Napsat recenzi

Penzion Vladimirov v Bulharsku - Primorsku - již nikdy více

Recenze hotelu Penzion Vladimirov (Bulharsko - Primorsko - Primorsko)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2017
Přečteno: 307x
Recenze se líbila: 325 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Do Bulharska jsme letos letěli poprvé, vybírali jsme z dovolené last minute, kdo měl ještě volné ubytovací kapacity byl právě Vladimirov.

Z venku je hotel hezký, ovšem jen jeho část, Češi byli vesměs ubytovaní v nezrekonstruované budově, která je součástí tohoto penzionu - byly velké rozdíly mezi jednotlivými pokoji v této budově, některé měly již zrekonstruovanou koupelnu (i s odvětráváním, popř. také klimatizaci), jiné neměly ani jedno (to byl náš případ).

Ubytování  průměrně (2,9/5)

Bez klimatizace! Koupelna bez odvětrávání! Sprchový kout je součástí WC (neoddělený) - tzn., když jste chtěli jít po sprchování na WC, tak jste se brouzdali ve vodě.

Pro tři osoby je pokoj stísněný.

Neustále zapáchal odpad!

Strava a stravování  průměrně (4,2/5)

Byli jsme bez stravy - v Bulharsku je levno, na svačinku a lehký oběd, popř. večeři jsme si zašli do restaurace / bufetu na pláži (všude je dostatek), snídaně jsme si kupovali v nedalekém supermarketu.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3/5)

Hned po prvním dnu pobytu jsme měli neuklizeno, nevynesený odpadkový koš, bez toaletního papíru - museli jsme si koupit, až po stížnosti majiteli přišla na další den uklízečka a uklidila, byla ale nepříjemná a tvrdila, že předchozí den úklid proběhl. Úklid neprobíhal každý den. Výměna ručníků probíhala jednou za 3 dny.

Za 12 dní nám nikdo nevyměnil povlečení.

Zařízení pokoje - horší standard: WC spojeno se sprch. koutem - bez odvětrávání (neustále vlhko), na pokoji otevřené zásuvky, přehřívající se lednička, chybějící nádobí (chodili jsme po jiných pokojích, které byly ještě prázdné a doplnily jsme si - ale i tak byly k dispozici jen hrnky a sklenice, popř. nějaký příbor, rychlovarná konvice, která se sama nevypínala), abychom mohli fungovat, vzali jsme si z jiného pokoje ventilátor (ze začátku jsme používali nepřetržitě).

Pláž a moře  průměrně (4,6/5)

Severní pláž je od penzionu vzdálena asi 200 m. Pláž je hezká, čistá. Většinu 12cti- denního pobytu jsme měli klidné moře (zelená, max. žlutá vlajka), dva dny červená - kdo má rád vlny a rád si zaskáče :-), tak to ocení. Plavčíci hlídali, když byla jiná, než zelená vlajka, tak nepouštěli do moře s lehátky / míči. Pláže byli plné, ale dalo se to bez problémů (nám to nevadilo, svůj prostor měl každý). Kdo si ráno přivstane, obstará si bez problému deštník (my jsme chodili na půl devátou). Pronájem lehátka na den je 5 leva. Na pláži je dostatek bufetů a plážových restaurací, ceny jsou přijatelné. Na celé pláži jsme ale našli pouze jednu sprchu. Byla i nabídka sportovního vyžití.

Okolí hotelu  průměrně (4,2/5)

Asi 50 m je supermarket - dobré ceny, asi po 250 m začíná centrum s nákupními možnostmi / bary / restaurace / obchody, směnárny jsou na každém kroku.

Celkový dojem  průměrně (4/5)

S okolím i mořem jsme byli velmi spokojeni. Příští rok se chceme vrátit, ale do jiného hotelu / penzionu!!!

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 5
z 9 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Primorsko - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání