Napsat recenzi

Hotel na super místě, dokonalá pláž

Recenze hotelu Jeravi Club Hotel **** (Bulharsko - Primorsko - Primorsko)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2015
Přečteno: 1 549x
Recenze se líbila: 494 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Po přečtení recenzí na internetu jsme měli docela obavy. Zajímavé je, že to, co nejvíc lidí pomlouvalo - a sice pláž, byla nádherná. Na druhé straně hodně recenzentů chválí jídlo - pardon, tp naprosto objektivně bylo docela zklamáním.....

Ubytování  průměrně (4,1/5)

Hotel super, vypadá lépe než na fotkách. Měli jsme krásný, opradu velký pokoj s výhledem na moře. Sice jsme se jednou stěhovali, ale to jenom proto, že jsem já osobně celkem náročná. Vadilo mi umístění původního pokoje ronou nad barem, resp. posezením u baru. Nebudu poslouchat 12dnů noční klábosení českých rodin. Má chyba byla, že jsem se všimla problému až po prvním nočním zážitku. Ale i tak nebyl velký problém pro recepci hotelu, aby nám za chvilku uklidili jiný pokoj a ubytovali nás v pokoji na protřídním místě. Recepci opravdu velká pochala :) Pozor! Jedna rodina si nám stěžovala, že se mačkají v malém pokoji nad parkovištěm. Nevím, jestli třeba neplatili méně za jiný typ pokoje, ale kdyžtak se nedejte, buďte neoblomní a nechte se přestěhovat :)

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Nechápu, jak recenzenti mohou hodnotit stravu jako perfektní. Jsem přesvědčena, že to může být názor pouze lidí, kteří nikam nejezdí. Naprosto objektivně musím říct, že s tak chudým bufetem jsme se na dovolené ještě nesetkali. Jezdíme 1-2x ročně programy all inclusive všude možně (i Bulharsko jinde). Zde opravdu nic moc. Názor s námi sdíleli i ostatní účastníci zájezdu :) K snídani nebyla ani pořádná šunka, většinou Gothaj, na 1 palačinku musely děti stát půl hodiny. Když byly palačinky tak zrovna ždycky došla Nutella. Chyběly ryby, bulharské speciality......Celkem velký nedostatek pro rodiny s dětma - zmrzlina byla k dispozici pouze při obědě nebo večeři. Jinak nic. Chodili jsme kupovat do krámu. Chápu, že pokud někdo jinak jezdí s paštikami a popré si dopřál AI, asi mu nabídka kuřecích řízků obden stačila ;)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,1/5)

Personál hotelu super, vybavení standard, úklid alespoň u nás na pokoji pokulhával. Možná bychom si toho nevšimli, ale jelikož jsme si celá rodina prošli bulharskou střevní virozou (o příčině nebudu spekulovat, ale na hotelu nás bylo mnoho), nešlo si nešimnout, že záchod, umyvadlo, sprchový kout, koberec (a tedy asi nic) nebylo uklizeno, jak byla naše dovolená dlouhá (12 dnů). Uklízečka vždy jen dala papír a vyměnila případné ručníky pohozené na zemi. Ale říkám, kdybychom nezápasili půlku dovolné s průjmy a už jsem nebyla paranoidní, možná jsem si toho nešimla.

Pláž a moře  průměrně (3,9/5)

Pláž super. Chodili jsme přímo pod hotel, kde jsme si kupovali slunečník (5LV). Měli jsme klid, nádherné místo, blízkost do hotelu. Moře DOKONALÉ. Po této stránce fakt dovolená de luxe!

Většina českých hostů přirozeně chodila o cca 200m dál na pláž se slunečníky zadarmo. Tam bylo ovšem husto.

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

Okolí hotelu fajn. Zaplaťpámbu za hřbiotv, alespoň nezastaví každý centimetr těmi příšernými hotýlky, kterými je tato častPrimorska poseta. Ale bezprostřední okolí hotelu opradu výborné pro děti. Široká tranatá plocha, spousta stínu, hřiště. Blízkost moře, promenáda, procházky, dětská hřiště v celem Primorsku. A klid.

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Dovolená se nám líbila. Kdybychom neměli smůlu a nepostihla nás střevní viroza (s čímž musí člověk v Bulharsku docela počítat) , byla jedna z našich nejlepších. Je pro nás důležité moře, a to zde bylo opravdu bezkonkurenční. Zklamaly nás animace (např. s Hermesem se nedá rozhodně srovnat). Jídlo bylo chudé, ale to není zas tak důležité...jen mě rozčiluje, že lidi v recenzích kecaj :) Umístě hotelu a pokoje dokonalé. Primorsko jako takové celkem hrozné :) Ještě se sem vrátíme. Za tím mořem!

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 66
z 88 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Tomas: Není Žeravi jako Žeravi - 11. 4. 2018 23:15

Rád bych pouze dodal, že v Bulharsku jsou 2 hotely Žeravi, tak pozor na to. Ten první je v Primorsku, který není nic moc .. a ten druhý je na Slunečním pobřeží, který je na prvotřídní úrovni a nemají s nim problém ani velmi nároční klienti. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Primorsko - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání