Napsat recenzi

Hana Skálová

Recenze hotelu Penzion Sim *** (Bulharsko - Primorsko - Primorsko)

Hodnocení:
průměrně: 5/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2018
Přečteno: 59x
Recenze se líbila: 280 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Naprostá spokojenost. Vhodné pro ty, kteří hledají klidné domácí prostředí a nepotřebují luxus.

Vstřícnost, ochota. Výhodné umístění k severní i jižní pláži, k promenádě na hlavní ulici.

Majitel hotelu umí česky, nabízel několikrát snídani na přání. Ulomená klika od koupelny po předchozích hostech bleskově vyměněna. Denní úklid, 1x výměna polštářů a osušky, čisto i po penzionu.

Wifi bohužel na pokojích nefungovalo.

Ubytování  průměrně (4/5)

Trochu nepříjemné bylo, že v koupelně bylo neustále mokro, odpadový kanál na sprchu byl uprostřed, po sprchování vše mokré - WC, odpadkový koš, zdi, umyvadlo,na druhé straně to bylo pohodlné, žádná z nás nemusela po sobě vytírat. Ale před koupelnou byla kobercová rohožka, tak tam se člověk doutíral. Prostě jiný kraj, jiný zvyk.

Strava a stravování  průměrně (5/5)

Jídlo chutné, ceny dobré. Měli dost plno v restauraci oproti jiným, tak to hovoří také samo za sebe.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Jely jsme k moři, nepotřebujeme bazén. Informace podány delegátkou a majitelem penzionu, víc jsme nepotřebovaly.

Personál klasika, občas ale obsluha v restauraci bez komunikace, úsměvu. Byly jsme i jinde na jídle, chápu jazykovou bariéru, vypadalo to o dost líp, ale také v jedné hůř.

Moc chválím paní na úklid a majitele.

Za penzionem byl aquapark, vedle letní kino, jen když je to v bulharštině nebo angličtině s bulharskými titulky, tak je to jen pro některé. Obojí viděno z balkonu.

Mají docela pěkné posezení i v zahradní části, asi pro 6 osob.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Jižní pláž - daleko klidnější, cesta pohodově 25 min, chodily jsme až dozadu za hotelové pláže, podél silnice jak jezdí vláček do Kitenu, za mostem jsme odbočily vlevo a po 30 m byla krásná písečná pláž. Zde větší klid, více místa. Byl pozvolný vstup do moře, které bylo čisté, Do stánku s občerstvením to bylo maximálně 5 min.

Pobřežní hlídky asi po 250 m , fungovaly zodpovědně. Sprchy na pláži v těchto místech nebyly.

Severní pláž -viděna jen v podvečerní procházce, byla užší,moře divočejší, kolem víc hotelů, takže asi daleko plnější. Přístup do moře nevíme, byly jsme rády že chodíme na jižní.

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

Obchody blízko, procházky na všechny strany, bohužel chodníky ve špatném stavu,

nepořádek, poházené odpadky po městě. Dost opuštěných objektů směrem na pláž (kraj města), domy místních obyvatel některé opravené,aspoň trochu, většina ne. Nové stavby - banky,hotely, moderní, někdy až moc, často postavené v těsné blízkosti jiného hotelu, hledí si do oken. Neupravené pozemky u hotelů. Mají mnoho co ještě dělat. Je to chudý národ, mají nízké výdělky, půjde to pomalu.

Celkový dojem  průměrně (5/5)

Klid, pohoda, výborné počasí, dobré jídlo, prima společnost., moře, vlny, opalování, odpočinek, procházky, poznání národa, zvyků, osobní zábava.

Tohle všechno jsme očekávaly a všechno se nám splnilo.

Děkujeme Vám.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 1
z 1 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Primorsko - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání