Napsat recenzi

Status hotelu neodpovídá ****+

Recenze hotelu Jeravi Club Hotel **** (Bulharsko - Primorsko - Primorsko)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2014
Přečteno: 1 830x
Recenze se líbila: 550 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel je na konci Primorska, docela dobrá poloha, jak k srdci městečka, tak k pláži. Hotel leží sice u pláže, ale neleží přímo u pláže, jak je mylně uvedeno v CK **********. K pláži musíte absolvovat přes místy nebezpečně rozbitou dřevěnou promenádu a poté po strmých schodech. Cesta zpět je docela náročná. Schodů je hodně a skutečně příkré. Je to o úraz. Velmi nás zklamal animační tým, neuměli děti pořádně zabavit, bylo to velmi slabé, dle mého názoru odbyté a z animátorek jsme měli často dojem, že jim jsou děti na obtíž. Kolikrát se v centru nudily v křesle nebo se opalovaly, děti lítaly bezprizorně. Žádný div, že se jim tam jedno dítě topilo v bazénu,

Ubytování  průměrně (4,1/5)

Interiér hotelu pěkný, uklizený, jen s čistotou toalet to je horší. Pokoj byl prostorný, výhled na moře a hřbitov, ale brali jsme to jako recesi :-). Co je na hotelu šílené, byl nehorázný zápach v koupelně, který šel ze sprchového koutu na pokoji. Někdy to bylo tak příšerné, že jsme do koupelny chodili s kapesníkem na nose. Upozornili jsme na to, dali tam nějakou vonnou tabletu či co, ale druhý den to tu bylo znovu, tak jsme to vzdali.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Stále to stejné. Sice se snažili udělat vepřové řízky, ale byly tak tenké a vysušené, že to chutnalo jak karton. Odpolední svačinu nějak nečekejte a raději si běžte něco koupit. Do 14.30 hodi jsou na terase zbytky od oběda.... někdy.... takže studené gumové hranolky a do 15.30 hodin denně stejná buchta. Cca kolem 16 hodiny do večeře (my měli až v 19.30 hod.) už nešeženete nic.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,1/5)

Malá kapacita jídelny, často jsme stáli frontu před jídelnou, abychom si mohli sednout. Personál byl v pohodě, v jídelně se otáčeli a snažili se rychle odklízet špinavé nádobí. Velmi často ovšem chyběly příbory, nebo skleničky čo hrnky, takže jídlo stydlo, než jsme dostali nějaké náčiní k jídlu. Velmi nás naštvalo, že jsme odlétali až téměř o půlnoci, nicméně nás z pokoje vyhodili dopoledne, tak jsme si ještě připlatili pár hodin i přesto, že jsme měli mít ještě celý den. Nárok na stravu ani pro děti jsme již neměli, takže jsme chodili jídlo kupovat do města. A nikdo se s vámi nebaví. Odstřihli nám náramek a bylo vymalováno. Divila jsem se, že nás nevykopli i z lehátek od bazénu. Ani nemluvim o tom, že jsme za pokaz pro jednoho zaplatili téměř 25.000,-Kč.

Pláž a moře  průměrně (3,9/5)

Pláž a moře krásné, teplé a čisté.

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

Primorsko jako takové se nám líbilo. Je tam velmi živo, není draho a dá se tam koupit spousta pěkných věciček.

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Do tohoto hotelu již nikdy více, dávám hodnocení tak maximálně *** a to jen s oběma zavřenýma očima.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 66
z 88 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Primorsko - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání