Napsat recenzi

Velké zklamání

Recenze hotelu Jeravi Club Hotel **** (Bulharsko - Primorsko - Primorsko)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: září 2018
Přečteno: 678x
Recenze se líbila: 285 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel absolutně nezvládá větší kapacitu hostů. Neomezené stravování? - omyl jde o stravování typu snídaně, oběd, večeře..

Ubytování  průměrně (4,1/5)

Ubytování nádherné. Hotel moderně zařízen. Pokoje krásné, voňavé, čisté..

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Strašné. Stravování mi připomínalo závodní jídelnu. Kolony čekající na jídlo, stůl.. pokud jste si nevybojovali svůj stůl, mohli jste se strávovat tzv. Na stojáka. Pokud jste měli u stolu volnou židli - hned k Vám soupli cizího hosta. Kafe po obědě? To nepřipadá v úvahu. Za prvé: automaty jsou prázdné Za druhé: automaty mají jít pouze u snídaně. Za třetí: není čas, musíte honem opustit své místo, aby se najedli další. Jídlo se pořád opakuje. Není žádná změna. Hodně mi tady chyběli palačinky. Pořád se opakují polotovary a suché pečivo. A ovoce? Vůbec žádný výběr a to jsme v sezóně, kdy by mělo být ovoce hodně. Opakují se jablka a banány. Toť vše.. maso tuhé, kuřecí v některých případech nedodělané.. Mému dítěti nejvíce chutnaly polévky. Využila jsem již hodně hotelů s neomezeným stravováním, ale s tímto jsem se nesetkala - aby jste měli hodinu na jídlo a ještě jste si neměli kde sednout a nebo jste přišli k rautovemu stolu, kde byly už jen zbytky to bylo už opravdu moc..

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,1/5)

Vybavení bych značila všemi hvězdičkami, ale tyto straci personál.. pokud jsme si jak koliv stěžovali, vždy byla odpověď typu: za to mohou hosté - moc dlouho jí, moc dlouho šedi u stolu.. nebo pití? No víte je tam obyčejná voda - náplně přijdou koncem týdne.. super.

Docela vtipné mi přišlo upozornění v koupelně. Pokud dáte na zem ručník, tak chcete tento vyměnit a tím by jste měli mít na mysli, že devastujete přírodu - víte co to je prat tisíce ručníků a používat tolik čistících prostředků?? Proto je to jen a jen na Vás, zde ručník hodíte na zem..

Pláž a moře  průměrně (3,9/5)

Nádherné. Krásně se stavěly hrady.. moře čisté.. jen zase v nabídce hotelu - v ceně prý slunečníky. Ha ha - museli jste ujít pěkný kus cesty, než jste našli slunečníky určené k tomuto hotelu. A lehátko? To si samozřejmě zaplaťte..

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

Jde to. Není to zase tak strašné. Kousek od hotelu je příjemné menší centrum.. nic velkého.. na procházku a nákup krásně stačí..

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Vzhledem k tomu, že jsme vybírali dovolenou, aby jsme se nemuseli o nic starat. Aby jsme si odpočinuli a byli v pohodě, tak jsme velmi zklamaní. Moře pěkné, pláže taky - ale hotel zklamal a to dost. Těšili jsme se na vychválené stravovani, klid, krásné prostředí.. to vše by bylo - Až na to stravování a klid. Nerozumím tomu, proč Hotel nabírá tolik hostů, když nezvládá jejich pokrytí. Např. Jídelna je tak na 50 osob a zde jich bylo tak o 100 více.. a Animační programy? To snad nejde ani popsat. Animátoři přes den fungují - hrají hry - pro některé zábavné.. no.. jediné co mi vadilo a to hodně je, že by se Tito měli nějakým způsobem chovat, přeci jen je to jejich zaměstnání a to i když jen brigádne a ne že budou v podnapilém stavu v noci řvát jak paviáni (v některých případech docela vulgární vyjadřování), nebo u stolu v jídelně sedět a porvavat na personál, že nejsou obsloužení, že je to jak u suchanku (podotýkám, že se hosté obsluhovali vždy samostatně, ale animátoři byli něco jiného..). Také jim ani nepřišlo divné, že maminky s dětmi nemají žádný stůl, kde by se mohli najíst - stojí a čekají, kdy se nějaké to místo uvolní.. vážně - jsme hodně zklamaní.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 66
z 88 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Primorsko - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání