Napsat recenzi

Úžasná dovolená pro starší pár

Recenze hotelu U Nadi Penzion ** (Bulharsko - Primorsko - Primorsko)

Hodnocení:
průměrně: 4,5/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2019
Přečteno: 80x
Recenze se líbila: 202 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Tiché prostředí, výborná delegátka paní Olga.

Ubytování  průměrně (4,6/5)

Vše čisté, po 5 dnech výměna povlečení, úklid na vaší žádost. Jediné co mi chybělo, byla zásuvka na fén, přímo v koupelně, ale to byla maličkost. Pohodlný balkón (pro kuřáky ideální). Naprostá spokojenost.

Strava a stravování  průměrně (4,1/5)

Bez stravování - ideální. Všude je tolik hospůdek a restaurací a všude se najíte za menší či stejnou cenu než u nás a vždy chutná. Záleží na tom, jak jste náročný a hladový. Doporučujeme pečené na pánvi, porce pro 2 až 3.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,4/5)

Vybavení přiměřené, personál má příjemné chování. Paní Nadia je vždy usměvavá a ochotná. Klimatizace fungovala. Možnost půjčení deštníku a rohože na penzionu. Nemusíte kupovat.

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

Doporučujeme severní pláž (vchod je pod zajímavým zastíněním markýz). Tam jsou krásné vlny. Když je klidné moře, dá se plavat. Když jsou vlny (až 2 m), vyřádíte se dosytosti. Na žádné dovolené jsme takové vlny nezažili.

Okolí hotelu  průměrně (4,3/5)

Klidné, alespoň po dobu naší dovolené se nekonaly žádné večírky, ale to je až dál v centru. Do centra je to tak 5 min peší chůze. Prozkoumali jsme celé okolí (někdy zalezlo sluníčko a byl čas) a vždy bylo na co koukat. U penzionu malá hospůdka, kde jsme končili na večerní pivo, klid a pohoda. Na promenádě jsou hospůdky i s národním tancem a muzikou naživo. Chce to procházet a zkoumat.

Celkový dojem  průměrně (4,5/5)

Výborný přístup delegátů a nabídek na fakultativní výlety. Doporučujeme výlet do Istanbulu, byl to zážitek. Průvodce se nám věnoval po celou dobu, pomohl nám objednat jídlo, cesta tramvají, komentář po dobu celé cesty. Mešity-nádhera. A Velký bazar - to bylo jak v pohádce. Tolik zlata na jednom místě. Výlet s panem profesorem do Sozopolu - nezapomenutelný. Děkujeme za úžasný zážitek. Vřele doporučujeme tuto cestovku.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 14
z 15 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Primorsko - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání