Napsat recenzi

Dovolená Primorsko

Recenze hotelu Penzion Plamar *** (Bulharsko - Primorsko - Primorsko)

Hodnocení:
průměrně: 3,7/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2019
Přečteno: 123x
Recenze se líbila: 210 čtenářům
Fotografie: 7
Videa: 0
Komentáře: 0
  • jižní pláž jižní pláž
  • výlet lodí výlet lodí
  • kostel sv. Cyrila a Metoděje kostel sv. Cyrila a Metoděje
  • Výhled z pokoje Výhled z pokoje
  • výletní loď výletní loď
  • severní pláž severní pláž
  • ranní pohoda ranní pohoda

Byla jsem velmi spokojená(-:

Ubytování  průměrně (3,9/5)

Ubytování bylo moc pěkné. Hotel Plamar stojí ve velmi dobré pozici. Na obě pláže je asi stejně daleko.(cca 10 minut pěšky a cestou jsou obchůdky, tak mně jako ženě cesta na pláž trvala obvykle o něco déle (-:. Byl tam v noci i přes den poměrně klid, přestože je odsud kousek do centra města. Plamar je novostavba a pokoje jsou pěkně zařízené a čisté. Příjemná paní uklízečka každý den vytírala podlahu, vyhazovala koše a měnila ručníky. Náš pokoj měl dva balkony, sice malinké ale jeden jsem používala na sušení prádla, protože tam měli sušák a kolíčky a na druhém balkónku jsme snídali a večer poseděli u vínečka. Byli tam plastové židle a stůl. Je to hotel vhodný pro lidi, kteří nepotřebují aby je někdo zabavil a chtějí mít klid bez recepce a ruchu lidí. Na pokoji je lednice, která byla celkem potichu a nerušila náš noční spánek a rychlovarná konvice. Kávu si nevezte s sebou, protože v obchodech mají maličké balení rozpustné kávy za pár korun a na každém rohu jsou automaty na kávu, která je opravdu káva ne rozpustná voda z louže jako u nás a to za 0,9 leva.

Strava a stravování  průměrně (3,9/5)

Do Bulharska jsem jela poprvé a k tomu se 14letým synem. Kvůli ceně zájezdu jsem neměla zaplacenou stravu a nasmažila jsem horu řízků (aby neměl chlapeček hlad). Řízky jsem jedla sama a ve středu jsem musela asi tři vyhodit, protože po celém Primorsku je mnoho možností jak se levně a chutně najíst. Ráno jsme měli pečivo a sýr nebo salám, který jsme koupili za pár leva v obchodě. V poledne jsem já ležela na pláži a syn si zašel na kebab nebo na pizzu a večer jsme si nakoupili v obchůdku na co jsme měli chuť a celkem levně. V klidu jsme se najedli v pokoji na balkoně a bylo nám dobře. V horku člověk stejně nemá moc chuť k jídlu a tím, že jsme neměli koupené stravování jsme nebyli vázaní na žádný čas a najedli jsme se kdy jsme chtěli a na co jsme měli zrovna chuť za dostupné ceny (jako u nás). Dokonce mi při odjezdu lidé, kteří měli zaplacené jídlo říkali, že příště si už jídlo nebudou kupovat v ceně zájezdu .

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,8/5)

Co jsme potřebovali, to jsme měli. Spokojenost

Pláž a moře  průměrně (4,2/5)

Pláže jsou čisté a moře bylo teplé a taky čisté. Bulhaři si svého pokladu cení a nemají moře za skládku odpadků jako v Itálii nebo v Chorvatsku, kde jsme na dovolené jednou plavali s Ho...

Jediná výtka, kterou mám jsou záchody na severní pláži. Tak to je doslova katastrofa. To jsem nezažila ani za hluboké totality na hlavním nádraží v Praze. Hnus je slabé slovo a za ten hnus se nestydí ještě vybírat peníze. 0,6 leva. Přitom severní pláž je hned před hvězdičkovými hotely, tak pokud milionář dostane hnačku, tak poprvé v životě zažije co to je nemít komfort při ….

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

V okolí hotelu je dětské kříště, restaurace, obchůdky - to co člověk na dovolené rád navštíví a přitom byl v hotelu klid.

Celkový dojem  průměrně (3,7/5)

Já jsem byla velmi spokojená. Žádný problém nenastal. Primorsko je klidné městečko, kam jezdí většinou rodiny s dětmi. Jediné co mě mrzelo bylo, že jsem neměla možnost jako věřící katolička účastnit se mše svaté v katolickém kostele. V Primorku je alespoň pravoslavný kostel. Netušila jsem, že jsou v Bulharsku převážně pravoslavní křesťané. Byla jsem zvyklá z Itálie a Chorvatska prožívat dovolenou i s duchovním načerpáním při každodenní slavení mše svaté. Člověk není jen tělo a i dušička chce načerpat a občerstvit. (-:

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 6
z 9 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Primorsko - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání