend do vedlejší vesnice od našeho domu, jen s tím rozdílem že jsme se vrátili nabití energií a spokojení na duši.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 14
z 15 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Jaroslava Buchtová: Plamena Palac - 2. 3. 2013 16:56

Souhlasím se vším výše napsaným. Byla jsem tam již 4krát a letos jedu znovu.Super hotel. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Primorsko - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání