Napsat recenzi

Neskutečné zklamání

Recenze hotelu Perla Sun Park & Spa Hotel **** (Bulharsko - Primorsko - Primorsko)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2021
Přečteno: 177x
Recenze se líbila: 135 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 3

Z této dovolené a zejména z pobytu v tomto Clubu, protože o hotel se nejedná, jsme byli otřeseni.

Ubytování  průměrně (3,5/5)

Pokoje neuklizené, zatuchlé. Špinavý koberec, odpad neodtékal. Nejsme z cukru, ale tady jsme se opravdu štítili.

Strava a stravování  průměrně (4,9/5)

Strava byla jediným kladem.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,9/5)

Neustále rozbitý kávovar. Pool bar fungoval dva dny - za pultem otrávený a zneavený číšník, který vám dal "vyžrat", že jste sem vůbec lezli, téměř vše "došlo" a chybělo.

Pláž a moře  průměrně (4,2/5)

Řasy, medúzy a špinavá, zandebaná městská pláž, v okolí odpadky a zápach.

Okolí hotelu  průměrně (4,2/5)

Neupravené schody, hnijící opadané blumy, které opláchly pouze jednou za náš pobyt, takže lidé, kteří chtěli jít po schodech se po nich klouzali.

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Naprosto nejhorší dovolená, kterou jsme zažili. Stejné rozhořčení bylo patrné i u ostatních lidí.

Hotel - klub hrůzy. Doporučuji vyhout se mu na sto honů.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 8
z 10 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Jaromír: Špatná recenze - 4. 8. 2022 21:40

Nemohu s touto recenzí souhlasit. Vše bylo jinak jak píše pan Paukert. Každý den pokoje uklizeny a na chod restaurací a bazénu stále dohlížela manažerka hotelu. Další stížnosti pana Paukerta jsem tam neshledal. Jsou lidé, kteří si potřebují stěžovat. reagovat

Jaromír: Recenze - 4. 8. 2022 21:57

Při pobytu jsem zaslechl hovor jedné paní, že jediné co ji chutnalo byly nějaké buchtičky s čokoládou. Tak velký výběr velmi chutných jídel jsem nečekal. Nechápu, čím se živí ta paní. Asi je nespokojená z principu. reagovat

Jirka Paukert: Odpověď - 5. 8. 2022 10:23

Oprostěte se, prosím, od posuzování mé osoby a toho zda si potřebuji nebo nepotřebuji stěžovat. Vyskytujeme se na serveru www.recenze, čili zde lidé mohou svobodně napsat své zkušenosti. Vy jste ji také napsal a já ji nebudu zpochybňovat, protože věřím, že se od loňska mnohé mohlo změnit. Jen uvedu, že za naši návštěvu v tomto hotelu mi byla poskytnuta finanční kompenzace jako omluva, neboť CK doznala po vícero identických stížnostech,že je za co kompenzovat. Takže tak. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Primorsko - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání