Napsat recenzi

Hotel U Hlídacích Psů

Recenze hotelu Mila Penzion ** (Bulharsko - Primorsko - Primorsko)

Hodnocení:
průměrně: 4,2/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2017
Přečteno: 502x
Recenze se líbila: 343 čtenářům
Fotografie: 1
Videa: 0
Komentáře: 0

Již 15 let jezdíme s manželkou do Primorska. Prošli jsme různými typy ubytování včetně all inclusive hotelu. Nejsme abnormálně nároční, ale Hotel Mila ** nás vyděsil. Byla to hrůza a děs. Přejmenovali jsme ho na " Hotel U Hlídacích Psů". Není to jen náš názor ale i názor většiny ostatních, kteří byli v hotelu ubytováni. Ptáte se proč U hlídacích psů? Protože od rána (5:00) neustále někdo sedí před jediným vchodem do hotelu (majitel, majitelka nebo jeden z jejich dvou synů) až do půlnoci. Návštěvu si nemůžete přivést. Kontrolují úplně vše. Čisté nohy od písku, co si nesete v tašce. Nesete si melouna? Okamžitě jste poučen, kde ho můžete sníst a to je jen na balkóně. V pokoji je to nepřípustné a u bazénu už vůbec ne. Na pokojových dveřích je 10 zákazů a poučení. Viz foto. Klimatizace je za příplatek 2 leva na osobu/ den. Cena nám nevadí, ale po příjezdu pan majitel chtěl 2,50 leva na osobu/den. Po upozornění, že je cena je nižší, neváhal a cenu přijal dle pokynů od cestovky. Klimatizace se dá koupit jen na celý pobyt nebo vůbec. Zjistí-li majitel, že máte nedovřené dveře na balkon a zaplou klimatizaci, okamžitě vypne klimatizaci a peníze nevrací. Na začátku jsme na to byli upozorněni a zároveň nám byla nabídnuta směna EUR, kde můžeme získat o 1 leva víc při směně 100 EUR než ve směnárně. Celkem úsměvné.

Ubytování  průměrně (4/5)

. Osvětlení pokoje? V koupelně je žárovka, která vůbec nesvítí. Předsíň žárovku vůbec nemá. V Ložnici je jedno slabé stropní světlo. Lampičky nejsou vůbec. Což je chyba, protože dvou hvězdičkový hotel je má mít. Na oknech jsou žaluzie, které propustí denní světlo. V průběhu celého pobytu nám nebyly vyměněni ručníky ani osušky. O toaletní papír jsme se museli přihlásit. Velmi důležitá věc - postele a spaní. Staré korpusy se starými matracemi a překryté molitanový nástavcem, který byl pět centimetrů vysoký. Pro normální spaní nevyhovující. Co musím pochválit je každodenní úklid dlažbové podlahy a vysypaný koš. V pokoji nebyl stůl ani židle, vše bylo na balkónku. Ze dvou stran byl omezený výhled na moře.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Strava nebyla

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,2/5)

. Bazén byl cca 7,5 metrů dlouhý * cca 3,5 m široký, s dětským brouzdalištěm. Hezký. Na bazén svítilo takřka celý den sluníčko, voda byla příjemná. Nebyli jsme upozorněni v CK, že se mezi 14:00 - 16:00 do bazénu nesmí - z důvodu siesty. Voda v bazénu byla pěkná, někdy přechlórovaná.

Pláž a moře  průměrně (4,2/5)

. V katalogu se dočtete, že pláž se nachází 300 m od hotelu. Pravda. Ke slunečníkům CK, které byli pro nás účástníky zájezdu bezplatné, to bylo 1250 m. Bylo to 20 min pěší chůze.

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

. Bazén byl cca 7,5 metrů dlouhý * cca 3,5 m široký, s dětským brouzdalištěm. Hezký. Na bazén svítilo takřka celý den sluníčko, voda byla příjemná. Nebyli jsme upozorněni v CK, že se mezi 14:00 - 16:00 do bazénu nesmí - z důvodu siesty. Voda v bazénu byla pěkná, někdy přechlórovaná. Sdělil jsme jen svůj názor, který nemusí sdílet každý. Ale "Hotel U Hlídajících Psů" působil dost negativně.

Celkový dojem  průměrně (4,2/5)

Sdělil jsme jen svůj názor, který nemusí sdílet každý. Ale "Hotel U Hlídajících Psů" působil dost negativně.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 4
z 5 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Primorsko - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání