Napsat recenzi

Primorsko - Hotel Seina Palace

Recenze hotelu Siena Palace Hotel **** (Bulharsko - Primorsko - Primorsko)

Hodnocení:
průměrně: 4,8/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2020
Přečteno: 290x
Recenze se líbila: 194 čtenářům
Fotografie: 6
Videa: 0
Komentáře: 0

Bulharsko -Primorsko -červen - 2020

Destinace- Bulharsko - let - Praha - Burgas

Misto pobytu Primorsko - Hotel Seina Palace

Cestovni kancelář B*** S****

Měli jsme obrovskou nedůvěru k této cestovce ale přesto jsme to riskli jelikož ,jsme vždy jezdili individualně tak,že jsme vždy spoléhali sami na sebe, jelikož je to destinace v Evropě -Bulharsko- Primorsko, tak jsme byli uplně vklidu , kdyby se vyskytl jakýkoliv problem.

Pěkna dovolena malo lidí na pláži i v hotelu , všude klid a pohoda velka spokojenost.

Od hotelu k moři na pláž zhruba 350m uplně na pohodu.

Moře velmi čisté a krásné pláž písek , moře bych srovnal čistotou i k Sardinii nebo i s Floridou opravdu nas to překvapilo.

Hotel velmi exkluzivní ,velmi jsme byli překvapeni službami vybaveností , co se táká jidla , je pravdou ,že Vás obsluhují v rouškách jako personal , hosté nemuseli mit roušku, ale mohli jste si toho dat co hrdlo ráčí.Jídlo ok, jinak co se týká obědů a večeře tak jsme chodili pěšky asi 15minut chuze do města kde bylo množství restaurací a gyrosů ,mořských plodu co hrdlo řáčí za par korun žádná drahota. Jinak množství supermarketů k dispozici pokud potřebujete cokoliv koupit není problém levněji jak v česku včetně piva i alkoholu i cigaret.

Pokoje super cistota a každýden nove povlečení i ručníky no není co vytknout.

Co se týká delegatů my je v podstatě nepotřebujeme jelikož si vše dokažeme vyrešít sami, ale byli přitomni informace podali povinnost splnili.

Ale jestě jednou hotel TOP!!! Na Bulhasko dost dobré .

Jelikož lítáme hodně mimo Evropu tak jako v nouzi místo hluchý Egyptů a Arabských emirátů nebo Tunisů raději tady!! Cenově nepopsatelně uplně jinde a vklidu ani nemusite umět jazyk.

Ubytování  průměrně (5/5)

Top velmi jsme byli překvapeni

Strava a stravování  průměrně (4,8/5)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (5/5)

Velmi dobrý

Pláž a moře  průměrně (4,6/5)

Velmi čisté moře písek

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

dostupnost všude

Celkový dojem  průměrně (4,8/5)

klidně bych si to zopakoval

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 5
z 5 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro obchodníky
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Primorsko - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání